• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaben anlamıorm ki herkes farklı belirtileri sölüyor bugun hamilelik testi yapsak ne cıkar acaba yaptınız mı
Ne cikar hic birsey cikmazsa psikolojini bozarsin erken bence( belirtiler herkeze gore degisiyor hic belirtisi olmayanda hamile oldugunu ogrenebiliyor sari akintida da hamile beyaz akintida da hic akintida olmasa hamilelik çıkabiliyor hepsine ragmen koca bir negatifye cikabiliyor. Bilemeyiz iste oyuzden beklicez:bicak:

Ne cikar hic birsey cikmazsa psikolojini bozarsin erken bence( belirtiler herkeze gore degisiyor hic belirtisi olmayanda hamile oldugunu ogrenebiliyor sari akintida da hamile beyaz akintida da hic akintida olmasa hamilelik çıkabiliyor hepsine ragmen koca bir negatifye cikabiliyor. Bilemeyiz iste oyuzden beklicez:bicak:
bekleyecez :(

Evet yavrum 9 gunde hafif 10 gunden sonra artiyor. Ayrica hcg konusu mantıklı. Senella benim ara ara hem Beyaz hem sarı akıntim var ama nebilelim icerde neler oluyor. Heee bu arada yazmışsın dun tutunmaya calisti galiba bugun agrim yok tutunamadi vsyree terlikk aticam burdan sana. Ne biliyosun belki yerlesti hem okumuyomuyuz hic agrim yoktu hic hissetmedim hic bilmem ne diyip hamileyim yazanlari. 13 gune kadar yerlesme sürüyormuş bir akilli basli olalim bekleyelim hemen karamsar konusuyosun delirtiyorsun beni. Karamsarligi bana birak gece yorgunluktan tabiri caizse kaazik saplanmis gibi agridi kasiklarim yatamdim. Kötü enerji yayma kendine beynine komut verme.:KK11::KK19:

Benim bir tecrübem var canım. Ağrı geçince işler yolunda gitmiyor bende :( Bu sefer farklı olur onu da bilemiycem ama genelde varsa bişey ağrıyor genelde.

Sarı akıntı benim ilk klomen kullandığım ay oldu. Şu hani merdivenleri çıkma mevzusu olduğu ay. O ay adetim gecikti gebelik testinde pozitif cıktı sana attım resmini. Sonra da sancıyla bir parça düşürmüştüm. Bana göre ikinci kimyasal gebeliğim. Kan testine fırsat kalmamıştı. Ama o sarı akıntı olduğu gün yolculukta çok yorulmuş yürümüş sarsılmıştım. Dün kendini yordun ondan olmuştur. Dikkat et biseyler var belli ki..

Yerleşme kanaması zamanindayiz şimdi değil mi?

Biz testi pazartesi mi yapicaz. Yarın 10.gün oluyor değil mi.

Sol kasigima iğne batıyor kızlar. Soldan bir daha mi yumurtluyorum acaba. Benim sağda tek yumurtam vardı.

Benim bir tecrübem var canım. Ağrı geçince işler yolunda gitmiyor bende :KK43: Bu sefer farklı olur onu da bilemiycem ama genelde varsa bişey ağrıyor genelde.

Sarı akıntı benim ilk klomen kullandığım ay oldu. Şu hani merdivenleri çıkma mevzusu olduğu ay. O ay adetim gecikti gebelik testinde pozitif cıktı sana attım resmini. Sonra da sancıyla bir parça düşürmüştüm. Bana göre ikinci kimyasal gebeliğim. Kan testine fırsat kalmamıştı. Ama o sarı akıntı olduğu gün yolculukta çok yorulmuş yürümüş sarsılmıştım. Dün kendini yordun ondan olmuştur. Dikkat et biseyler var belli ki..

Yerleşme kanaması zamanindayiz şimdi değil mi?

Biz testi pazartesi mi yapicaz. Yarın 10.gün oluyor değil mi.
İğneyi vuruldugumuz gunden sayarsan yarin 10 ama bence 9 , 24 saate gore sayarsak. Ne Guzel bir gundu o senella kardesim olsan en az okadar sevinirdim.. pozitifi tekrar goreceksin bir gun görmekle kalmayip, kucagina almanin da haberini alicam insallah . İnsallah ben de sana vericem guzel haberleri... bak okadar günlerimiz Uc zamanlardayken ilk defa igne kullandik ikimiz de, onca ay sonra bu ayda çakıştık. sonumuz hayirli olsun hayırlı degilse de, hayirli etsin rabbim. Bu belirsizlik bitsin bir hayırlısıyla. ilk tecrubemiz ignede bakicaz durumlara..

Sol kasigima iğne batıyor kızlar. Soldan bir daha mi yumurtluyorum acaba. Benim sağda tek yumurtam vardı.
Keske ovilasyon testi yapsaydin en basindan hatta hcgede netten verseydin siparis ucuzada gelirdi aklinda kalmazdi boyle. Ne guzel takip ederdin kendini. (

Aaaa ruyam da babam iki cocuk getirdi bana bir kiz bir erkek al birini dedi şaşırmışım kalmışım sonra bizimkisi ise gidiyorum diye opunce uyandim ( aldım mı acaba bilmiyorum :tokat:

Kızlar dün kaşıklarımda ağrı var baya bugün daha iyi bugün de ilişki denedik dün yumurtam çatladıysa eğer bugün ki ilişki bir işe yarar mı?
Çatlatma iğnesini cumartesi oldum

Klomen ve çatlatma iğnesini kullandım geçen ay bu ayda klomen çatlatma iğnes + aşılama yapıldı bana da
Eşimde ileri hareket azlığı vardı. Bize de normal yolla olur dediler ama süreci hızlandırdılar tedavi ile deneyelim dediler
Bizde ileri hızlı sayısı 98 milyon ama morfolojide sıkıtı var. Pazartesi doktorumla randevum var bakalım be diyecek bize. Senin de tedavin hayırlısıyla bebişini getirsin inşallah :)

Keske ovilasyon testi yapsaydin en basindan hatta hcgede netten verseydin siparis ucuzada gelirdi aklinda kalmazdi boyle. Ne guzel takip ederdin kendini. (

Dün elimdeki son ovulasyon yaptım soluktu o ilk güne göre. Evet vermediğine pişman oldum. Yoğunluktan fırsat bulamadım ki, ben biraz az iş olsun az çalışayım dedikçe iş üstüne iş çıkıyor.

Aaaa ruyam da babam iki cocuk getirdi bana bir kiz bir erkek al birini dedi şaşırmışım kalmışım sonra bizimkisi ise gidiyorum diye opunce uyandim ( aldım mı acaba bilmiyorum :tokat:

Hayırdır inşallah hayra çıksın. Almışsındır ama birinivermis bakalım öbürünü kime vermiş :)

Geçen ay bende iğneden sonra ağrı, batma, sarı aakıntı, beyaz akıntı hepsini yaşadım ama boş çıktı kızlar :( o yüzden çok dinlemeyin kendinizi ben bu ay dinlemicem sonra çok üzücü oluyor.

Az önce tuvalete gittim ayıptır söylemesi idrarım o kadar bulanık ki. Sanırım enfeksiyon :(

Back