- 14 Kasım 2017
- 1.363
- 799
- 43
- 36
Neyse yakın sayılırız :) ne zamandır deniyorsun ? benim gibi sabırsızsın sende galiba :)yok canım aksaraydayım. evet 29 yaş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse yakın sayılırız :) ne zamandır deniyorsun ? benim gibi sabırsızsın sende galiba :)yok canım aksaraydayım. evet 29 yaş :)
Eşin göründü mü doktora peki?son 1 sene oldu canm ama ben korunmayı 2 - 3 sene önce bıraktım olursa olur olmazsa daha iyi diyordum eşimde öyle düşünüyordu ama zamn günler gectikce bi sıkıntı olduğunu anladık ve artık olumlu düşünmeye basladık gecen sene mayıs ayında karar verdik ve 1 sene icinde 3. doktorum :)
göründü canım onda sıkıntı yok :)Eşin göründü mü doktora peki?
yok canım bizim daha ikinci ayımız bebek yapmaya başlayalı daha doktor hemen tedavi verince şaşırdım da hemen olsun istiyorum:)Eşin göründü mü doktora peki?
aa daha çok erken , cidden deneseydiniz biraz :) gerçi bu bir tedavi bile sayılmaz, çok doğal bir yöntem. doktorum bana öyle demişti. hayırlısı olsun canım. gerçi yaş 29 olmuş hamile kal, doğur bak vs. beklemek istemiyor insan. umarım her şey istedğin gibi olur.yok canım bizim daha ikinci ayımız bebek yapmaya başlayalı daha doktor hemen tedavi verince şaşırdım da hemen olsun istiyorum:)
Oo siz baya yeni başlamışsınız canım. Klomen tedavisi bu işte en basit tedavi olarak geçiyor. Umarım sen dahil isteyen hepimiz bu tedaviden sonuç alırız. Sonra da kendimizi şubat anneleri içinde buluruz :)yok canım bizim daha ikinci ayımız bebek yapmaya başlayalı daha doktor hemen tedavi verince şaşırdım da hemen olsun istiyorum:)
Ne güzel yazmışsın :))) inşallah Şubat Anneleri :)Oo siz baya yeni başlamışsınız canım. Klomen tedavisi bu işte en basit tedavi olarak geçiyor. Umarım sen dahil isteyen hepimiz bu tedaviden sonuç alırız. Sonra da kendimizi şubat anneleri içinde buluruz :)
evet hemen olsa iyi olur :) sağ ol canım hepimiz olur inşallah:)aa daha çok erken , cidden deneseydiniz biraz :) gerçi bu bir tedavi bile sayılmaz, çok doğal bir yöntem. doktorum bana öyle demişti. hayırlısı olsun canım. gerçi yaş 29 olmuş hamile kal, doğur bak vs. beklemek istemiyor insan. umarım her şey istedğin gibi olur.
ayyy ne güzel olur hemencecik olsa:))Oo siz baya yeni başlamışsınız canım. Klomen tedavisi bu işte en basit tedavi olarak geçiyor. Umarım sen dahil isteyen hepimiz bu tedaviden sonuç alırız. Sonra da kendimizi şubat anneleri içinde buluruz :)
benim 29 senin?
inşallah olur bir an önceBende 28 yaşındayım 1.5 senedir deniyoruz
Ama her regl sonrası döneme denk getirmeye çalışmadık korumasız ilişki süremiz bu.
Denemeye 2 aydır başladık doktor kontrolünde
inşallah olur bir an önce
daha benim çoook var teste:)İnşallah bakalım 10 gün sonra test yapacağım
bilmiyorum ki bir şey demediBenimde çok var. daha doktor bakacak büyümüşmü ?yzgyzg Sana çatlama iğnesi yapacak mı doktorun ?
ben şu an regl dönemimin sonlarında olduğum için herhangi bir değişiklik hissetmiyorum.Benim doktorum iğne demedi canım , herhalde ilk öyle denemek istedi, olmazsa çatlama iğnesi yapacak. inşallah gerek kalmaz.2 .3. e. karnımda kasıklarımda böyle değişik bir durum var. ağrıda değilde rahatsızlık gibi bir şey, şişkinlik hissediyorum. arada bir şeyler geçiyor sanki.
Olabilir canım, benim bitti. dün başladı bugünde devam ediyor kasıktaki sızılar.ben şu an regl dönemimin sonlarında olduğum için herhangi bir değişiklik hissetmiyorum.
benim de yarın biter inşallah. sana antibiyotik folik asit de verdi mi yanındaOlabilir canım, benim bitti. dün başladı bugünde devam ediyor kasıktaki sızılar.