• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim karnım bugün bayağı ağrıyor kızlar. Kasiklarim da ağrı var. Acaba yeni mi yumurtluyorum acaba Ben? Catlatma ignesinden sonra bu kadar ağrımamıştı. O zaman çatlamadı mi acaba ? Şimdi mi catliyor
Acaba bebiş var da tutunmaya mı çalışıyor? Ne dersin

benim de yarın biter inşallah. sana antibiyotik folik asit de verdi mi yanında
Folik asit zaten kullanıyordum, yinede verdi. balık yağı verdi ve adını unuttum düşük olmasın diye bir ilaç verdi. antibiyotik ne için veri canım sana

Bilmiyorum ki. Bilgisayarda oturup çalışamıyorum. Arada kalkıyorum. Ahh çalışmayıp gidip yatmak vardı. Bir sürü isim var bir yandan. :KK43: patronlara laf anlatamazsın bir yandan.
Neyse en azından oturarak hallediyorsun işini iyi yanından bak canım. Akıntın var mı

5E114734-4F00-4F3F-96E4-7B75B6FF5205.jpeg
Guzel belirtili gunler olsun slmmm ben deniz bos durmadi arastirdi bir tablo buldu catlama ignesinden baslayan hcg tablosu buldu bir hatunun buyrun bakiniz Senella Senella bir bak yavrum :))

Folik asit zaten kullanıyordum, yinede verdi. balık yağı verdi ve adını unuttum düşük olmasın diye bir ilaç verdi. antibiyotik ne için veri canım sana
bilmiyorum canım:) eczacıya sordum o iltihap falan dedi bilinmez yani ben de her şey:)

bilmiyorum canım:) eczacıya sordum o iltihap falan dedi bilinmez yani ben de her şey:)
Vardır canım doktorların bir bildiği, biz yapacağımızı yapalım da hayırlısı diyelim. Zaten zaman geçmiyor :S

araştırdığımız içine zaman geçmiyor. iş yerindeyim iş yapmıyorum da , araştırma yapıyorum :)
stres oluyor insan. yokmuş gibi davrana bilsek keşke.

ya iğnenin etkisi kalmamıstı sende inşallah adet olmazsın kocanla barışman için cok güzel hediye olur size inşallah
tatlım bence en azındna cumartesi yap, sonra varsada negatif çıkarsa üzülme. ama 5 gün kala kesin çıkar varsa. sen bilirsin ama net olsun

ya iğnenin etkisi kalmamıstı sende inşallah adet olmazsın kocanla barışman için cok güzel hediye olur size inşallah
Aslında yarın 10. Günü erken olmaz mı? Ben en iyisi Pazartesiyi bekliyim. Hani hissedersin ya adet olacağın zamanı aynen öyleyim işte vücudum hafiften şişmeye başladı. Göğüslerim içten içe sızlıyor

7 gün kaldı canım

Aynen yaparsam sabah yapcam. Ama göğüslerim ve belim aynı adet olacağım zamanki gibi ağrıyor
Hamilelerin adet sancısı çekermiş canım, hatta erken olacağım herhalde falan yazmışlar okudum. senin de daha 7 gün var. hadi hayırlısı. inşallah müjdeli haber verirsin.

Aslında yarın 10. Günü erken olmaz mı? Ben en iyisi Pazartesiyi bekliyim. Hani hissedersin ya adet olacağın zamanı aynen öyleyim işte vücudum hafiften şişmeye başladı. Göğüslerim içten içe sızlıyor
bekle canım bekleyelm ben hiç yapmak istemıorm yarın aksam doktra gtcm galba :)

Back