• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor bana soldaki yumurtanın daha sağlıklı olduğunu söylemişti ama ara ara giren sancılarım hep sağdan oluyor. Nedendir kimbilir

Doktor bana soldaki yumurtanın daha sağlıklı olduğunu söylemişti ama ara ara giren sancılarım hep sağdan oluyor. Nedendir kimbilir
Benim guzel yumurta soldaydi sagdakiler kucuktu hala buyumeye mi calisiyorlar yada igne onlari uayardi Ben de merak ediyorum

Benim guzel yumurta soldaydi sagdakiler kucuktu hala buyumeye mi calisiyorlar yada igne onlari uayardi Ben de merak ediyorum
Artık büyümezler herhalde ya doktor çatlamış yunurtaların demişti çünkü. Gerçi o da öyle bi söyledi ki benim inanasım gelmedi. Surat ifadesi değişikti

Artık büyümezler herhalde ya doktor çatlamış yunurtaların demişti çünkü. Gerçi o da öyle bi söyledi ki benim inanasım gelmedi. Surat ifadesi değişikti
Yolu yariladik az kaldı bozma moralini belki sana oyle geldi, ona takilma icini ferah tut .o surat belki seni en cok gulduren olucak bilmiyoruz ki insallahta öyle olucak:))

Yolu yariladik az kaldı bozma moralini belki sana oyle geldi, ona takilma icini ferah tut .o surat belki seni en cok gulduren olucak bilmiyoruz ki insallahta öyle olucak:))
Ya işte hassas bi konuya bu bizim için sanki kim ne derse alıncak gibiyiz. Bi de o klomen nasıl bir ilaç ki tüm dengemi şaşırtmıştı. Reklamlara bile ağlar hale gelmiştim :D

Sağ ol canım. sana da sürekli soru sordum kusura bakma. bileyim de doktor söylemese bile ben sorayım :)
Ne kusuru canım olur mu biz bunun için bursa değil miyiz? Beraber sorcaz beraber cevaplıcaz. O sana söyler muhtemelen kaç mm olduğunu ne tarafta olduğunu

Benim memiklerin :KK22:ucu tas gibi olmuş hasasiyet var baya.. İdrarada çıkıyorum sık sık.üşütmusumdur amaaaaa ,bunlari o haplari igneyi kullanmamis olsaydim , Heycanlanirdim.:confused: bu da burda kalsın. Eger adet olursam, birdaki aya soru isareti olmaz. aksi olurda hamile kalirsam, benim gibi deli gibi forum sayfalari okuyanlara, bilgi kalir .(klomen overtile kullanmis birinden..:rolleyes:
meraba kızlarr bugün doktora gttm klomen verdı 8 gün sonra gel dedi 5 gün kullanacakmısım, bu ilactan sonra tutma ihtimali nedir bide çatlatma iğnesi nasıl bisey kafamda deli sorulaarrrr Allah sizide bebislerinize kavustursunnn

Herkese hayırlı ramazanlar. Geçen ay yumurta takibi için reglimin 6. Günü doktora gittim keske erken gelseydin dedi klomen tedavisine başlardık dedi çatlama iğnesi oldum.Ama yine olmadı adet belirtilerim başladı .Bu ay kadıncı gün klomen tedavisi için gitmem gerekiyor

Herkese hayırlı ramazanlar. Geçen ay yumurta takibi için reglimin 6. Günü doktora gittim keske erken gelseydin dedi klomen tedavisine başlardık dedi çatlama iğnesi oldum.Ama yine olmadı adet belirtilerim başladı .Bu ay kadıncı gün klomen tedavisi için gitmem gerekiyor
bana 4 veya 5, gün gel demisti canm bende 4, gün gttim ve o gün basladım klomene

meraba kızlarr bugün doktora gttm klomen verdı 8 gün sonra gel dedi 5 gün kullanacakmısım, bu ilactan sonra tutma ihtimali nedir bide çatlatma iğnesi nasıl bisey kafamda deli sorulaarrrr Allah sizide bebislerinize kavustursunnn
Amin hepmize sagolasin. Hamile kalan kadar kalmayan da cok yari yariya galiba şans bu işler ama baya kişide ise yaramış. Klomen yumurtani kaliteli buyumesine yardim ediyor doktorun yeterli buldugu boyuta gelince igne veriyor igne dedigim acisiz bisi su unsilin ignesi gibi kil gibi acitmiyor vurulduktan 36 saat sonra gibi ilk iliskiyi diyorlar genelde doktorun iliski saati gunleri belirlicek . Klomen den ve igneden sonra kasik agrilarin olursa meraklanma ilaclardan . İgnede hamilelik hormnonu var test yaparsan yalnci pozitif cikar etkisi en az 11,12 gun sonra test yapmaya baslayabilirsin Ha kimimize pek agri yapmadi buda ilaclar etkili olmadi dusuncesi yaratmasin. Eksik yada fazla dediysem arkadslarim beni duzeltsin :))

Bence 2 ci gunu en fazla 3 gununde git adetin durumuna gore belki. 2,3 gunde baslatir ilaca ben 3 gun icmeye basladim ornek.

Back