Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde şeffaf berrak olur ya benimki bildiğin bulanık.
Ya okuorm da döllenme bilmem ne 2 gçhafta sonra hamilelik ortaya cıkıoms biz iğne vurulalı 10 gün oldu catlaması 9 gün olsada daha yeni belli olur biraz önce yorumda biri yazms hersey belirti vardı ama hamile degilim biraz olsn umudum oldu

Ya zaten adetimize var daha ben şunu biliyorum ki o gün gelmeden tam olarak anlayamayız. Ama son dediğini anlamadım canım kim ne yazmış? Ben umudumu kırmızıları görene kdar kaybetmicem

Bende eski catlatma iğneleri yorumlarını okudum. Ignenin etkisi 14 günde geçiyor diyorlar. Yani 14 den önce test yapmanın mantığı yok.

Ama şu an bizim yumoslar dollendiyse rahime tutunma asamasinda. Igneden bir gün sonra yumurta çatlasa bir de aynı gün sperm ile buluşsa bugun 8.gün. yumurtanın rahme gelmesi 7-10 gün sürüyormuş. Ya geldi ya yolda.. daha hcg yükselmesi olması için erken çünkü önce kanda yükselecek, sonra idrarda.

Ah biran önce olda keşke bunların hepsi :) bekle bekle nereye kadar haftaya bgn adetim olmazsa test günüm olacak. Bizde belirti olması için gerçekten çok erken o hcg yükselcekte vücudumuza etki edecekte bizde onu hissedicez. Peheyyy

Aynn
bende o şekil haftaya herşey belli olacak

26 Şubat ve ardından 29 Nisan da regl oldum o kadar düzensiz ki regl zamanlarım yumurtlama zamanını hesaplayamıyorum.
Klomen ve çatlatma iğnesi kullandık ama ne zaman çatladı ya da çatladı mı bilmiyorum. böyle düzensiz regl olup Hamile kalan var mı?

Ya zaten adetimize var daha ben şunu biliyorum ki o gün gelmeden tam olarak anlayamayız. Ama son dediğini anlamadım canım kim ne yazmış? Ben umudumu kırmızıları görene kdar kaybetmicem
Canım ben yazmıştım :) geçen ay klomen+ovitrelle kullandım ağrı, batma, sarı akıntı, beyaz akıntı hepsi oldu ama hamile değildim. Yani belirti olup olmamasına bakma bence gününü bekle :)

Canım ben yazmıştım :) geçen ay klomen+ovitrelle kullandım ağrı, batma, sarı akıntı, beyaz akıntı hepsi oldu ama hamile değildim. Yani belirti olup olmamasına bakma bence gününü bekle :)
:) anladım canım. Ya inan onları düşünmekten işeme odaklanamadım bende. Biliyorum ki olacağı varsa olur yoksa da zamanı değilmiş demekten başka elden birşey gelmez.

:) anladım canım. Ya inan onları düşünmekten işeme odaklanamadım bende. Biliyorum ki olacağı varsa olur yoksa da zamanı değilmiş demekten başka elden birşey gelmez.

Onları düşünmesekte onlar kendilerini belli ediyor. Dün uyumuşum akşam, karnımda sanki bişey kopuyormuş gibi bir sancı girdi anlık 3-5 saniye uykumdan uyandırdı beni. Taş düşürme gibi. Çok fena bir ağrıydı.

Ignenin etkileri deniyor yaşadıklarımız belki de onlar. 14.gün anliycaz artık. Benim ıgneden sonra 14.gün adet günüme gelmiyor acaba adetimi baz alicam. Benim iğnem 10.gün vuruldu çünkü

Genelde iğneden 15 16 gün sonra gelirmiş adet. İğneyi baz alıcaksın galiba. Benim tam gününe geliyor. Evet belirti hissetmeyelim diyoruz ama ister istemez vücut bişeyleri tetikliyor. Mesela sabah uyandığımdan beri sağ kasığım cimdikleniyor gibi hissediyorum ama işte acaba daha öncede böyleydi de ben mi şimdi farkediyorum orası muamma. Ama sabah uyandım uzanıyım azcık dedim yüzüstü yatamadım kasığım gerildi baya. İşte bunları da belirtiye yormak istemiyorum. Adet döneminde aslında hep öyleydi de ben mi şimdi çok dikkat ediyorum. Kafamda deli sorular

Benim iğneden sonaki 14. günümde lekelenmem başladı 17. Günde de adet oldum. Yani en az bi 14 gün geçmeli bence. İnşallah bebişin seninledir canım

Benim iğneden sonaki 14. günümde lekelenmem başladı 17. Günde de adet oldum. Yani en az bi 14 gün geçmeli bence. İnşallah bebişin seninledir canım
Amin canım inşallah. İnanıyorum ki bigün hepimiz küçük yavrularımıza kavuşucaz. Rabbim çözümü olmayan dert vermesin kimseye benim bugün 10. Günüm daha kafadan 5 6 günüm var. Bu günleri de kafaya takmayaraktan geçirmeyi planlıyorun

Canım doktor kontrolünde kullanman gerek kist oluşma durumu olabiliyor.

Doktor kontrolünde de olsan kontrole çağıran yok ki. Benim doktorum bir kere yazdı. Adet olursan gel dedi. Adet oldum gene klomen yazdı sonra ayın 13.de gel dedi yumurta gözükmüyor dedi (ben ovulasyonu 2.gun once yakaladim cünkü) progestan yazdı yolladı. 3 ay klomeni kullan dedi. Cok kisti dikkate almiyorlar bence adetle atilir diye.

Son gittiğimde de 56 gün sonra adet oldum başka doktora gittim. Söktürücü verdi doktorum kıstık bir yumurta varmış dedim. Yok kist falan dedi. Kistleri kafana takma olur onlar geçer dedi.

Bence tecrübelileri dinlemek lazım. Bana ilk aylarda ınofolic kullan dediler doktor vermedi diye kullanmadim. Sogan kuru incir kuru dediler hicbirini yapmadim. Bu catlatma ignesini de cok okudum ama doktor vermedigi sürece talep etmedim. Ilk aylarda igneyle talep edip sansimi denerdim halbuki. Aylar geçiyor böyle böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…