Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyorum canım ilaçlarını o yüzden dedm işte sabah içtin mi diye progestan malum yan etkisi olan bi ilaç. Günün nasıl geçiyor bu arada
evet sabah içtim şimdi yine içtm bakalm bu durum olmazsa cok iyiyim ama daralmaya basladı artık ne olacaksa olsn artık ya valla sıkıldm daraldm napcam bilmıorm aklımda hep bu iş var

valla canım doktor dan doktora değişio ben gittiğim doktor bende hormon testi istedi eşimden sperm testi istedi + uzun süreli beraberliğin sonucunda rahim filmini istiyor ben 3 senedeir korunmuodm ve olmuyo ama tüplerimde falan sıkıntı yok sadece yumurtalıklarım tembelmiş

evet sabah içtim şimdi yine içtm bakalm bu durum olmazsa cok iyiyim ama daralmaya basladı artık ne olacaksa olsn artık ya valla sıkıldm daraldm napcam bilmıorm aklımda hep bu iş var
Ah canım sorma takmıyım diyorum başka şeylerle uğraşıyorum ama elimde değil. Geçen ay korunduk ne kdar rahattım halbuki. Bu ay ızdırap

Teşekkür ederim kasmamaya çalışıcam inşallah dediğin gibi olur canım

canı cevabın için teşekkür ederim. benimde hormon testlerim iyi çıktı o yüzden doktor deneyin dedi, ama ben olsun istiyorum yaş 29 oldu sonrası sıkıntı olur. inşallah allah gönlümüze göre verir. seninde az kalmış zaten. güzel haberlerini alırız.

Ah canım sorma takmıyım diyorum başka şeylerle uğraşıyorum ama elimde değil. Geçen ay korunduk ne kdar rahattım halbuki. Bu ay ızdırap
haklısın pazartesi doktora gidicem 10. gün para almıo:) bakalm ne var ne yok bana ilaç bittince gel dedi ama 115 tl para ödedim hergün gitsem bakmak zorunda

insallah canım hepimizin dileği bu şekşlde

İnşallah vardır bebiş canım benim eşimin testleri iyi çok şükür bende sıkıntı işte 31.gün bugün hala adet olmadım geçen ay da zaten 47.gün oldum

haklısın pazartesi doktora gidicem 10. gün para almıo:) bakalm ne var ne yok bana ilaç bittince gel dedi ama 115 tl para ödedim hergün gitsem bakmak zorunda
Pazartesi 13. Gün oluyor dimi. Canım inşallh senden güzel haberler alırız da bize de umut olursun. Allahtan haftasonu çabuk geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…