• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar saçlarımı kısacık kestirdim ohhh çok rahatım. Psikolojik olarak iyi geldi
Guzel gunler de kullan. Kestirdikten sonra mutlusun demekki istedigin gibi olmuş sevmişsin yeni seni kisa sac cesaret ister :KK9::KK5:

Guzel gunler de kullan. Kestirdikten sonra mutlusun demekki istedigin gibi olmuş sevmişsin yeni seni kisa sac cesaret ister :KK9::KK5:
Sağol canım baya da uzundu saçım şimdi ensemde. Güzel oldu bundan sonra böyle kullanırım gibi. Evet gerçekten zor bir karardı ama iyiki diyorum şimdi

Kızlar saçlarımı kısacık kestirdim ohhh çok rahatım. Psikolojik olarak iyi geldi

Bende bu adette kestirdim, olur ki gebelik olursa uzun saçla uğraşmamak için:)) saçlar hazır bebisler gelsin. Benim bugün sol kasigim ağrıdı. Yumurtam sağdaydı yeni yumurtlama mi var acaba ama bende hal yok maalesef. Oruç sarsti bugün.

Bende bu adette kestirdim, olur ki gebelik olursa uzun saçla uğraşmamak için:)) saçlar hazır bebisler gelsin. Benim bugün sol kasigim ağrıdı. Yumurtam sağdaydı yeni yumurtlama mi var acaba ama bende hal yok maalesef. Oruç sarsti bugün.
Ohhh mis rahatlamışsındır sende :) ben çok iyiyim valla kısa saç canmış. Ya ilginçtir benimde yum. Soldaydı ama sağ tarafım ağrıyor. Akıntını bi takip et bakalım

Kızlar selam. Bende pko var kimyasal gebelik geçirdim ve eşimle 6 aydır deniyoruz olmadı düzenli kontrole de gidiyorum bu ay ilk kez klomen kullandım ve reglimin 13. Günü gittiğimde 3 adet yumurtamın oluştuğunu ve 16 mm olduğunu söyledi bu arada hormon testi de yaptırmıştım e2 lh tsh değerlerinin hepsi 10 numara çıkmış dedi doktorum. Kızlar sorum şu ki 13. Günde 16 mm olması normal mi şuan 15. Günümdeyim geceleri sağ kasığımda ağrı da hissediyorum en erken ne zaman test yaptırsam çıkar tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var, ne uzun yazdım ya :-)

Kızlar regl in 18. Günü yumurta çatlar m?
Bizim gelinin adetine bir gun kala, o ay sadece ogun iliskiye girip bilmeden hamile kaldi.mümkün demek ki. Ha bu arada adet olmuyor o ay doktor soyluyor adetten once yumurtlamissin diye:)

Bizim gelinin adetine bir gun kala, o ay sadece ogun iliskiye girip bilmeden hamile kaldi.mümkün demek ki. Ha bu arada adet olmuyor o ay doktor soyluyor adetten once yumurtlamissin diye:)

Ayyyy valla beklemek çok zor çatlatma iğnesine rağmen çatlamayan yumurtalar var zamanında
N zaman olduğunu da anlayamıyoruz ona denk gelmesiiii lazım oooooo

Ayyyy valla beklemek çok zor çatlatma iğnesine rağmen çatlamayan yumurtalar var zamanında
N zaman olduğunu da anlayamıyoruz ona denk gelmesiiii lazım oooooo
Ovilasyon testi kullansaydin dicem. Zaten catladimi catlarmi negatif belirsiz enerji yuklersen catlasam mı catlamasam mi da kalir rahat bırak onu da kendini de bencem:rolleyes:

Kızlar regl in 18. Günü yumurta çatlar m?

Iğne yememize rağmen çatlamamış midir? O zaman niye iğne yedim. Ben çatladı nasılsa diye ilişkiyi bile bıraktım. Ee çatlamadıysa o yumurta kocaman olmuştur bir işe yarar mı ki.

8.gün iğne etkisi. Artık yavaş yavaş geçiyor. 12.günde pek bişey kalmaz sanırım.

Eklentiler

• Screenshot_20180517-033830.png
    Screenshot_20180517-033830.png
    79,7 KB · Görüntüleme: 21
Iğne yememize rağmen çatlamamış midir? O zaman niye iğne yedim. Ben çatladı nasılsa diye ilişkiyi bile bıraktım. Ee çatlamadıysa o yumurta kocaman olmuştur bir işe yarar mı ki.

İşte eğer çatlamadıysa kist oluşuyormuş
Benim geçen ay öyle oldu. Bu ay iğneden sonra aşılama yapıldı ama doktor bakmadı çatladı mı çatlamadı m diye sordum ben bakmıyor musunuz diye hayır dedi zaten sperm içerde kalıyor 24 saat falan dedi de yanı çatlamamış olabilir boşuna 1500 lira vermiş olmayalım :/

Back