• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman kullandın canım sen? Yumurta oluşmuştu mu peki?
Geçen ay ve bu ay geçen ay iğnede vuruldum takip yapıldı 3 yumurtam vardı 22 mm olmuştu en büyüğü ama tutmadı malesef :( bu ay doktorum sadece klomen verdi takip etmiycem stres olma dedi sadece 21.gün progestron baktırdı oda 26.78 çıktı İşte kuzum

Geçen ay ve bu ay geçen ay iğnede vuruldum takip yapıldı 3 yumurtam vardı 22 mm olmuştu en büyüğü ama tutmadı malesef :KK43: bu ay doktorum sadece klomen verdi takip etmiycem stres olma dedi sadece 21.gün progestron baktırdı oda 26.78 çıktı İşte kuzum
Hayırlısı olsun canım. stres çok etkiliyor en büyük kabusumuz. yoksa ne güzel büyümüş yumoşların :) Şu anda hapın bitti beklemedesin dimi ? Bende akşama doktora gideceğim , bir heyecan var içimde bakalım ne diyecek

Hayırlısı olsun canım. stres çok etkiliyor en büyük kabusumuz. yoksa ne güzel büyümüş yumoşların :) Şu anda hapın bitti beklemedesin dimi ? Bende akşama doktora gideceğim , bir heyecan var içimde bakalım ne diyecek
Benim bugün bat günüm :))) gelen giden yok ilaç gecikme yapıyor mu bilmiyorum normalde 26 27 de adet olurum ama geçen ay iğne ve ilaçtan 29 da oldum bu ay nolur bilmiyorum :))) sizlerde gecikme oldumu hiç

Benim bugün bat günüm :))) gelen giden yok ilaç gecikme yapıyor mu bilmiyorum normalde 26 27 de adet olurum ama geçen ay iğne ve ilaçtan 29 da oldum bu ay nolur bilmiyorum :))) sizlerde gecikme oldumu hiç
klomen ilaçı kullanıp hiç adetim gecikmedi günümde oldum hatta 1-2 gün erken bile oldum :)

Yok canım. hapım bitti bugün kontrolüm var, iğne vuracağım dememişti doktor. bakalım akşama ne diyecek ? sen nasılsın var mı gelişme ?
işte iğne vurulalı 13 gün çatlayalı 12 gün ama vucudumda farklı dün sağ kasığıma hafif bsey ama okadar uzun değil saniyelik esinti oldu hatta sabahda inşallah iyi haberler alırız :)

işte iğne vurulalı 13 gün çatlayalı 12 gün ama vucudumda farklı dün sağ kasığıma hafif bsey ama okadar uzun değil saniyelik esinti oldu hatta sabahda inşallah iyi haberler alırız :)
Test yapsan erken mi acaba canım ? Vucudun nasıl ? göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma falan var mı ? Benim içime güzel şeyler doğuyor güzel haberler alacağız.

Test yapsan erken mi acaba canım ? Vucudun nasıl ? göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma falan var mı ? Benim içime güzel şeyler doğuyor güzel haberler alacağız.
13.den önce yapmayın kuzum iğne malesef yanıltıyor hatta sağlam olsun derseniz 14.gğnde yapın. Benim 12.gğnde Betam 4.80. Çıkmıştı yanılmıştık pıhtılaşmam olduğu için erken yapmıştım ama bekleyin dilerseniz Kızlar

Back