- 10 Eylül 2017
- 3.530
- 4.021
- 133
Benim 24 yada 25i görünüyor. Bunca zaman sıktık dişimiz 3 5 gün ne ki :)Hersekilde bat 26 bekiyom ak koyun kara koyun ortaya cıkacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 24 yada 25i görünüyor. Bunca zaman sıktık dişimiz 3 5 gün ne ki :)Hersekilde bat 26 bekiyom ak koyun kara koyun ortaya cıkacak
Aynen mle valla canmBenim 24 yada 25i görünüyor. Bunca zaman sıktık dişimiz 3 5 gün ne ki :)
Hahahhahahha resmen güldürdün canım süpersinSlmmm olsunn hepinize bütün msjlarinizi okudum hepimiz ayni durumdayiz hepimizz tatli tatli acabadan delirmek uzereyiz döllendimiyerlestimi
yerlesiyormu
hala yoldamı nerdeeee
susam oldumu
, yoksa genemi teget gecti
adetmi oluyorum
karnim agriyo
kasiklarim batisiyor
aaa akinti beyazmı o
yok sarı galiba
idarim idarim kokuyoo
sankim bulanikta
gecen aylar boylemiydi
test yapsam
ya nefatif cikarsa
yaaaa pozitif cikarsa
![]()
![]()
Az kaldı dananin kuyruku kopacak butun sorularimizin cevabini ya test
yada donlar vericek
![]()
![]()
Aynen canım değerlendiriyoruz ne olur olmaz diye :) inşallah tutar :))Sen sakın bu zamanları boş geçme. İçerde sperm bulunsun muhakkak ki erken çatlasa bile işi garantiye almış olursun
Yahu benim yumurtaaa sagdaydi ama soldakiler ufaktı doktor bile kayde almadi onlarıamaa igneden buyana sol yumurtaligimin tiribi bitmedi. Bi batmalar bir hareketler
![]()
Senella sende de vardı bu durum bence klomenin etkisindeler hala ( belki de büyüdüler catlamak mi istiyorlar dertleri ne acaba! iliskiye iki gündür ara verdim hatami ettim. Şu sag tarafimdaki seyler solda olsaydi suan, tturdun kesin kizim derdim
![]()
Benim bile 12 gün oldu ama iğne olalı ve bugune kadar hiç test yapmadmBilmiyorum solda da biseyler oluyor.
Sağ taraftaki iğnenin vurulduğu gün ve sonrasında ağrıdı. Sonra ara verdi 7.gün karnımın tamamı ağrıdı, sonra solda bi haller ama ne oldu bilmem. Ama hep iğne etkisi bunlar diyolaaa :))))
Mide bulantısı denen şey yok arkadaş o olsa kesin hamilelik var.
Test yapan yok mu kizlar elinde fazla olan yapsın durumu görelim. Benim 2 testim kaldı onu da 12.gün ve sonrasına saklıyorum.
Benim bile 12 gün oldu ama iğne olalı ve bugune kadar hiç test yapmadm
Valla canm iğnenin etkisi 12 14 gün sürüo dediler o yüzdn beklıorm cok ta test yapma taraftarı degilim o yüzdn fazla bsey kalmadı belki pazartesi falan yaparmNe zaman yapmayı düşünüyorsun. Varsa da öğrenmek lazım oruç tutuyoruz. Ben hele mide ağrımdan çok zorlaniyorum.
Sol kasigimda sahura kalkar bıçak saplanması ağrıları oluştu.Armin dediği gibi solu kaale bile almadı doktor ilaçlar solu da harekete geçirdi yumurtalar büyüdü şimdi de çatlamaya mi çalışıyor anlamadım. Senin de küçük yumurtalar var diyordun ne oldu onlar.
Valla canm iğnenin etkisi 12 14 gün sürüo dediler o yüzdn beklıorm cok ta test yapma taraftarı degilim o yüzdn fazla bsey kalmadı belki pazartesi falan yaparm
markasi ne acabaEki Görüntüle 2145191 Ögleden sonra saat 3 te vuruldugum catlama ignesi sonucu şu hcg testinde çift cizgi gormek istedim ya ne kadar güzel ikisi bu teste yanyana degil miinsallah 15 gun sonra daha koyusu gôrmek nasip olur hepimize
Maleaef hiç bişey hissetmioormBelirtilerin var mı peki 12. Gündesin?
Benimde yumurta soldaydı ama uzun zamandır sağ kasığım ağrıyor. Aynı dert bende de var ama diyorum ki belki sağdaki çatladı o döllendi :) bi umut işteKızlar benim sol kasıkta batma var yaa.. sağdaki yumurtayi çatlatti doktor. Acaba solda ufak yumurtalar büyüdü çatlamadı ağrı mi yaptı Acaba? Ne yapsam havuç kürü mü yapsam varsa çatlasın. Resmen dün gece soluma sağıma dönerken birşey devamlı battı orda.
Benimde yumurta soldaydı ama uzun zamandır sağ kasığım ağrıyor. Aynı dert bende de var ama diyorum ki belki sağdaki çatladı o döllendi :) bi umut işte
He ya diyorum da ne iğneymiş. Zamanı durdurma özelliğide varmış galibaAllah Allah ilginç.
Bu yumurtalar bize sağ gösterip sol mu vurdu :)))
Çatladı dollendi ise sorun yok başımızın üstüne :)))
Ya çatlamadı çatlamak üzereyse, ya ikinci bir şansımız varsa??
Artık belirtilerimize göre sonuçlara göre bir ıstatistik çıkacak. Allah yardımcımız olsun, hayırlı sağlıklı sonuçlar çıkarsın.
Yalniz;
Onu bunu bilmem de bu catlatma iğnesi bizi çatlatti :))
Test yapamazsın pozitif çıkar, oran buran agrir iğnenin etkisi, etkinin kaç gün süreceği belli değil, 14.gün pozitifi bile görsek sevinemezsin gene mi igne etkisi diye :)))
Canım geçen ay bende ilk defa kullandığımda senşn gibi olmuştum. Akıntı falan yoktu sonra çatlatma iğnesi vurulunca akıntım oldu. Bu ay da yine klomen kullandım pazatesi dokrora gideceğim ama bu ay şeffaf akıntım 12. gündr başladı. Belki iğneye gerek kalmadan yumurtam çatlamıştır :) Yani ilaç her ay aynı yapmıyor bence. Sen kontrole kadar bekle bakalım.herkese merhaba bende bu ay klomen başladım adetin ikinci günü başladım sabah akşam içtim adetin 13. günü gel dedi doktor yani bu salı gidicem. Benim normalde ilaça tepki verir vücüdüm klomen hakkındada bir sürü şey okudum yan etki olarak ama bu ilaç bende hiç ni tepki yapmadı ağrım akıntım falanda olmadı çok şaşkınım etkimi etmedi acaba geç yumurtlamam var benim faydası olmuşmudur acaba
benim bildigim reglinin 5. Gunu baslaniyor siz neden 2. Gun basladiniz doktor ne dediherkese merhaba bende bu ay klomen başladım adetin ikinci günü başladım sabah akşam içtim adetin 13. günü gel dedi doktor yani bu salı gidicem. Benim normalde ilaça tepki verir vücüdüm klomen hakkındada bir sürü şey okudum yan etki olarak ama bu ilaç bende hiç ni tepki yapmadı ağrım akıntım falanda olmadı çok şaşkınım etkimi etmedi acaba geç yumurtlamam var benim faydası olmuşmudur acaba