Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel gunler de kullan. Kestirdikten sonra mutlusun demekki istedigin gibi olmuş sevmişsin yeni seni kisa sac cesaret isterKızlar saçlarımı kısacık kestirdim ohhh çok rahatım. Psikolojik olarak iyi geldi
Sağol canım baya da uzundu saçım şimdi ensemde. Güzel oldu bundan sonra böyle kullanırım gibi. Evet gerçekten zor bir karardı ama iyiki diyorum şimdiGuzel gunler de kullan. Kestirdikten sonra mutlusun demekki istedigin gibi olmuş sevmişsin yeni seni kisa sac cesaret ister![]()
Canım Antalya benKızlar , hangi şehirlerde siniz ?
teşekkürler ne güzel birşey çıkmamış sizdeÇektirdim acikti tuplerim. anlik biraz sanci oluyor ilac verilirken tuplere dayanılmaz degil..
Kızlar , hangi şehirlerde siniz ?
Merhaba, o aşılama işlemi acılıyo oluyor mu? Veya sonrasında ağrı oluyor mu?
Kızlar saçlarımı kısacık kestirdim ohhh çok rahatım. Psikolojik olarak iyi geldi
Ohhh mis rahatlamışsındır sende :) ben çok iyiyim valla kısa saç canmış. Ya ilginçtir benimde yum. Soldaydı ama sağ tarafım ağrıyor. Akıntını bi takip et bakalımBende bu adette kestirdim, olur ki gebelik olursa uzun saçla uğraşmamak için:)) saçlar hazır bebisler gelsin. Benim bugün sol kasigim ağrıdı. Yumurtam sağdaydı yeni yumurtlama mi var acaba ama bende hal yok maalesef. Oruç sarsti bugün.
Bizim gelinin adetine bir gun kala, o ay sadece ogun iliskiye girip bilmeden hamile kaldi.mümkün demek ki. Ha bu arada adet olmuyor o ay doktor soyluyor adetten once yumurtlamissin diye:)Kızlar regl in 18. Günü yumurta çatlar m?
Bizim gelinin adetine bir gun kala, o ay sadece ogun iliskiye girip bilmeden hamile kaldi.mümkün demek ki. Ha bu arada adet olmuyor o ay doktor soyluyor adetten once yumurtlamissin diye:)
Ovilasyon testi kullansaydin dicem. Zaten catladimi catlarmi negatif belirsiz enerji yuklersen catlasam mı catlamasam mi da kalir rahat bırak onu da kendini de bencemAyyyy valla beklemek çok zor çatlatma iğnesine rağmen çatlamayan yumurtalar var zamanında
N zaman olduğunu da anlayamıyoruz ona denk gelmesiiii lazım oooooo
Ayni soru benimde kafamda ya 17. Gun doktora gittim 25mm 2 yumurtam vardi catlatma ignesi olmama ragmen catlamamaislardi doktorda bana catlayabilirler dedi ben pek inananamadim ama bende merakdayimKızlar regl in 18. Günü yumurta çatlar m?
Kızlar regl in 18. Günü yumurta çatlar m?
Evet baya baya geçmiş etkisi. Şimdi sabredip bekleme zamanı. S sunshine__ tatlım sen nasılsın? Ben uyuya kalmışım bi uyandım her yerim ağrıyor sanki dayak yemişin gibi8.gün iğne etkisi. Artık yavaş yavaş geçiyor. 12.günde pek bişey kalmaz sanırım.
Günaydın canım :) bugun niyetliyim ama ilaç kullanmadığımdan gayet iyiyim :)Evet baya baya geçmiş etkisi. Şimdi sabredip bekleme zamanı. S sunshine__ tatlım sen nasılsın? Ben uyuya kalmışım bi uyandım her yerim ağrıyor sanki dayak yemişin gibi
Iğne yememize rağmen çatlamamış midir? O zaman niye iğne yedim. Ben çatladı nasılsa diye ilişkiyi bile bıraktım. Ee çatlamadıysa o yumurta kocaman olmuştur bir işe yarar mı ki.