- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
Canım doktorsuz sakın kullanma ben doktor kontrolünde bile günde 2 tane 5 gün kullandım ve kist oluştu. Doktor bir daha günde 1 tane verelim sana yüksek geldi dedi.Klomeni reçetesiz alabilirmiyiz acaba direk eczaneye gitsek verirler mi
Anladım canım ne biliyim çok sıkıldım artk hastanelere gitmekten o yüzden sordum ama mecbur gidicz artk..kist oluşmaması için yumurtalama gününe kadar aynı zamanda soğan kürüde uygulsak olur muCanım doktorsuz sakın kullanma ben doktor kontrolünde bile günde 2 tane 5 gün kullandım ve kist oluştu. Doktor bir daha günde 1 tane verelim sana yüksek geldi dedi.
Doktordan doktora değişiyor aslında. Çağırmamalarını anlamıyorum bu bir tedavi ve her aşamasının kontrol edilmesi lazım diye düşünüyorum. Onlar için zamanın bir önemi yok ama bizim her kaybettiğimiz ay bizden çok şeyler götürüyor. Her hastanın ilaca vereceği tepki farklıdır kimseyi kimseyle eş tutamazlar. Bu aşamada gerçekten doktor seçimi inanılmaz önemliDoktor kontrolünde de olsan kontrole çağıran yok ki. Benim doktorum bir kere yazdı. Adet olursan gel dedi. Adet oldum gene klomen yazdı sonra ayın 13.de gel dedi yumurta gözükmüyor dedi (ben ovulasyonu 2.gun once yakaladim cünkü) progestan yazdı yolladı. 3 ay klomeni kullan dedi. Cok kisti dikkate almiyorlar bence adetle atilir diye.
Son gittiğimde de 56 gün sonra adet oldum başka doktora gittim. Söktürücü verdi doktorum kıstık bir yumurta varmış dedim. Yok kist falan dedi. Kistleri kafana takma olur onlar geçer dedi.
Bence tecrübelileri dinlemek lazım. Bana ilk aylarda ınofolic kullan dediler doktor vermedi diye kullanmadim. Sogan kuru incir kuru dediler hicbirini yapmadim. Bu catlatma ignesini de cok okudum ama doktor vermedigi sürece talep etmedim. Ilk aylarda igneyle talep edip sansimi denerdim halbuki. Aylar geçiyor böyle böyle
Anladım canım ne biliyim çok sıkıldım artk hastanelere gitmekten o yüzden sordum ama mecbur gidicz artk..kist oluşmaması için yumurtalama gününe kadar aynı zamanda soğan kürüde uygulsak olur mu
Doktordan doktora değişiyor aslında. Çağırmamalarını anlamıyorum bu bir tedavi ve her aşamasının kontrol edilmesi lazım diye düşünüyorum. Onlar için zamanın bir önemi yok ama bizim her kaybettiğimiz ay bizden çok şeyler götürüyor. Her hastanın ilaca vereceği tepki farklıdır kimseyi kimseyle eş tutamazlar. Bu aşamada gerçekten doktor seçimi inanılmaz önemli
Aslında ben bu ay yapıcaktım ama pas geçemedimKist zaten çatlamayan yumurtadan oluyor. Yumurtlamaya da etki ederse soğan kürü. Bence soğan kürunu pas geçilen bir ayda yapmak lazım. En az 15 gün yapılıyor galiba o da yumurtlamaya denk gelebilir.
Öyle düşünme tatlım ben ilk defa muayeneye gittiğimde doktor olmazsa tüp bebek dedi. Noluyor dedim biranda ne ara bu aşamaya geldik. Ama onlara para tatlı geliyorBende anlamıyorum bir tedavi uyguluyorsun ve takip etmiyorsun. Catlatma igneside vurulduk çatladı mi çatlamadı mi gene takip yok. Bundan sonra bekliycez dedi yolladı. Muayene parasını veren biziz sonuçta.
Ben o doktorlara denk gelemedim. Ya da zor gördüklerini çok umursamıyorlar. Tüp bebek merkezine yönlendiriyorlar.
Öyle düşünme tatlım ben ilk defa muayeneye gittiğimde doktor olmazsa tüp bebek dedi. Noluyor dedim biranda ne ara bu aşamaya geldik. Ama onlara para tatlı geliyor
Yavrucum oluyırsa ne gerek var tüp bebeğe o en son aşama. Gerçekten bir ton hormon yükleniyor vücuda şu en basit klomen bilee beni psikolojik olarak çok yıprattı. Her geçen gün tıp ilerliyor çözümsüz bir hastalık kalmıcak ama tabi o zamana kadar biz bebeklerimizi kucağımıza almış olacağızBana da öyle yapicaklardi ama kimyasal gebelik geçirdiğimi görünce oluyor demek ki diye klomen le deneyelim dedi.
Bazen de diyorum bu kadar uğraşana kadar koydur gel :)) Testlere verdiğim parayla ilaçları almıştım. Onunda süreci meşakatli ıste ilaçlar iğneler vücut hormon yüklenecek.
Japonlar tüp bebeği doğal gelişen yumurtayla yapıyormuş ilaçsız yani. Ve sağlıklı olma ihtimali yüksek.
Aminn canım Allah bu mübarek ayda dualarımızı kabul etsinAmin canım inşallah. İnanıyorum ki bigün hepimiz küçük yavrularımıza kavuşucaz. Rabbim çözümü olmayan dert vermesin kimseye benim bugün 10. Günüm daha kafadan 5 6 günüm var. Bu günleri de kafaya takmayaraktan geçirmeyi planlıyorun
Bilmiyorum ki canım soğan kürünü klomenle aynı zamanda kullanma bence belki ters etki eder. Benim şimdi kistim oluştu bu ay adetle kist gitmezse Doğum kontrol hapı ile korunacağım ve o zaman soğan kürü yapacağımAnladım canım ne biliyim çok sıkıldım artk hastanelere gitmekten o yüzden sordum ama mecbur gidicz artk..kist oluşmaması için yumurtalama gününe kadar aynı zamanda soğan kürüde uygulsak olur mu
Bugun tam 11.günüm iğne olalı ama kafaya takmamak için bütün evi temizliıorm sonra dayanamdm şu yazısmalara bakaym dedim olmuo olmuo
Aynen öle bakalm bizi neler bekleyecek hadi hayrlısıIyi yaa 11.gün oldu :)) Ilk günden
Ayyyy ağzından bal damlamış resmen :) inşallah kendi halinde çatlar ama doktor kontrolün olmayacakmı? Bazen tam büyümdene çatlama olabiliyormuş. Ovü testi kullanıyor musunAminn canım Allah bu mübarek ayda dualarımızı kabul etsinBende inanıyorum bebişlerimiz gelecek ama biraz nazlılar :)) benim de 13. günüm klomen kullandım bu ay ama daha doktora gitmeden şeffaf akıntım başladı acaba bu ay iğnesiz mi çatlayacak yumurtalarım???
Canım aslında 10. Gün iğne gününü saymamak lazım gibi. Çünkü o zaman çatlama olmuyorAynen öle bakalm bizi neler bekleyecek hadi hayrlısı
Normalde doktor kontrolünde olması lazım ama erken çatlayacak gibi. Doktora da pazartesi gidicrm bakalım ne diyecek.Ayyyy ağzından bal damlamış resmen :) inşallah kendi halinde çatlar ama doktor kontrolün olmayacakmı? Bazen tam büyümdene çatlama olabiliyormuş. Ovü testi kullanıyor musun
Sen sakın bu zamanları boş geçme. İçerde sperm bulunsun muhakkak ki erken çatlasa bile işi garantiye almış olursunNormalde doktor kontrolünde olması lazım ama erken çatlayacak gibi. Doktora da pazartesi gidicrm bakalım ne diyecek.
Hersekilde bat 26 bekiyom ak koyun kara koyun ortaya cıkacakCanım aslında 10. Gün iğne gününü saymamak lazım gibi. Çünkü o zaman çatlama olmuyor
Aynen vazgeçtim ztn soğan küründen klomen ve inofolicle denycm bu ayBilmiyorum ki canım soğan kürünü klomenle aynı zamanda kullanma bence belki ters etki eder. Benim şimdi kistim oluştu bu ay adetle kist gitmezse Doğum kontrol hapı ile korunacağım ve o zaman soğan kürü yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?