Canım baya beyaz bi akıntı başladı bende sanırım adet belirtileri iyice kendini göstermeye başladı.sen nasılsın canım sende herhangi bir durum varmı
Canım baya beyaz bi akıntı başladı bende sanırım adet belirtileri iyice kendini göstermeye başladı.
Yok tatlım adetime6 gün kaldı :)Yumurta da çatlamış olabilir beyaz akıntıylaa doktorum öyle söylemişti.
Yok tatlım adetime6 gün kaldı :)
aynı benim gibisin karnımdada hareketlilik var ama hadi bakalm batma falan yokCanım baya beyaz bi akıntı başladı bende sanırım adet belirtileri iyice kendini göstermeye başladı.
bizim yumurta çatlayalı 10 gün oldu.Yumurta da çatlamış olabilir beyaz akıntıylaa doktorum öyle söylemişti.
Tunaydin diyim ben iyiyim Hersey normal yorgunluktan baska. Sen nasilsin yavrum ?
Bu tablo igneden sonraki testler birinin ( ignenin dir heralde bilmiyorum)Kızlar ya batmalarım geçti ama şimdi de göğüs ağrısı başladı. Dokunamıyorum bile... Test yapıyorum negatif çıkıyor.. BAT'a da daha 10 gün var.. İlaçtan mı bunların hepsi...
İyi kuzucum ama işte akıntım çoğaldı muhtemelen adet gelicek. Onun dışınna herşeyim çok normal. Son 6dayım :)Tunaydin diyim ben iyiyim Hersey normal yorgunluktan baska. Sen nasilsin yavrum ?
Armin @naztekeli Kızlar regl oldum size birşey danışacağım malum ramazan ayındayız bugün regl oldum ve orucu bıraktım bir kaç forumda klomen in düzenli saati varmış regl bitince oruca başlayacağım gitsem sahurda ve iftarda klomen içebilir miyim .Boş yere de gitmek istemiyorum özel hastane herşey para ne yapayım sizce
Oruçlu oluyorsun oruçluyken vajinal muayene olamam çünkü muayene ederken jel sürüyor +erkek doktor iftar geç açılıyor saat akşam 9 da doktorum orda olmaz geçen ay 2 günde bir gitti doktora sürekli çağırdı offf eşime bu ay bırakalım diyorum yok diyor
Bugn randevm var ama gitmicmİyi kuzucum ama işte akıntım çoğaldı muhtemelen adet gelicek. Onun dışınna herşeyim çok normal. Son 6dayım :)
9.günde de hafif çizgi var mi. Yoksa silinmiş mi. 10 'dan itibaren artıyor.Bu tablo igneden sonraki testler birinin ( ignenin dir heralde bilmiyorum)
Canım baya beyaz bi akıntı başladı bende sanırım adet belirtileri iyice kendini göstermeye başladı.
Neden canımcım?Bugn randevm var ama gitmicm
Normalde benim adetten bir ggün önce sanki yum. Akıntısı gibi şeffaf bi akıntım olurdu ama bu seferki bildiğin beyaz. Sürekli ıslanmış hissediyorum. Dün böyle değildi bugün baya bi yoğun geliyorBeyaz akıntı da gebeliğe işaret diyorlar. Akıntı çoğalırsa çoğu kişi alıntım çok diyordu hamile kaldığı ay. Bende akıntı çok az var. Hatta yok denecek kadar az. Geçen ayda böyleydi.
aynen sanki ıslanıyor gibi oluorm ya adet olcam galibaNeden canımcım?
Normalde benim adetten bir ggün önce sanki yum. Akıntısı gibi şeffaf bi akıntım olurdu ama bu seferki bildiğin beyaz. Sürekli ıslanmış hissediyorum. Dün böyle değildi bugün baya bi yoğun geliyor
kimiside sarı akıntı dyo anlam veremiyorum belirtiler farklı farklı herkesdeBeyaz akıntı da gebeliğe işaret diyorlar. Akıntı çoğalırsa çoğu kişi alıntım çok diyordu hamile kaldığı ay. Bende akıntı çok az var. Hatta yok denecek kadar az. Geçen ayda böyleydi.
Evet yavrum 9 gunde hafif 10 gunden sonra artiyor. Ayrica hcg konusu mantıklı. Senella benim ara ara hem Beyaz hem sarı akıntim var ama nebilelim icerde neler oluyor. Heee bu arada yazmışsın dun tutunmaya calisti galiba bugun agrim yok tutunamadi vsyree terlikk aticam burdan sana. Ne biliyosun belki yerlesti hem okumuyomuyuz hic agrim yoktu hic hissetmedim hic bilmem ne diyip hamileyim yazanlari. 13 gune kadar yerlesme sürüyormuş bir akilli basli olalim bekleyelim hemen karamsar konusuyosun delirtiyorsun beni. Karamsarligi bana birak gece yorgunluktan tabiri caizse kaazik saplanmis gibi agridi kasiklarim yatamdim. Kötü enerji yayma kendine beynine komut verme.9.günde de hafif çizgi var mi. Yoksa silinmiş mi. 10 'dan itibaren artıyor.
Bugün tüp bebek bölümüne baktım embriyoyu yerleştirmeden sonra catlatma iğnesi yapmışlar. O an ilişki olmayacağına göre Hcg salınımı için sanırım. Bizim yediğimiz iğne de hcg mızı belli bir güne kadar ( rahime tutunmaya kadar) belli bir seviyede tutuyor. Vücut hamile olduğunu algılasın. Gerekli hormonları salgılasın diye sanırım.
Aslında iğnenin etkisini hemen atmamakta fayda olabilir.
Senin sizin son 6 bizim son 7İyi kuzucum ama işte akıntım çoğaldı muhtemelen adet gelicek. Onun dışınna herşeyim çok normal. Son 6dayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?