• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende Avcılar medicana ya gidiyordum sonra bıraktım. Şimdi Medilife da bir doktor duydum çok öneren oldu ona gidiyorum. çok şükür memnunum.

Bende Avcılar medicana ya gidiyordum sonra bıraktım. Şimdi Medilife da bir doktor duydum çok öneren oldu ona gidiyorum. çok şükür memnunum.
anladım canım benim kadın da iyi diyolar ama cok yogun bir kadın 5 deki randevuma gece 12 de girdim düşün yani :( bi hamile kalsam hemen bırakcam :(

Yaaa ne güzelmiş. her yaz gitmeye çalışıyoruz bodruma. çok güzel bir yer
Güzeldir çok seviyorum bende ama biz burda yaşayanlar olarak tadını çıkartamıyoruz çalışmaktan. İsterdim bodruma tatil için gelmiş olmayı :)

O zaman bayağı iyiymiş canım ,yoğunluğundan belli . ama işte seninle ilgilenemedikten sonra ne iyi olsada önemi kalmıyor.
inşallah hamişsindir dua edicem sana, hepimize

Güzeldir çok seviyorum bende ama biz burda yaşayanlar olarak tadını çıkartamıyoruz çalışmaktan. İsterdim bodruma tatil için gelmiş olmayı :)
Valla orada olmak isterdim. hatta bu yaz ege turu düşünüyorduk ama hamile kalırsam tabii olmayacak.

Valla orada olmak isterdim. hatta bu yaz ege turu düşünüyorduk ama hamile kalırsam tabii olmayacak.
Bende hamile kalırsam bu sıcaklarda nasıl geçecek diye düşünüyorum. Neyseki denizin dibinde yaşıyoruz hafta sonları bile olsa kaçıp gidebiliyoruz. Ama kesinlikle temiz havası doğası hiçbir şeye değişilmez

Bende hamile kalırsam bu sıcaklarda nasıl geçecek diye düşünüyorum. Neyseki denizin dibinde yaşıyoruz hafta sonları bile olsa kaçıp gidebiliyoruz. Ama kesinlikle temiz havası doğası hiçbir şeye değişilmez
Aynen bu konuda çok şanslısın, istediğin anda deniz yağının dibinde. ben buradan gitmeye kalksam trafikte 2 saat :)

İnofolic güzel ama onu hep öneriyorlar inşallah faydasını görürsün. Rahim Filmi çektirdiniz mi siz
Çektirdim acikti tuplerim. anlik biraz sanci oluyor ilac verilirken tuplere dayanılmaz degil..

sonucta catır catır 115 tl alıo valla 10 gün boyunca ücretsiz kontrolüm var gitsem de bişey belli olmasada genel geldm derim :)
Süpersin canım ya , aynen öyle git merak ettim de, erken yaa geç. kullan süreni.

Back