- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
aynı fikirdeyim canımMuhtemelen çift çizgi çıkarsa eşimdn önce size haber veririm. Çıkmazsa da eşime söylemem zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı fikirdeyim canımMuhtemelen çift çizgi çıkarsa eşimdn önce size haber veririm. Çıkmazsa da eşime söylemem zaten![]()
ya şimdi lavobaya gittim göğüslerim şiş ve ucları cıkmıs normalde göğüsleimin ucu cıkmaz ama bıldığın ucu var bde ucları yanıooo sanki sıcaklıga deymiş gibiMuhtemelen çift çizgi çıkarsa eşimdn önce size haber veririm. Çıkmazsa da eşime söylemem zaten![]()
Benimde öyle işte zaten bugün belki de ondan bu kdar heveslendim. Normalde adetten önce hatırlamıyorum böyle olduğunu. Sol göğsüm özellikle. Adet olacağım zaman içten içe sızlardı sadece. Şimdi ise uçlrı yanıyırya şimdi lavobaya gittim göğüslerim şiş ve ucları cıkmıs normalde göğüsleimin ucu cıkmaz ama bıldığın ucu var bde ucları yanıooo sanki sıcaklıga deymiş gibi
aynen canım aynen ilk defa bole hissedyrm ya :) sadece şişer taş gibi olurdu ama şimdi ole değil ucları belirginleşti ve yanıoBenimde öyle işte zaten bugün belki de ondan bu kdar heveslendim. Normalde adetten önce hatırlamıyorum böyle olduğunu. Sol göğsüm özellikle. Adet olacağım zaman içten içe sızlardı sadece. Şimdi ise uçlrı yanıyır
bak biyerde yazı buldum. Hamileliğin semptomlarından biri de göğüslerde oluşan yanma ve ağrı hissidir. Hamileliğin ilk semptomlarından biri olduğundan, bu ihtimali de göz önünde bulundurmalısınız. Bunun sebebi; bu bölgeye, özellikle de meme ucu bölgesine gelen kan akışının artmasıdır. Vücudunuz bu hisse alışmaya başlayınca, şikayetler genelde azalır. diyor :)Benimde öyle işte zaten bugün belki de ondan bu kdar heveslendim. Normalde adetten önce hatırlamıyorum böyle olduğunu. Sol göğsüm özellikle. Adet olacağım zaman içten içe sızlardı sadece. Şimdi ise uçlrı yanıyır
Bakalım bakalım bizimkiler neden ağrıyormuş. Diyorum acaba oluyordu da ben mi anlamıyordum ama öyle olsa hissederdim dimi. Kendi vücudum neticede.bak biyerde yazı buldum. Hamileliğin semptomlarından biri de göğüslerde oluşan yanma ve ağrı hissidir. Hamileliğin ilk semptomlarından biri olduğundan, bu ihtimali de göz önünde bulundurmalısınız. Bunun sebebi; bu bölgeye, özellikle de meme ucu bölgesine gelen kan akışının artmasıdır. Vücudunuz bu hisse alışmaya başlayınca, şikayetler genelde azalır. diyor :)
hadi sen anlamadın bende mi aynı şeyleri farkediyorum senle iğne olduğumuz süreçten itibaren herşeyimiz aynı gdio inşallah ikimizinde iyiye işarettir sen ne zaman test yapacaksnnnnBakalım bakalım bizimkiler neden ağrıyormuş. Diyorum acaba oluyordu da ben mi anlamıyordum ama öyle olsa hissederdim dimi. Kendi vücudum neticede.
Akşam yaparım muhtemelen. Sen yapcak mısın?hadi sen anlamadın bende mi aynı şeyleri farkediyorum senle iğne olduğumuz süreçten itibaren herşeyimiz aynı gdio inşallah ikimizinde iyiye işarettir sen ne zaman test yapacaksnnnn
yapcam canmAkşam yaparım muhtemelen. Sen yapcak mısın?
Hatta 2 tane alcam diğerini de sabah yapcamyapcam canm
Hatta 2 tane alcam diğerini de sabah yapcam
Yaaaaaaaaaaaaaa :))) ya sen hamile gibisin , bu tepkiler çok benziyor. hafif karrama var mı ? hadi bu gruptan ilk sevinen güel haber veren sen ollllllllllllllllll :)ya şimdi lavobaya gittim göğüslerim şiş ve ucları cıkmıs normalde göğüsleimin ucu cıkmaz ama bıldığın ucu var bde ucları yanıooo sanki sıcaklıga deymiş gibi
Tamam canım :) hadi hayrlısı cumlemizeeeHatta 2 tane alcam diğerini de sabah yapcam
ya o işi konduramıorm ama uclarında sanki bir agırlık var hepsi oraya yogunlaşmıs gbi hissedyrm ve calısırken kendimi rahatsız hıssedyrmYaaaaaaaaaaaaaa :))) ya sen hamile gibisin , bu tepkiler çok benziyor. hafif karrama var mı ? hadi bu gruptan ilk sevinen güel haber veren sen ollllllllllllllllll :)
Akşam bize de haber verin mutlakaa . inşallah hamişsinizdirrrrrrrrrrrrrrya o işi konduramıorm ama uclarında sanki bir agırlık var hepsi oraya yogunlaşmıs gbi hissedyrm ve calısırken kendimi rahatsız hıssedyrm
ay cok heyecanladmmmm şimdiAkşam bize de haber verin mutlakaa . inşallah hamişsinizdirrrrrrrrrrrrrr
ay cok heyecanladmmmm şimdi
12. Gün canım adetime son 3 kaldı.Kaçıncı gününüz iğneden sonra
haberler peşpeşe inşallah :)12. Gün canım adetime son 3 kaldı.