• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sayıyorum ama sizin söylediğiniz ıgneden sonraki günün 15. Günü değil mi?

Ben yumurtlamanın iğne günü olduğunu düşünüyorum. Çünkü aynı gece yumurta akıntısı geldi sonraki gün hiç akıntı olmadi.
Evet iğnenin ertesinden itibaren 15.gün iğne gününü saymıyorlar...olabilir aynı gün ilaca gerek kalmadan kendiliğinden çatlamışta olabilir ama sistem şu o gün yada ertesi gün iğne olduktan sonra 13 .gğnden önce testler yanıltma ihtimaline imkan veriyor ve 15.gün regl geliyor tabi ki herkesin bünyesi farklı .. sen kaçıncı gündesin şuanda

Alttan vuru
Akıntı yoğun olur diyorlar. Bende yok gibi bazen oluyor. Bazen biraz fazla yürüyünce oluyor. Idrarim sapsarı ama oructan susuzluktan olabilir.

Nasıl yani, neler var sol kasik ağrın ne alemde?
Benim geçti öğleden sonra sol kasiktaki ağrı.

Alttan mi vuruyor.. sen deyince oluyorsun genelde ama inşallah olmazsın. Ama olmazsa bilki temizlik çamaşır kendini yorganın eseridir. Bir nevi biz kendi aşılamamızi kendi tüpümüzü kendimiz yaptık. Nasıl tüp bebek yapanlar dikkat ediyor istirahat ediyorsa bizim de etmemiz lazım. Çalışarakta bu işler zor.
alttan vuruyor kasiktan degil tamm benim adet oncem sende beni öğrendin artık zaten:) gerdi beni bu sancı koca geldi dedim yine gol degil hazirla kendini oda biliyor hic yanıldığımı görmedi. Dedim uzulme bak aşılama bekliyor bizi hayırlısıyla daha fazla umut haa dedim bak ilkin de olmazsa ikinci ikinci olmaz sa ya tupe gideriz yada son bir aşılamaya bunlari denedigimiz de yine elimiz boş dönersek bu yollardan o zaman oturup beraber saglam bir aglariz ama o zaman bu zaman degil. O yuzden şimdi tatli tatlı bekleyip keyfimize bakalim öptü gülduk sarıldık cikolatan var mı dedi adet olursan krize girme yarin bayram her yer kapali var dedim cikolatam da orkitte :KK74: Haziriz :duduk: istedigi zaman gelsin kirmizi kart :KK50:

Peki rehl olacagınızın belirtileri neydi peli bu iğneden sonra kimse olumlu aonuc alıp biZe bilgi aktarabilse

E Eslasaydam
Hic test yapmadin mi ne zaman yapicaksin :confused:senin simdi daha heycanli sonucu bizimle paylas mutlaka veee insallahhhhhh yuzun güler

Kizlar Merhaba. Klomen kullandiktan sonra asiri alıntım oldu. Ve sol kasigimda ara ara sizi oluyor. Sizin nasıldı? Geçen çarşamba bitti kelimenim. Yarın doktora gidicem yumurta büyüküstün bakacak.

Kaçıncı günündesin? Catlama ignesi oldun mu?
Şimdi 14. gündeyim yarın kontrolüm var bakalım çaglatma yapacak mı doktor? Gerçi dün baya yumurtlama akıntım geldi gögüs uçlarım da acıyor. Belki iğneye gerek kalmaz :)

Kizlar Merhaba. Klomen kullandiktan sonra asiri alıntım oldu. Ve sol kasigimda ara ara sizi oluyor. Sizin nasıldı? Geçen çarşamba bitti kelimenim. Yarın doktora gidicem yumurta büyüküstün bakacak.
Canım benzer durumlar bende de var. Böyle oturunca bile içimde batma oluyor gibi. Yarın benim de kontrolüm var bakalım ne diyecek :))

E Eslasaydam
Hic test yapmadin mi ne zaman yapicaksin :confused:senin simdi daha heycanli sonucu bizimle paylas mutlaka veee insallahhhhhh yuzun güler
Teşekkürler datlum :) inşallah yapmadım daha sanırım yarın yaparım akşama kadar gelen giden olmaz ise :) hayırlısı inşallah hep birlikte tadarız o gğzel duyguyu ;)

Klomen akıntı kasık ağrısı karında şiş ve gaz yapıyor hatta göğüste hassasiyet bile malesef :( bende oldu Yani

bende pkos var soğan kürü denedim sadece bir ay. ama inanılmaz faydası oldu. ertesi ay kontrolr gittiğimde sende pkos yok ki dedi doktor. kist filan hiç bişey kalmamıştı. hatta bırakyıktan sonraki ay kendi kendime adet oldum.
kızlar bende evlenmeden önceki adetim sık olurdu evlendilten sonra 2 ay adet olamadım hep 50 günü geçiyordu bir ay sopan kürü denedim ve 15. gün adet oldum sonrasında doktora gittiğimde de aynen bana da pco yok ki demişti şok olmuştum. ama malesef sopan kürünü sadece yılda 2 kez yani 6 ay arayla yapabiliyoruz. ve gebelik oluşacak gibiyse de tehlikeli adet kanamasına yardımcı olacağı için düşük tehlikesi yapıyo. oyüzden ne olur ne olmaz korunmalı aylarda yapılmasında fayda var aklınızda bulunsun.

Evet iğnenin ertesinden itibaren 15.gün iğne gününü saymıyorlar...olabilir aynı gün ilaca gerek kalmadan kendiliğinden çatlamışta olabilir ama sistem şu o gün yada ertesi gün iğne olduktan sonra 13 .gğnden önce testler yanıltma ihtimaline imkan veriyor ve 15.gün regl geliyor tabi ki herkesin bünyesi farklı .. sen kaçıncı gündesin şuanda

Yarın iğne günü ile birlikte 12.gün oluyor.

Canım benzer durumlar bende de var. Böyle oturunca bile içimde batma oluyor gibi. Yarın benim de kontrolüm var bakalım ne diyecek :))
Seninde mi kontrol zamanın canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Inşallah büyümüştür hatta çatlama kıvamındadır yumurtamiz:))) Acaba diyorum böyle ağrı ve alıntının nedeni çatladığı için mi? Bu kadar erken olmaz sanırım. Buradan yaz gelişmeleri inşallah güzel şeyler duyarız

dün akşamdan beri sağ tarafım bi tuhaf hatta şimdi de oldu ağrıda değil bişey gelıo gdıo gibi hafif bi esinti gibi ay cok heyecenlandım bak :)
Valla bişiler dürtüyor beni git test al yap diye :D bu sabah öyle bir psikoloji ile uyandım ki anlatamam :)

ya olacak bu iş bence bende ole hissediyorum biliomsn :)
Süper kuzum süper bu düşünceyle devam edelim. His okarak hiçbir ay böyle hissetmemiştim. Belirti olarak deil işte his olarak. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün:dua: bugün hiçbir şey moralimi bozamaz :)

Back