Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa ne güzelmiş. her yaz gitmeye çalışıyoruz bodruma. çok güzel bir yerBen bodrumdayım canım sıcağın göbeği :)
anladım canım benim kadın da iyi diyolar ama cok yogun bir kadın 5 deki randevuma gece 12 de girdim düşün yaniBende Avcılar medicana ya gidiyordum sonra bıraktım. Şimdi Medilife da bir doktor duydum çok öneren oldu ona gidiyorum. çok şükür memnunum.
Güzeldir çok seviyorum bende ama biz burda yaşayanlar olarak tadını çıkartamıyoruz çalışmaktan. İsterdim bodruma tatil için gelmiş olmayı :)Yaaa ne güzelmiş. her yaz gitmeye çalışıyoruz bodruma. çok güzel bir yer
Valla orada olmak isterdim. hatta bu yaz ege turu düşünüyorduk ama hamile kalırsam tabii olmayacak.Güzeldir çok seviyorum bende ama biz burda yaşayanlar olarak tadını çıkartamıyoruz çalışmaktan. İsterdim bodruma tatil için gelmiş olmayı :)
Bende hamile kalırsam bu sıcaklarda nasıl geçecek diye düşünüyorum. Neyseki denizin dibinde yaşıyoruz hafta sonları bile olsa kaçıp gidebiliyoruz. Ama kesinlikle temiz havası doğası hiçbir şeye değişilmezValla orada olmak isterdim. hatta bu yaz ege turu düşünüyorduk ama hamile kalırsam tabii olmayacak.
Aynen bu konuda çok şanslısın, istediğin anda deniz yağının dibinde. ben buradan gitmeye kalksam trafikte 2 saat :)Bende hamile kalırsam bu sıcaklarda nasıl geçecek diye düşünüyorum. Neyseki denizin dibinde yaşıyoruz hafta sonları bile olsa kaçıp gidebiliyoruz. Ama kesinlikle temiz havası doğası hiçbir şeye değişilmez
Şimdi eşim aradı yarın doktora gdelim dyo :)O zaman bayağı iyiymiş canım ,yoğunluğundan belli . ama işte seninle ilgilenemedikten sonra ne iyi olsada önemi kalmıyor.
inşallah hamişsindir dua edicem sana, hepimize
Çektirdim acikti tuplerim. anlik biraz sanci oluyor ilac verilirken tuplere dayanılmaz degil..İnofolic güzel ama onu hep öneriyorlar inşallah faydasını görürsün. Rahim Filmi çektirdiniz mi siz
Aa gitcek misiniz?Şimdi eşim aradı yarın doktora gdelim dyo :)
Benim hep alttan bakiyorlarİlaç bittikten sonra doktor mua.ederken, yumurtalıklara bakmak için yan, Alttan mı bakıyor, ultrasonla mı ? sizin nasıl oldu ?
yarın aksam gidelim dedi asistanı aradım yarın aksam doktor erken cıkacakmıs cuma aksamı gelın dyoAa gitcek misiniz?
Kıyamam ya sabırsız. acaba gitseniz belli olmaz mı ? çok mu erken ?Şimdi eşim aradı yarın doktora gdelim dyo :)
İnşllah güzel şeyler söyler. Ama pazartesi gitseniz sanki daha kesin olur gibiydi. İşte yine sabırsızlık :)yarın aksam gidelim dedi asistanı aradım yarın aksam doktor erken cıkacakmıs cuma aksamı gelın dyo
Benim hiç bakmadı ama bu sefer gidişimde yumurtalara bakmak için alttan mu mua. ediyorlar merak ettimBenim hep alttan bakiyorlar![]()
sonucta catır catır 115 tl alıo valla 10 gün boyunca ücretsiz kontrolüm var gitsem de bişey belli olmasada genel geldm derim :)Kıyamam ya sabırsız. acaba gitseniz belli olmaz mı ? çok mu erken ?
ole tabi ama sonucta kontrol aşaması baksın işi ne doktorun 115 tl ücret verıoz 6 tl ilaç için :)İnşllah güzel şeyler söyler. Ama pazartesi gitseniz sanki daha kesin olur gibiydi. İşte yine sabırsızlık :)
Süpersin canım ya , aynen öyle git merak ettim de, erken yaa geç. kullan süreni.sonucta catır catır 115 tl alıo valla 10 gün boyunca ücretsiz kontrolüm var gitsem de bişey belli olmasada genel geldm derim :)
Pazartesi sürem doluo ogüne de randevu aldım :) son hakkımı kullanacagım :)Süpersin canım ya , aynen öyle git merak ettim de, erken yaa geç. kullan süreni.