- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
evet sabah içtim şimdi yine içtm bakalm bu durum olmazsa cok iyiyim ama daralmaya basladı artık ne olacaksa olsn artık ya valla sıkıldm daraldm napcam bilmıorm aklımda hep bu iş varBiliyorum canım ilaçlarını o yüzden dedm işte sabah içtin mi diye progestan malum yan etkisi olan bi ilaç. Günün nasıl geçiyor bu arada
valla canım doktor dan doktora değişio ben gittiğim doktor bende hormon testi istedi eşimden sperm testi istedi + uzun süreli beraberliğin sonucunda rahim filmini istiyor ben 3 senedeir korunmuodm ve olmuyo ama tüplerimde falan sıkıntı yok sadece yumurtalıklarım tembelmişKızlar rahim filmini klomen den sonra mı istiyor doktor ? ya ben 1 seneye yakın deniyorum olmadı, ilk 6 ayımda doktora gittim tüm teslerti yaptı eşimde de bende de hiç sorun yok, adetlerimde düzenli değerlerimde iyi çıktı ama olmuyordu. doktor gidin 6 ay daha deneyin dedi, olmazsa ve istiyorsanız takibe alırım dedi. ve yine olmadı doktora gittim, yne tertemiz herşeyin beklesen de olur dedi bende istiyorum dedim. o da bana klomen yazdı. çatlatma iğnesini bile demedi. gerek yok dedi herşey iyi çünkü bu ilaçla olur dedi. ee şimdi de siz yazınca başka ilaçlar vs sorgulamaya başladım :S uzun oldu kusura bakmayın canlar
Ah canım sorma takmıyım diyorum başka şeylerle uğraşıyorum ama elimde değil. Geçen ay korunduk ne kdar rahattım halbuki. Bu ay ızdırapevet sabah içtim şimdi yine içtm bakalm bu durum olmazsa cok iyiyim ama daralmaya basladı artık ne olacaksa olsn artık ya valla sıkıldm daraldm napcam bilmıorm aklımda hep bu iş var
Teşekkür ederim kasmamaya çalışıcam inşallah dediğin gibi olur canımHiç korkup kendini kasma yoksa zor geçer benim öyle oldu ama aşırı bişey yok vajinal muayene gibi düşün sadece ilaç basıyolar onda da karnında adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor dayanılmıcak değil 5 dakika sürüyor sonra kalkıp normal hayatına devam ediyosun sanki birşey olmamış gibi
valla canım doktor dan doktora değişio ben gittiğim doktor bende hormon testi istedi eşimden sperm testi istedi + uzun süreli beraberliğin sonucunda rahim filmini istiyor ben 3 senedeir korunmuodm ve olmuyo ama tüplerimde falan sıkıntı yok sadece yumurtalıklarım tembelmiş
SİZ DAHA MI ERKEN GİTTİNİZ ? KIZLAR
haklısın pazartesi doktora gidicem 10. gün para almıo:) bakalm ne var ne yok bana ilaç bittince gel dedi ama 115 tl para ödedim hergün gitsem bakmak zorundaAh canım sorma takmıyım diyorum başka şeylerle uğraşıyorum ama elimde değil. Geçen ay korunduk ne kdar rahattım halbuki. Bu ay ızdırap
Sen rahat ol gerisi kolay :))Teşekkür ederim kasmamaya çalışıcam inşallah dediğin gibi olur canım
insallah canım hepimizin dileği bu şekşldecanı cevabın için teşekkür ederim. benimde hormon testlerim iyi çıktı o yüzden doktor deneyin dedi, ama ben olsun istiyorum yaş 29 oldu sonrası sıkıntı olur. inşallah allah gönlümüze göre verir. seninde az kalmış zaten. güzel haberlerini alırız.
İnşallah vardır bebiş canım benim eşimin testleri iyi çok şükür bende sıkıntı işte 31.gün bugün hala adet olmadım geçen ay da zaten 47.gün oldum1.5 sene denedik olmadı eşim de ileri hareket sıkıntısı çıktı önce sonra güzel sonuç dediler 2 kere test verdi başka zamanlarda.
2 ay klomen çatlatma iğnesi kullandım şimdi aşılama yaptık onu bekliyorum
o zaman 9. gün normal. inşallah güzel sonuçlar alırız.7.gün ve 10.gün gittim. 10.gün iğne oldum ben.
Pazartesi 13. Gün oluyor dimi. Canım inşallh senden güzel haberler alırız da bize de umut olursun. Allahtan haftasonu çabuk geçiyorhaklısın pazartesi doktora gidicem 10. gün para almıo:) bakalm ne var ne yok bana ilaç bittince gel dedi ama 115 tl para ödedim hergün gitsem bakmak zorunda
istanbul/beylikdüzü :)Kızlar , hangi şehirlerde siniz ?
Cidden mi? Bende Beylikdüzü :)istanbul/beylikdüzü :)
evet canım aynen öle zaten ozamna kadar iğne falan etki kalmaz bakalmPazartesi 13. Gün oluyor dimi. Canım inşallh senden güzel haberler alırız da bize de umut olursun. Allahtan haftasonu çabuk geçiyor
aaaaa ben sok :)Cidden mi? Bende Beylikdüzü :)
Al benden de o kadar :)))) Hangi hastahanaye gidiyorsun ? doktorumuz aynı olmasın :)aaaaa ben sok :)
canım ben avcılar hospital de nil hanım var belki duymusundur ona gidiyorumAl benden de o kadar :)))) Hangi hastahanaye gidiyorsun ? doktorumuz aynı olmasın :)
Ben bodrumdayım canım sıcağın göbeği :)Kızlar , hangi şehirlerde siniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?