• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de yazarım mutlaka :) 25i gelmez artık. benim doktorum da hiç konuşmuyor ya. ama iyi doktormuş tecrübeliymiş:)
Aynen zaman geçmiyor maalesef. bende 21 inde gidicem, hepimiz için hayırlısı :) benimki ilgili ya, olmasada ben canını alırcasına sorular soruyorum. internetten araştırıp gelme diyor bana :)))) hap etki yaptımı sende

Geçen forumda okudum biri demiş ki hiççç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim diye. Ama eski gönderilerine baktım 3 gün önceye kadar her foruma yazmış gözüm kaşınıyır hamile miyim parmağım acıdı hamile miyim diye. Bana şu hiç ummadığım an olayı çok inandırıcı gelmiyor bana
Bencede ya nasıl oluoyr bizede solesinler bizim yumurta cok guzel buyuyo çatlıo ama bir mercimek boyutunu bile yapamıorz ya :)

Aynen zaman geçmiyor maalesef. bende 21 inde gidicem, hepimiz için hayırlısı :) benimki ilgili ya, olmasada ben canını alırcasına sorular soruyorum. internetten araştırıp gelme diyor bana :)))) hap etki yaptımı sende
benim doktor ultrasonla bakıyor inceliyor. içeri gidiyor. sonra sekreteri konuşuyor:) şu an bir etkisi yok gibi vücudumda bir farklılık hissetmiyorum. sen progesteron testi yaptırdın mı?

Bencede ya nasıl oluoyr bizede solesinler bizim yumurta cok guzel buyuyo çatlıo ama bir mercimek boyutunu bile yapamıorz ya :)
Yok bu ay olmazsa önümüzdeki ay bende hiç ummıcam belki olur :D bu ay da olursa bende aaaa hiç ummuyordum dicem :) sayfa sayfa ataştırmamış gibi

benim doktor ultrasonla bakıyor inceliyor. içeri gidiyor. sonra sekreteri konuşuyor:) şu an bir etkisi yok gibi vücudumda bir farklılık hissetmiyorum. sen progesteron testi yaptırdın mı?
Yapılmadı canım, 6 ay önce gittiğimizde tüm testeleri yaptu temiz çıktı ama içinde progesteron yoktu sanırım. çocuk istiyorum beklemek istemiyorum dedim, adetimin 2. günü gittim baktı ultrasonla , tertemiz dedi. ilacı verdi 5 gün günde 2 tane dedi.

tamam aynen öyle yapalım hiç umudumuz yoktu hatta bdaki aya düşünüyrdk gercektn süpriz oldu :)
Hihhii halimize gülüyorum valla :D eşimlede küsüz hala. Olursa şayet bebiş bir müddet söylemicem de. 2 gündür aynı evin içinde adeta yabancı gibiyiz

Yapılmadı canım, 6 ay önce gittiğimizde tüm testeleri yaptu temiz çıktı ama içinde progesteron yoktu sanırım. çocuk istiyorum beklemek istemiyorum dedim, adetimin 2. günü gittim baktı ultrasonla , tertemiz dedi. ilacı verdi 5 gün günde 2 tane dedi.
ben ilk gittiğimde temiz dedi. progesteron istedi ( ama neden istedi falan hiç bir şey söylemedi:) ) sonra sonuçlara baktı yumurtlama olmamış dedi. adetinin 2. günü gel tedaviye başlayalım dedi. senin ki gibi verdi bana da ilaç kullanımını:)

Hihhii halimize gülüyorum valla :KK70: eşimlede küsüz hala. Olursa şayet bebiş bir müddet söylemicem de. 2 gündür aynı evin içinde adeta yabancı gibiyiz
Barışmadınız dimi bende solemezdim heralde ya küsken zevki olmaz o işin :( canı isteyince barışır sıkma canını

ben ilk gittiğimde temiz dedi. progesteron istedi ( ama neden istedi falan hiç bir şey söylemedi:) ) sonra sonuçlara baktı yumurtlama olmamış dedi. adetinin 2. günü gel tedaviye başlayalım dedi. senin ki gibi verdi bana da ilaç kullanımını:)
Gittiğimde soracağım doktora , yumurtlama oluyor mu diye bakmış mantıklı yani. bana hiçbir şey vermiyordu her şey mükemmel deneyin olur dedi, yıla yakındır deniyorum, en sonunda destek olun beklemek istemiyorum dedim. :) lanet olsun diyip ilacı vermiş olabilir :))))

Barışmadınız dimi bende solemezdim heralde ya küsken zevki olmaz o işin :KK43: canı isteyince barışır sıkma canını
Sıkmıyorum kuzum ya evlendiğimizden beri neredeyse ilk kavgamız baya kırdı beni. O sıksın canını ben hayatıma devam ediyorum :) olursa da ne zaman gelip barışırsa o zaman söylerim

Gittiğimde soracağım doktora , yumurtlama oluyor mu diye bakmış mantıklı yani. bana hiçbir şey vermiyordu her şey mükemmel deneyin olur dedi, yıla yakındır deniyorum, en sonunda destek olun beklemek istemiyorum dedim. :) lanet olsun diyip ilacı vermiş olabilir :))))
benim doktor da içinden demiş olabilir çünkü hep içinden konuşuyor :)

Ooo maşllah baya erken evlenmişsin. Aman salla mutluysan sorun yok :) peki ne zaman bebek düşünmeye başladınız
son 1 sene oldu canm ama ben korunmayı 2 - 3 sene önce bıraktım olursa olur olmazsa daha iyi diyordum eşimde öyle düşünüyordu ama zamn günler gectikce bi sıkıntı olduğunu anladık ve artık olumlu düşünmeye basladık gecen sene mayıs ayında karar verdik ve 1 sene icinde 3. doktorum :)

Back