He ya diyorum da ne iğneymiş. Zamanı durdurma özelliğide varmış galibabenim perşembe günü gelmesi lazım kırmızılar gelmesin tabi de. Son 4 işte
Evet var geçmiyor günler. Adet gecikmesi de yapıyormuş. Valla bebiş yoksa kırmızılar gelsin bari önümüze bakalım.
Kızlar ne tüp bebeği yaa, daha yaşınız kaç bence hiç kasmayın madem sorun yok bence hayatınızn tadını çıkarın gezin tozun eşinizle. Ben sizin yaşınızda olsam öyle yapardim olursa olur nasılsa diye. 39 yaşındayım yaştan dolayı tüp bebek diyor doktor ben gene normal olsun diye bekliyorum
Bilmem ki çıkar mı acaba. Evet tek çizgi çıkmıştı gerçi on dakka sonra baktığımda ippppiiiiiince bir çizgi vardı ama dikkate almadım onuAynen öle canm sen test yaptıgın tek çizgi cıkmıstı simdi yapsan genemi tek çizgi cıkar acaba yoksa pozitifmi
Amin inşallah.en sağlıklısını yapıyorsun gerçekten. Allah sağlıkla normal yollarla nasip eder inş
Adet gününü mü bekleyeceksn yoksa testi yakın zaman da uygulayacakmsnBilmem ki çıkar mı acaba. Evet tek çizgi çıkmıştı gerçi on dakka sonra baktığımda ippppiiiiiince bir çizgi vardı ama dikkate almadım onu
Beklicem artık canımcım ya erken yapıp olumsuz olursa üzmek istemiyorum. Sen yapacak mısınAdet gününü mü bekleyeceksn yoksa testi yakın zaman da uygulayacakmsn
Yok ya yapmıcam negatif görcem biliorm adetime kadar napalmBeklicem artık canımcım ya erken yapıp olumsuz olursa üzmek istemiyorum. Sen yapacak mısın
( dün ovilasyon testi yaptim bir kontrol cizgisi disinda hic birsey yok silik bile yok demekki buyume de yok baska birseydenKızlar benim sol kasıkta batma var yaa.. sağdaki yumurtayi çatlatti doktor. Acaba solda ufak yumurtalar büyüdü çatlamadı ağrı mi yaptı Acaba? Ne yapsam havuç kürü mü yapsam varsa çatlasın. Resmen dün gece soluma sağıma dönerken birşey devamlı battı orda.
Laboquickmarkasi ne acaba
Kirmiziyi testteee gor insallah:))) bebek geliyo olmasin mıYa kızlar belirtim yok demiştim ama göğüslerim küçük benim ama şuan sanki hava basıolar taş gibi olmus normal de ucları yokkk ama uçları bile cıkmssss acaba kırmızı kart mı gelıo
Ya kızlar arada içime öyle güzel hisler doğuyor ki olacak bu ay diye. Belirtiler değil de hissim bana öyle diyor nedenseKirmiziyi testteee gor insallah:))) bebek geliyo olmasin mı
Ya o çizgi orda var aslında hep bide onun koyulaşması hamileliğin ilerleyen zamanlarında oluyormuş. Bunu bildiğim halde arada bende bakıyorum tabiŞimdi kizlarrr sizlerde bir bakin kendinize, alt karninizin rahme dogru giden orta cizgimiz var ya onda renk degisikligi oldu mu varmı? ( catlama ignesindeki hcgden büyük ihtimal benim orta çizgim hayalet gibiyken baya belli oluyor Alt karnimdan asaya daha koyulastı derken adet sancisi vuruyor bana ya ağzımı acmaya korkuyorum
( dün ovilasyon testi yaptim bir kontrol cizgisi disinda hic birsey yok silik bile yok demekki buyume de yok baska birseyden
Ya kızlar arada içime öyle güzel hisler doğuyor ki olacak bu ay diye. Belirtiler değil de hissim bana öyle diyor nedense
Şimdi kizlarrr sizlerde bir bakin kendinize, alt karninizin rahme dogru giden orta cizgimiz var ya onda renk degisikligi oldu mu varmı? ( catlama ignesindeki hcgden büyük ihtimal benim orta çizgim hayalet gibiyken baya belli oluyor Alt karnimdan asaya daha koyulastı derken adet sancisi vuruyor bana ya ağzımı acmaya korkuyorum
Canım doktordan memnun değilsen mutlaka değiştir. Benim doktorum çok iyi çok memnunum :) bu arada eşine tahlil yapıldı mı?aynen mecbur beklicem canım zaten bu ayda tutmazsa allah nasip etmezse doktoruda bırakıcam tedaviyide 1 senedir korunmuyoruz deniyoruz olmuyo 3 aydır tedavideyim ondada sonuç yok napim artık
Ah nerdeeeeeeeee hepimize inşallhhhhKirmiziyi testteee gor insallah:))) bebek geliyo olmasin mı
ben adet olucam buyuk ihtimalle aşilama var adet olursam haziran da.kendimi oyle teselli eder ona baglarim umitleri. Cok yordum kendimi biliyosunuz ben kirmizi gormim de kim görsün bugun 10 gun tam tamına 12 ci gün bir test yaparim negatifse ararim
Doktorumu adet olucam kacinci gunu geleyim derim, yol haritası belirlemiş simdiden psikolojimi kontorol altina alayım napimmmm ( sizin b planiniz var mi ?
Catlama ignesi kullananlar ignenin 15 gününde adet olmuş genelde bende karıştımAdet oluyormuş gibi hissetmekte gebelik belirtisi. Kaç kere tuvalete gittim şimdi oluyorum diye ben.
Akıntı var mi? Akıntınız var mi Kızlar?
Adet olursak zaten ramazandayız gene iğne vs. Ramazan ramazan uğraşamam. Yumurtlama da ramazana denk gelicek belki calisilamayacak boşa iğne ilaç almış olucam. O yüzden ben haziranı pas geçerim tedavi anlamında. Belki bitkisel şeyler kullanırım. Temmuzda tatilimi yapar o süreçte de arastirma yapar ona giderim. Zaten Allah nasip etmişse bir şekilde olur. O yönümü belirlesin.
Bugün 11.gün degilmiyiz. Eğer yumurtamız o gün çatladıysa 3 gün sonra bat günümüz mu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?