Ayni soru benimde kafamda ya 17. Gun doktora gittim 25mm 2 yumurtam vardi catlatma ignesi olmama ragmen catlamamaislardi doktorda bana catlayabilirler dedi ben pek inananamadim ama bende merakdayim
Bazen çatlamıyor kist oluşabiliyor :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni soru benimde kafamda ya 17. Gun doktora gittim 25mm 2 yumurtam vardi catlatma ignesi olmama ragmen catlamamaislardi doktorda bana catlayabilirler dedi ben pek inananamadim ama bende merakdayim
Allah kabul etsin canım. Günler yaklaşıyor :) stresimde azaldı kfam çok rahat artıkGünaydın canım :) bugun niyetliyim ama ilaç kullanmadığımdan gayet iyiyim :)
Peki olumlu mu olumsuz mu?Allah kabul etsin canım. Günler yaklaşıyor :) stresimde azaldı kfam çok rahat artık
Yüzde %50 lik bi oran:)Peki olumlu mu olumsuz mu?
oda iyiymiş ya :) benim %100 olumsuz bugun akıntım başladı beyaz adet olcam ben benceYüzde %50 lik bi oran:)
Çaktırma bende öyle hissedyorumoda iyiymiş ya :) benim %100 olumsuz bugun akıntım başladı beyaz adet olcam ben bence
Allah kabul etsin canım. aç bırakmasaydın ama kendini, ya bebiş varsa :)Günaydın canım :) bugun niyetliyim ama ilaç kullanmadığımdan gayet iyiyim :)
Merhaba Canım , hayırlı olsun. benimde dün bitti ilacım. haftaya mua. gideceğim. umarım klomen hepimiz için ise yarar.merhaba kızlar. ben de klomen tedavisine başladım. bugün ikinci gün. günde 2 tane içiyorum. yanında folik asit ve azro diye bir antibiyotik de verdi. 25inde muayene olacağım tekrar. çatlatma iğnesini kesin yapıyorlar mı?
Cok iyisin ya neyse bidaki aya inşallah :)Çaktırma bende öyle hissedyorumolumlama yapmaya çalışıyorum sadece. Yoksa bel ağrım sinyalleri veriyor
Çaktırma bende öyle hissedyorumolumlama yapmaya çalışıyorum sadece. Yoksa bel ağrım sinyalleri veriyor
%100 yok eminim artık beklemiyorum artık cunku yokAllah kabul etsin canım. aç bırakmasaydın ama kendini, ya bebiş varsa :)
26Kızlar yaş kaç sizin?
Tam tamına 30. Saçlarda beyazlamaya başladıKızlar yaş kaç sizin?
inşallah canım ya. geçen ay kendim bulmuştum yumurtlama gününü test yaparak. ama doktor yumurtlama olmamış dedi ben de anlamadım nasıl olduğunu. bu ay klomene başladık bakalım neler bekliyor bizi:)Merhaba Canım , hayırlı olsun. benimde dün bitti ilacım. haftaya mua. gideceğim. umarım klomen hepimiz için ise yarar.
Cok iyisin ya neyse bidaki aya inşallah :)
Benim 29Kızlar yaş kaç sizin?
benim 29 senin?Kızlar yaş kaç sizin?
Hayırlısı olsun canım. Ben gittiğimde sana yazarım. bende buradan tecrübe ediniyorum, ne nasıl oluyor diye .inşallah canım ya. geçen ay kendim bulmuştum yumurtlama gününü test yaparak. ama doktor yumurtlama olmamış dedi ben de anlamadım nasıl olduğunu. bu ay klomene başladık bakalım neler bekliyor bizi:)