• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynı ben de:KK14: bi bakıyorum 30 küsür günden fazla gelmiyo.. bir bakıyorum 15 günde bir geliyo:KK43: Allahım bu güzel günlerde yüzümüzü güldürsün inşallah amiinm artık rüyalarımda görüyorum yumurta olmuş bilmem kaç milim olmuş galiba geneyim değer 10 olmuş fln inşallah bir an önce sağlıkla bu evreye geliriz çook amin Allahımm :anne:

ben de sürekli rüya görüyorum. kafandan at rahat ol diyorlar ama yapamıyorum. eşim çok destek oluyor ama artık o da sormaya başladı herkes böyle uğraşıyor mu filan diye. bnden 6 ay sonra evlendi kuzeni çocuğu oldu hemen. kıskanıyorum biraz artık. onda olmasın ben de olsun gibi dğil, ama bende de olsun artık :KK42:

ben de sürekli rüya görüyorum. kafandan at rahat ol diyorlar ama yapamıyorum. eşim çok destek oluyor ama artık o da sormaya başladı herkes böyle uğraşıyor mu filan diye. bnden 6 ay sonra evlendi kuzeni çocuğu oldu hemen. kıskanıyorum biraz artık. onda olmasın ben de olsun gibi dğil, ama bende de olsun artık :KK42:

DÜzensiz regl için soğan kürü ya da incir kürü deneyeceğim ben bu sefer de tutmazsa. şimdi de doğal yolla kendim tedavi denicem çünkü gerçekten beklemek çok sıkıcı.
insanlar şu gün regl olucam şu gün ovulasyon günüm diye hesap yapıp nokta atışı yapıyor :( Allahm bize de nasip edeer inşş.

bide insanı heyecanlandırıyorlar aşılama veya tüp bebekle ikiz gebe kalma şansın yüksek falan diye :(

sen yine BAT hesabı yapıp test yapabiliyorsun ben onu da hesaplayamıyorum çok düzensiz ne zaman olacağım belli değil. en güzeli hiç kafaya takmamak ama o da çok zor.
Normalde benim de düzensiz. 35, 40, hatta bazen 50 günü bulabiliyor mevsim geçmişinde. Ama geçen ay Protestan da kullandığım için 29. Günde oldum. Literatürde ortalama 28 kabul edildiği için doktorum da hesaplamayı ona göre yapıyor, eğer 5 gün geçikirse test yapalım demişti ama sanırım ben 5 gün gecikmeyi beklemeden yapacağım testi

dirk doktorunu değiştir bence ben özel hastaneye gidiyorum önce klomen çatlatma iğnesi verdi yumurta takibine gittim sonra ilişki denedik tutmadı. bir sonra ki regl de yine gittim yine klomen çatlatma iğnesi ve aşılama verdi direk. tabi bu arada önce HSG çektirmen lazım tüpler açık m diye bakalım dedi ve bi yere yönlendirdi 570 lira sadece HSG için verdim. ardından aşılmaaya yönlendirdi bi hastaneye oraya da 1500 verdik.
sonra araştırdım aşılamaya 500 veren de olmuş. insanlar nerden ne koparsam mantğında gerçekten.
yazık işte okadar üzülüyorumki sömülürdüğümüz için ama vazdageçemiyoruz çünkü umudumuz var ya olursa diye yok ben şimdi salı günü gidicem bakim ağzı ne hava çalıyo ondan sonra oturucam bol bol dua isticem allah gönlümüze göre versin doktorlar diyo ya sorun yok diye tamam olabilir ozaman madem sorun yok

DÜzensiz regl için soğan kürü ya da incir kürü deneyeceğim ben bu sefer de tutmazsa. şimdi de doğal yolla kendim tedavi denicem çünkü gerçekten beklemek çok sıkıcı.
insanlar şu gün regl olucam şu gün ovulasyon günüm diye hesap yapıp nokta atışı yapıyor :KK43: Allahm bize de nasip edeer inşş.
bende pkos var soğan kürü denedim sadece bir ay. ama inanılmaz faydası oldu. ertesi ay kontrolr gittiğimde sende pkos yok ki dedi doktor. kist filan hiç bişey kalmamıştı. hatta bırakyıktan sonraki ay kendi kendime adet oldum.

bende pkos var soğan kürü denedim sadece bir ay. ama inanılmaz faydası oldu. ertesi ay kontrolr gittiğimde sende pkos yok ki dedi doktor. kist filan hiç bişey kalmamıştı. hatta bırakyıktan sonraki ay kendi kendime adet oldum.

bende 25nde test yapacağım eğer negatif sonuç alırsam soğan kürüne başlıcam. ondan sonra kendim denemelere devam

yazık işte okadar üzülüyorumki sömülürdüğümüz için ama vazdageçemiyoruz çünkü umudumuz var ya olursa diye yok ben şimdi salı günü gidicem bakim ağzı ne hava çalıyo ondan sonra oturucam bol bol dua isticem allah gönlümüze göre versin doktorlar diyo ya sorun yok diye tamam olabilir ozaman madem sorun yok

aynen öyle benim de 25nde test yapmam lazım herhangi bir belirtide yok bende.
bu sefer de tutmadı kesin şimdi doktora gidince ne dicek bana olmamış tüp bebek. tabi ki de hayır !
allah büyük biraz bitkisel tedavi biraz da oluruna bırakalım dedik biz de.

Ya kızlar belirtim yok demiştim ama göğüslerim küçük benim ama şuan sanki hava basıolar taş gibi olmus normal de ucları yokkk ama uçları bile cıkmssss acaba kırmızı kart mı gelıo
Tatlım faha adetine var dimi senin 26sı diyordun. İnşallah gelmezler :dua:

benim bat 27'si ama bekleyemiyorum acaba yarın kan versem mi diyr düşünüyorum

bence bi dene bakalım benim BAT değil onu zaten anlayamıyorum.
paazrtesi günü aşılama yapıldı bugün 6. günüm. 12-14 gün sonra test yaptırmam lazım ayın 26na falan denk geliyor. ama aşılama yaptırmama rağmen hiç belirtim yok o yüzden gebelik testi ya da kan tahlili de yaptırmak istemiyorum erkenden moralim bozulacak.
ama sende varsa biraz belirti yaptır kan tahlilini

aynen öyle benim de 25nde test yapmam lazım herhangi bir belirtide yok bende.
bu sefer de tutmadı kesin şimdi doktora gidince ne dicek bana olmamış tüp bebek. tabi ki de hayır !
allah büyük biraz bitkisel tedavi biraz da oluruna bırakalım dedik biz de.
valla bana kalırsa bu ay ona başlıcam bende eğer yine gebelik elde edemezsem hani diyolar ya eşindede sendede sorun yok diye eski annenelerimiz babannelerimiz nasıl doğurudu tıpta gelişmemişti ozaman vitaminsiz hapsız sağlıklı top gibi çocuklar doğurup büyüttüler burdaki kilit nokta ne sağlıklı beslenme yumırta kalitesi arttırıcı şeyler yemek eşlerimize kendimize iyi bakmak yemek işi bizde olduğuna göre biz ne pişiriyosak yediklerine göre ozaman kendi doktorumız kendimiz olmak bana göre daha mantıklı kendi adıma böyle düşünüyorum benim gibi olanlar için eğer bi tedavi söz konusuysa elbette tedavi şart bana doktorun bana dediği gibi pco yok iltihap yok kist yok spermlerde gayet sağlıklı hiç sorun yok diyenler için diyorum herkesin kendi tercihi

bence bi dene bakalım benim BAT değil onu zaten anlayamıyorum.
paazrtesi günü aşılama yapıldı bugün 6. günüm. 12-14 gün sonra test yaptırmam lazım ayın 26na falan denk geliyor. ama aşılama yaptırmama rağmen hiç belirtim yok o yüzden gebelik testi ya da kan tahlili de yaptırmak istemiyorum erkenden moralim bozulacak.
ama sende varsa biraz belirti yaptır kan tahlilini

ben de geçen ayki adetime göre hesapladım 35-37 gibi filan bekliyorum. inşallah aşılama tutar senin de.

ben bu ay klomen kullanfım ama çatlatms iğnesini yaptıramadım özel bir sebepten. dolayısıyla sadece klomenle deniyorum. olsa çok sevinirim ama umudum kalmadı sanki bu ay için..

ben de geçen ayki adetime göre hesapladım 35-37 gibi filan bekliyorum. inşallah aşılama tutar senin de.

ben bu ay klomen kullanfım ama çatlatms iğnesini yaptıramadım özel bir sebepten. dolayısıyla sadece klomenle deniyorum. olsa çok sevinirim ama umudum kalmadı sanki bu ay için..

hayırlısıyla gelsinler inş bebeklerimiz. bol bol dua et

Pozitif pozitif düşünelim ya megatif cıkmazı dgilde tekrardan doktra git ilacı ver yumurta takibine git aman yarabbim ya
Aaynen düşüncesi bile yordu bak şimdi. İstiyorum ki şu mübarek ayda hepimiz müjdeli haberlerimizi alalım. Artık yaşadığım hiçbir şeyi aaa acaba hamile miyim diye yormak istemiyorum. Bikaç gündür keyfime bakıyorum :) şurda kalmış birkaç gün. Hatırlıyor musun iğne gününü konuşuyorduk 2 hafta önce. Nasıl geççek zaman diyorduk eee geçti bile işte saya saya.

Aaynen düşüncesi bile yordu bak şimdi. İstiyorum ki şu mübarek ayda hepimiz müjdeli haberlerimizi alalım. Artık yaşadığım hiçbir şeyi aaa acaba hamile miyim diye yormak istemiyorum. Bikaç gündür keyfime bakıyorum :) şurda kalmış birkaç gün. Hatırlıyor musun iğne gününü konuşuyorduk 2 hafta önce. Nasıl geççek zaman diyorduk eee geçti bile işte saya saya.
Aynen öle canm sen test yaptıgın tek çizgi cıkmıstı simdi yapsan genemi tek çizgi cıkar acaba yoksa pozitifmi

Back