- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
Aa o kadar az mi o zaman 3 günde biter 3.gün bi sabah yani sahurda alınması yeterki olurCanım bu antibiyotk değil ki öyle alınması şartı yok diye biliyorum. 5 tane vardı günde 2 tane. doktorun bana dediği sabah akşam
Yumurtam 2 tane vardı geçen ay doktor güzel olgunlaşmış dedi birde çatlama iğnesi vurdu yine tik yok olmazsa ben gideyim bi tabi yumurta takibi yapacak yine değil mi onu iftardan sonraya nasıl getircez bilmiyorumaynen ole bende vakitlerini denk getiremedm ama yinede yumurta olustu cok takmamk lazm
canım aynen ya, çalışan bir bayanım evde işlerin ayrı, iftar yapıyorsun zaten yorgunsun ağırlık çöküyor, ister istemez en önemli şey sana dert oluyor. benim bu ay olmazsa hiç şaşırmam.Yumurtam 2 tane vardı geçen ay doktor güzel olgunlaşmış dedi birde çatlama iğnesi vurdu yine tik yok olmazsa ben gideyim bi tabi yumurta takibi yapacak yine değil mi onu iftardan sonraya nasıl getircez bilmiyorum
yumurta takibinin iftarla bağlantısı nedir canım?Yumurtam 2 tane vardı geçen ay doktor güzel olgunlaşmış dedi birde çatlama iğnesi vurdu yine tik yok olmazsa ben gideyim bi tabi yumurta takibi yapacak yine değil mi onu iftardan sonraya nasıl getircez bilmiyorum
Pardon yanlış anlattım. sabah akşam 5 gün boyunca içiyorsun. günde 2 tane. toplamda 10 hap yani.Aa o kadar az mi o zaman 3 günde biter 3.gün bi sabah yani sahurda alınması yeterki olur
Sabah erken kalktim bir suru utu yaptim nevresim gomlek evi supur ogle yemegi hazirla toplaaa. Hafta bir kere yıkama hakkım var mecbur kaldim. 5 makina yikadim dusun bide asmayi. Derken telefon geldi iste. Yemek hazirla kos asaya makinaya bak cik gel servis yap yemegiydi cayiyydi kahvesiydi tatlisiydi meyvesiydi onlar kalkmadikca ben getir gotur yaptim 10 da kalktilar. Onlar gitti ev batmis süpürdüm sildim ve tuvalet mecburenn anlicagin ben benden gectim ben olsam bu yorulmaya bana tutunmam bu aydan ümidim elimden uctu. Birazdan o 5 makina camasiri toplamaya gidicem. ( hepsi yasliydi yardim edicek kimse yoktu) koca da misafirlerle ilgilendi sonra onlari birakmaya gitti ben kaldimcok üzgünüm ya şansım varsa kaybettim.
Oruçlu oluyorsun oruçluyken vajinal muayene olamam çünkü muayene ederken jel sürüyor +erkek doktor iftar geç açılıyor saat akşam 9 da doktorum orda olmaz geçen ay 2 günde bir gitti doktora sürekli çağırdı offf eşime bu ay bırakalım diyorum yok diyoryumurta takibinin iftarla bağlantısı nedir canım?
doktora solersin göbeğinden baksın benim doktorum göbeğimden bakıor bence bırakma eşini dinleOruçlu oluyorsun oruçluyken vajinal muayene olamam çünkü muayene ederken jel sürüyor +erkek doktor iftar geç açılıyor saat akşam 9 da doktorum orda olmaz geçen ay 2 günde bir gitti doktora sürekli çağırdı offf eşime bu ay bırakalım diyorum yok diyor
İlla alttan bakacak diye bişey yok ki. Karından görünüyorsa alttan bakmıyor. Sen git görünmezse şayet alttan bakcam derse iftardan sonra için randevu alOruçlu oluyorsun oruçluyken vajinal muayene olamam çünkü muayene ederken jel sürüyor +erkek doktor iftar geç açılıyor saat akşam 9 da doktorum orda olmaz geçen ay 2 günde bir gitti doktora sürekli çağırdı offf eşime bu ay bırakalım diyorum yok diyor
Aaa gerçekten mi ben gideyim o zaman canım zaten 11. Aya girdim an itibariyle hala tık yok herkese nasip etsin rabbimdoktora solersin göbeğinden baksın benim doktorum göbeğimden bakıor bence bırakma eşini dinle
aynen öle canm kimi doktor alttan bakmayı tecih ediyor kimi karnından sonucta ayni şeyi görüyorlar niyetli oldugunu soler ve göbekten bakılmasını rica edersin zaten bakar sanmıorm illa alttan bakmaz.Aaa gerçekten mi ben gideyim o zaman canım zaten 11. Aya girdim an itibariyle hala tık yok herkese nasip etsin rabbim
Bana sadece bakarken göbekten baktılar Cep telefonu istemeye uyandım ama herkese veriyormuş yorumlarda okudum hastaneden isteyeceğim telini napalim geleyim mi bu ay diye sagol canim bilgilerin icinaynen öle canm kimi doktor alttan bakmayı tecih ediyor kimi karnından sonucta ayni şeyi görüyorlar niyetli oldugunu soler ve göbekten bakılmasını rica edersin zaten bakar sanmıorm illa alttan bakmaz.
Rica ederim.Bana sadece bakarken göbekten baktılar Cep telefonu istemeye uyandım ama herkese veriyormuş yorumlarda okudum hastaneden isteyeceğim telini napalim geleyim mi bu ay diye sagol canim bilgilerin icin
sen nasılsın canım sende herhangi bir durum varmı
Yok tatlım ya adet belirtilerim dışında gayet iyiyimsen nasılsın canım sende herhangi bir durum varmı
neyse canım artık kısmet :)Yok tatlım ya adet belirtilerim dışında gayet iyiyim
Kızlar merhaba, ben de geçen ay klomen+ ovitrelle kullandım ama tutmadıbu ay eşimden de test istedi hareketli 98 milyon, ileri hareketli %66 ama morfoloji %1 çıktı. Doktor doğal yolla olur stres yapmayın demiş eşime. Ben de bu ay klomene devam etti pazartesi tekrar ramdevum var. Var mı kızlar benim gibi olan?
Agri kesildi dolgunluk hissi gecti kasiklardaki havuç kurunü bir deneyeyim. Sendr durumlar nasilYürürken otururken hissediyormusun hala yumurtayı? Havuc suyuydu sanirim havuc kuru yapsaydin keske hatta yap dene dicem yumurtayi çatlatıyormus. İncir kuru bal tarxin corek otu kuru sonrasin da bilirsin klomen gibi yumurtayi buyutuyor bu kurler. kuru yapip ustune catlasin diye havuc kuru yapiyorlar. Bir arastir bence ve adete kadar iliskiyi birakma umudunu da! Bu işler hic belli olmuyor !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?