Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bize de haber ver. şurada sizinle yazışmak o kadar güzel ki , resmen iş yapmıyorum yaa, canım istemiyor :) mesai bitse de gitsem

Merhaba guzelliklerr bugun nasil hissediyorsunuz. Varmi sanci batma

Sancı demişken, benim kasıklarım şiş gibi ve hafif ağrı var gibi yani daha doğrusu bir huzursuzluk var. ilacı kullanırken sizde böyle oldunuz mu ?

Sancı demişken, benim kasıklarım şiş gibi ve hafif ağrı var gibi yani daha doğrusu bir huzursuzluk var. ilacı kullanırken sizde böyle oldunuz mu ?
Klomen kullanirken aynen oyleydim hatta beterdim yuruyemiyordum

İnşllah güzel şeyler söyler. Ama pazartesi gitseniz sanki daha kesin olur gibiydi. İşte yine sabırsızlık :)
eşim aradı yarın aksam gıddıomuyuz doktoru aradınmı dedi bende yarın aksam erken cıkacakmıs cuma aksaı gel dedi aaaa nye cumaya da var ne yapsak baska bsey yapamıomuyuz dyo dedim malesef :)

Ben bu sabah yataktayken esnedim gerildim istemsiz o an sanki kasigim tutuldu top gibi oldu sanki fena oldum. Aferin iyi halt ettin ne esniyosun geriliyorsun kediler gibi . Kendime cakasim geldi hala agriyor

eşim aradı yarın aksam gıddıomuyuz doktoru aradınmı dedi bende yarın aksam erken cıkacakmıs cuma aksaı gel dedi aaaa nye cumaya da var ne yapsak baska bsey yapamıomuyuz dyo dedim malesef :)
Aa ne güzel heyecanı :) siz bu akşm yarın akşam oturup güzelce vakit geçirin zaman da çabuk geçsin size

Yavru senin koca daha mi heycanlı insallah guzel haberlerle doneceksiniz

Ben bu sabah yataktayken esnedim gerildim istemsiz o an sanki kasigim tutuldu top gibi oldu sanki fena oldum. Aferin iyi halt ettin ne esniyosun geriliyorsun kediler gibi . Kendime cakasim geldi hala agriyor
baya kendini germişin bende öksürürken yumurtalıgın orası cok acıdı neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…