- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
ya inşallah yaBenimde bugün böyle işte nie bende bilmiyorum inşallah o yaramazlardandır kuzum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya inşallah yaBenimde bugün böyle işte nie bende bilmiyorum inşallah o yaramazlardandır kuzum![]()
yapın kurtulun su kararsızlıktan bende bekleyemıycem aksam hemen yapcamBende test alayım diorum ama sanki hiç idararım gelmicekmiş gibi hissediyorum şuanda :)
Bende test alayım diorum ama sanki hiç idararım gelmicekmiş gibi hissediyorum şuanda :)
Seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları paylaşıyoruz. İçim kıpır kıpırbende bekleyemiycem bugun tarifsiz mutluluk var içimde nedendir bilemiorm
bu cumartesi bat günüm :) yaaa varya bugun zor calıscam vallaAhahahha aynen aynen. Sanki tüm içimi boşaltmışlar gibikaç gün var senin bata
Seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları paylaşıyoruz. İçim kıpır kıpır
Senin bir şey kalmamış kuzu.bu cumartesi bat günüm :) yaaa varya bugun zor calıscam valla
Bugün :))) 28Ahahahha aynen aynen. Sanki tüm içimi boşaltmışlar gibikaç gün var senin bata
Seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları paylaşıyoruz. İçim kıpır kıpır
Benim çarşmba en geç perşembe. Normalde adetten önce göğüslerim sızlardı ama uçlarında yanma olmazdı. Dün akşmdan beri nasıl yanıyor uçları sabah uyandım yüzüstü döneyim dedim yypk dönemedi. Bide sanki uçları şişmiş gibi hissediyorum umarım sadece his değildirbu cumartesi bat günüm :) yaaa varya bugun zor calıscam valla
Aaaa yapsana testBugün :))) 28![]()
Yapıcam kuzum tek tereddütüm geçen ay klomen ve iğne kullandım 29 da oldum normalde asla sürmez o kadar bu ay sadece klomen aldım o mu geçirirdi die bekleyeyim dedimBugün :))) 28![]()
Tatlım seninde zamanın gelmiş yani. varsa teste çıkar. ama idrar da çıkmaya bilir. kanda kesin çıkar. inşallah hamişsinizdir :)Benim çarşmba en geç perşembe. Normalde adetten önce göğüslerim sızlardı ama uçlarında yanma olmazdı. Dün akşmdan beri nasıl yanıyor uçları sabah uyandım yüzüstü döneyim dedim yypk dönemedi. Bide sanki uçları şişmiş gibi hissediyorum umarım sadece his değildir
aynen ole :)Senin bir şey kalmamış kuzu.
Burda sağlık ocağı sıkı takipte adet öncesi gidersem kan almazlar. O yüzden bi idrar testi yapayım pozitif olursa öyle kan vercem.Tatlım seninde zamanın gelmiş yani. varsa teste çıkar. ama idrar da çıkmaya bilir. kanda kesin çıkar. inşallah hamişsinizdir :)
Negatif olmazsa da belki daha idrara geçmediği içindir canım. boşuna üzülmüş olmaBurda sağlık ocağı sıkı takipte adet öncesi gidersem kan almazlar. O yüzden bi idrar testi yapayım pozitif olursa öyle kan vercem.
Yok tatlım üzülmem bugün gerçekten modum çok yüksek uyandım. Kötü ihtimal (ki öyle düşünmek bile istemiyorum) negatif çıkarsa ooo daha çok zamanım olacak yeni bebiş çalışmaları için :)Negatif olmazsa da belki daha idrara geçmediği içindir canım. boşuna üzülmüş olma
Süpersin canımm aynen öyle. bu ay olmasa diğer ay , elbette olacak allahın izniyle.Yok tatlım üzülmem bugün gerçekten modum çok yüksek uyandım. Kötü ihtimal (ki öyle düşünmek bile istemiyorum) negatif çıkarsa ooo daha çok zamanım olacak yeni bebiş çalışmaları için :)
inşallh pozitiflerrrrrrrr gelsinnnnnnYok tatlım üzülmem bugün gerçekten modum çok yüksek uyandım. Kötü ihtimal (ki öyle düşünmek bile istemiyorum) negatif çıkarsa ooo daha çok zamanım olacak yeni bebiş çalışmaları için :)
Tabi canım biliyorum ki bugün olmazsa birgün olacako bebiş. Yani hamile değilsem bu ay yıkım olmayacak benim için :) kızlar hergin dualarımdasınız. Sizin mutluluğunuz benim mutluluğum olacak.Süpersin canımm aynen öyle. bu ay olmasa diğer ay , elbette olacak allahın izniyle.
Gelecek tatlım gelecek içini ferah tut seninşallh pozitiflerrrrrrrr gelsinnnnnn
ay merakla testini beklıormmmmmmm <3Tabi canım biliyorum ki bugün olmazsa birgün olacako bebiş. Yani hamile değilsem bu ay yıkım olmayacak benim için :) kızlar hergin dualarımdasınız. Sizin mutluluğunuz benim mutluluğum olacak.
Gelecek tatlım gelecek içini ferah tut sen![]()
Muhtemelen çift çizgi çıkarsa eşimdn önce size haber veririm. Çıkmazsa da eşime söylemem zatenay merakla testini beklıormmmmmmm <3
ya şimdi lavobaya gittim göğüslerim şiş ve ucları cıkmıs normalde göğüsleimin ucu cıkmaz ama bıldığın ucu var bde ucları yanıooo sanki sıcaklıga deymiş gibiSenin bir şey kalmamış kuzu.