• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen ole bende vakitlerini denk getiremedm ama yinede yumurta olustu cok takmamk lazm
Yumurtam 2 tane vardı geçen ay doktor güzel olgunlaşmış dedi birde çatlama iğnesi vurdu yine tik yok olmazsa ben gideyim bi tabi yumurta takibi yapacak yine değil mi onu iftardan sonraya nasıl getircez bilmiyorum

Yumurtam 2 tane vardı geçen ay doktor güzel olgunlaşmış dedi birde çatlama iğnesi vurdu yine tik yok olmazsa ben gideyim bi tabi yumurta takibi yapacak yine değil mi onu iftardan sonraya nasıl getircez bilmiyorum
canım aynen ya, çalışan bir bayanım evde işlerin ayrı, iftar yapıyorsun zaten yorgunsun ağırlık çöküyor, ister istemez en önemli şey sana dert oluyor. benim bu ay olmazsa hiç şaşırmam.

yumurta takibinin iftarla bağlantısı nedir canım?

Biz kadınlar eşim sana müstehak diyor.Catlama iğnesi vururdum geldim cam kapı perde sil süpür yemek yapıp misafir ağırladım ve olmadı zaten belliydi o kadar tedavi doktorlara para hastaneye git geller boşa gitti
Sabah erken kalktim bir suru utu yaptim nevresim gomlek evi supur ogle yemegi hazirla toplaaa. Hafta bir kere yıkama hakkım var mecbur kaldim. 5 makina yikadim dusun bide asmayi. Derken telefon geldi iste. Yemek hazirla kos asaya makinaya bak cik gel servis yap yemegiydi cayiyydi kahvesiydi tatlisiydi meyvesiydi onlar kalkmadikca ben getir gotur yaptim 10 da kalktilar. Onlar gitti ev batmis süpürdüm sildim ve tuvalet mecburenn anlicagin ben benden gectim ben olsam bu yorulmaya bana tutunmam bu aydan ümidim elimden uctu. Birazdan o 5 makina camasiri toplamaya gidicem. ( hepsi yasliydi yardim edicek kimse yoktu) koca da misafirlerle ilgilendi sonra onlari birakmaya gitti ben kaldim :KK12: cok üzgünüm ya şansım varsa kaybettim.

yumurta takibinin iftarla bağlantısı nedir canım?
Oruçlu oluyorsun oruçluyken vajinal muayene olamam çünkü muayene ederken jel sürüyor +erkek doktor iftar geç açılıyor saat akşam 9 da doktorum orda olmaz geçen ay 2 günde bir gitti doktora sürekli çağırdı offf eşime bu ay bırakalım diyorum yok diyor

Oruçlu oluyorsun oruçluyken vajinal muayene olamam çünkü muayene ederken jel sürüyor +erkek doktor iftar geç açılıyor saat akşam 9 da doktorum orda olmaz geçen ay 2 günde bir gitti doktora sürekli çağırdı offf eşime bu ay bırakalım diyorum yok diyor
doktora solersin göbeğinden baksın benim doktorum göbeğimden bakıor bence bırakma eşini dinle

İlla alttan bakacak diye bişey yok ki. Karından görünüyorsa alttan bakmıyor. Sen git görünmezse şayet alttan bakcam derse iftardan sonra için randevu al

Aaa gerçekten mi ben gideyim o zaman canım zaten 11. Aya girdim an itibariyle hala tık yok herkese nasip etsin rabbim
aynen öle canm kimi doktor alttan bakmayı tecih ediyor kimi karnından sonucta ayni şeyi görüyorlar niyetli oldugunu soler ve göbekten bakılmasını rica edersin zaten bakar sanmıorm illa alttan bakmaz.

aynen öle canm kimi doktor alttan bakmayı tecih ediyor kimi karnından sonucta ayni şeyi görüyorlar niyetli oldugunu soler ve göbekten bakılmasını rica edersin zaten bakar sanmıorm illa alttan bakmaz.
Bana sadece bakarken göbekten baktılar Cep telefonu istemeye uyandım ama herkese veriyormuş yorumlarda okudum hastaneden isteyeceğim telini napalim geleyim mi bu ay diye sagol canim bilgilerin icin

Kızlar merhaba, ben de geçen ay klomen+ ovitrelle kullandım ama tutmadı :( bu ay eşimden de test istedi hareketli 98 milyon, ileri hareketli %66 ama morfoloji %1 çıktı. Doktor doğal yolla olur stres yapmayın demiş eşime. Ben de bu ay klomene devam etti pazartesi tekrar ramdevum var. Var mı kızlar benim gibi olan?

Kızlar merhaba, ben de geçen ay klomen+ ovitrelle kullandım ama tutmadı :KK43: bu ay eşimden de test istedi hareketli 98 milyon, ileri hareketli %66 ama morfoloji %1 çıktı. Doktor doğal yolla olur stres yapmayın demiş eşime. Ben de bu ay klomene devam etti pazartesi tekrar ramdevum var. Var mı kızlar benim gibi olan?

Klomen ve çatlatma iğnesini kullandım geçen ay bu ayda klomen çatlatma iğnes + aşılama yapıldı bana da
Eşimde ileri hareket azlığı vardı. Bize de normal yolla olur dediler ama süreci hızlandırdılar tedavi ile deneyelim dediler

Ya ben çay kahve çok tüketiyorum günde 3-4 bardak çay 2 fincan kahve. Acaba problem olur m? Azalttım biraz bazen hiç içmiyorum bazen günde 1 oluyor ama kahve bebek kalbine zararlı diye bir şey okudum eğer bu ay tutarsa zaten komple bırakıcamm

Yürürken otururken hissediyormusun hala yumurtayı? Havuc suyuydu sanirim havuc kuru yapsaydin keske hatta yap dene dicem yumurtayi çatlatıyormus. İncir kuru bal tarxin corek otu kuru sonrasin da bilirsin klomen gibi yumurtayi buyutuyor bu kurler. kuru yapip ustune catlasin diye havuc kuru yapiyorlar. Bir arastir bence ve adete kadar iliskiyi birakma umudunu da! Bu işler hic belli olmuyor !
Agri kesildi dolgunluk hissi gecti kasiklardaki havuç kurunü bir deneyeyim. Sendr durumlar nasil

Back