Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla bilmiyorum bende ona takıldım zaten benim adetim 30 ila 40 günde arası olur hep düzensiz yani geçen ayda geç yumurtlama oldu adetime 1 hafta kala yumurtladım değerlendirdik ama tutmadı klomen başlattı 3. günü valla hiç anlamadım boşamı çabaladım anlamadım bişeyde soramıyosumki özele gidiyorum 2 milyardan fazla verdim tahlillere muane ücretlerine direk tüp bebek yapsaydım daha iyiydi

Ya kızlar belirtim yok demiştim ama göğüslerim küçük benim ama şuan sanki hava basıolar taş gibi olmus normal de ucları yokkk ama uçları bile cıkmssss acaba kırmızı kart mı gelıo

aynen mecbur beklicem canım zaten bu ayda tutmazsa allah nasip etmezse doktoruda bırakıcam tedaviyide 1 senedir korunmuyoruz deniyoruz olmuyo 3 aydır tedavideyim ondada sonuç yok napim artık

Bak o konuda haklisin hic bisey sorulmuyo.sorsanda tersliyolar

aynen mecbur beklicem canım zaten bu ayda tutmazsa allah nasip etmezse doktoruda bırakıcam tedaviyide 1 senedir korunmuyoruz deniyoruz olmuyo 3 aydır tedavideyim ondada sonuç yok napim artık

Olsun ümidini kesme Allah hiç beklenmeyen zamanda nasip eder iyi düşün iyi olsun

Benim HSG sonucuma bile baktı sadece güzel dedi.
Ne demek nasıl bir şey sonuç nasıl olmalı eşim sordu :)))

Benim de 2 gün kaldı bat a. Sabırsızlıkla bekliyorum. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. 1 hafta önce yaptığımda <1.20 çıkmıştı. Belki var ama o zaman yeni oluyordu, belki de bu ay da yok. Çok yoruldum artık

sen yine BAT hesabı yapıp test yapabiliyorsun ben onu da hesaplayamıyorum çok düzensiz ne zaman olacağım belli değil. en güzeli hiç kafaya takmamak ama o da çok zor.

evet canım doktorlara oakdaar sinirliyimki yani deniyosun kendi çabanla olmuyo bekliypsun hevesleniyosun anne olmak istiyosun duygusal baskı psikolji stres var zaten eeee doktora gidiyosun yüzlerce test tahlil eşimize bize ee bu sefer eşim bana diyoki herkes senin gibi uğraşıuomuki hamile kalmak için niye böyle oldu falan deyip sorgulamaya başlıyo doktora bakarsan hiç bi problem yok herşey süper güzel eeeeeeeee neden olmuyo ozaman tamam elbette allah ol dicek olucak şükürler olsunda bunun tıptada bi karşılığı olmalı yumurtlama takibini kendim isticeksem yumurtlama nedir geç döllenme nedir tüp bebek nedir o nedir bu nedir diye ben internettem kendim araştırıp bulucaksam sen doktor diye niye orda oturup doktorum ben diyosun

elbet bi gün çocuğum çocuğumuz olucak biliyorum allah nasip edicek ama bu doktorlara okadar doldumki kan alan hemşiresi ayrı sıkıntı yardımcı ayrı kendi başlı başına ayrı bi problem eğer burda bunları okuyan bi doktora denk gelirsem okursa yapmayın insanların maddi manevi hayalleriyle oynamayın

Aynı durum bende dde bar eşimde problem yok bende de eşim sordu doktora sprun me oda bize dyoki acıklanamayan kısırlık bu vok hastam bar tüp bebek yaptrdo daha sonra kendiliğinden hamile kaldı dedi

Aynı durum bende dde bar eşimde problem yok bende de eşim sordu doktora sprun me oda bize dyoki acıklanamayan kısırlık bu vok hastam bar tüp bebek yaptrdo daha sonra kendiliğinden hamile kaldı dedi

doktorlar direk tüp bebeğe yönlendiriyor uğraşmak istemiyorlar yumurta takibi falan. ben 28 yaşındayım bana bile aşılama tutmazsa tüp bebek deneyebilirsiniz dedi. eşimde haliyle sinirlendi 1 senedir evliyiz ne tüp bebeği yani

işin kolayına kaçıyorlar. bir de genelde anlaşmalı oldukları merkezlere yönlendirmeye çalışıyorlar

doktorun umrunda değilki hayatım senin psikoljin ne maddi durumun ne yazık çok güzel doktorlarımız evet var ama malesef bana hiç denk gelmedi işte banada aynısını söyledi sorun yok ama olmuyo ozaman bi sorun var yani bi yerde bi kopukluk var demekki

aynı ben de bi bakıyorum 30 küsür günden fazla gelmiyo.. bir bakıyorum 15 günde bir geliyo Allahım bu güzel günlerde yüzümüzü güldürsün inşallah amiinm artık rüyalarımda görüyorum yumurta olmuş bilmem kaç milim olmuş galiba geneyim değer 10 olmuş fln inşallah bir an önce sağlıkla bu evreye geliriz çook amin Allahımm

Bende çatlatma iğnemi vuruldm beklıorm ya olmazsa dedim bda deneriz çatlatma iğnesi istersen aşılamaya gecerz dedi eğer bu ay olmazsa tekrar çatlatma iğnesi olcam yine tutmazsa direk tüp beneke gecerm aşılama yaptrmam

aynen bende 25 yaşındayım bana geçen diyoki hiç beklemeyelim uğraşmayalım vakit kaybetmeyelim direk tüp bebek yapalım ya ne alaka dedim denedikmi olmadımı aşılama yap çatlatma ya ne bilim işin bu senin ne hemen tüp bebeği ya madem sorun yok niye tüp bebek yapıyorumki ben

dirk doktorunu değiştir bence ben özel hastaneye gidiyorum önce klomen çatlatma iğnesi verdi yumurta takibine gittim sonra ilişki denedik tutmadı. bir sonra ki regl de yine gittim yine klomen çatlatma iğnesi ve aşılama verdi direk. tabi bu arada önce HSG çektirmen lazım tüpler açık m diye bakalım dedi ve bi yere yönlendirdi 570 lira sadece HSG için verdim. ardından aşılmaaya yönlendirdi bi hastaneye oraya da 1500 verdik.
sonra araştırdım aşılamaya 500 veren de olmuş. insanlar nerden ne koparsam mantğında gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…