• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar. ben de klomen tedavisine başladım. bugün ikinci gün. günde 2 tane içiyorum. yanında folik asit ve azro diye bir antibiyotik de verdi. 25inde muayene olacağım tekrar. çatlatma iğnesini kesin yapıyorlar mı?

merhaba kızlar. ben de klomen tedavisine başladım. bugün ikinci gün. günde 2 tane içiyorum. yanında folik asit ve azro diye bir antibiyotik de verdi. 25inde muayene olacağım tekrar. çatlatma iğnesini kesin yapıyorlar mı?
Merhaba Canım , hayırlı olsun. benimde dün bitti ilacım. haftaya mua. gideceğim. umarım klomen hepimiz için ise yarar.

Merhaba Canım , hayırlı olsun. benimde dün bitti ilacım. haftaya mua. gideceğim. umarım klomen hepimiz için ise yarar.
inşallah canım ya. geçen ay kendim bulmuştum yumurtlama gününü test yaparak. ama doktor yumurtlama olmamış dedi ben de anlamadım nasıl olduğunu. bu ay klomene başladık bakalım neler bekliyor bizi:)

inşallah canım ya. geçen ay kendim bulmuştum yumurtlama gününü test yaparak. ama doktor yumurtlama olmamış dedi ben de anlamadım nasıl olduğunu. bu ay klomene başladık bakalım neler bekliyor bizi:)
Hayırlısı olsun canım. Ben gittiğimde sana yazarım. bende buradan tecrübe ediniyorum, ne nasıl oluyor diye .

Geçen forumda okudum biri demiş ki hiççç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim diye. Ama eski gönderilerine baktım 3 gün önceye kadar her foruma yazmış gözüm kaşınıyır hamile miyim parmağım acıdı hamile miyim diye. Bana şu hiç ummadığım an olayı çok inandırıcı gelmiyor bana

Back