Hep onlr mı bizi sömürecek oh git tabi sefan olsunnnnPazartesi sürem doluo ogüne de randevu aldım :) son hakkımı kullanacagım :)
Hep onlr mı bizi sömürecek oh git tabi sefan olsunnnn
hiç bişey yokMerhaba guzelliklerr bugun nasil hissediyorsunuz. Varmi sanci batma
aynen aynen bende öle durumdayım işden kavulacam sonun da:)Bize de haber ver. şurada sizinle yazışmak o kadar güzel ki , resmen iş yapmıyorum yaa, canım istemiyor :) mesai bitse de gitsem
Klomen kullanirken aynen oyleydim hatta beterdim yuruyemiyordumSancı demişken, benim kasıklarım şiş gibi ve hafif ağrı var gibi yani daha doğrusu bir huzursuzluk var. ilacı kullanırken sizde böyle oldunuz mu ?
eşim aradı yarın aksam gıddıomuyuz doktoru aradınmı dedi bende yarın aksam erken cıkacakmıs cuma aksaı gel dedi aaaa nye cumaya da var ne yapsak baska bsey yapamıomuyuz dyo dedim malesef :)İnşllah güzel şeyler söyler. Ama pazartesi gitseniz sanki daha kesin olur gibiydi. İşte yine sabırsızlık :)
Ben bu sabah yataktayken esnedim gerildim istemsiz o an sanki kasigim tutuldu top gibi oldu sanki fena oldum. Aferin iyi halt ettin ne esniyosun geriliyorsun kediler gibi . Kendime cakasim geldihiç bişey yok
Aa ne güzel heyecanı :) siz bu akşm yarın akşam oturup güzelce vakit geçirin zaman da çabuk geçsin sizeeşim aradı yarın aksam gıddıomuyuz doktoru aradınmı dedi bende yarın aksam erken cıkacakmıs cuma aksaı gel dedi aaaa nye cumaya da var ne yapsak baska bsey yapamıomuyuz dyo dedim malesef :)
Yavru senin koca daha mi heycanlı insallah guzel haberlerle doneceksinizeşim aradı yarın aksam gıddıomuyuz doktoru aradınmı dedi bende yarın aksam erken cıkacakmıs cuma aksaı gel dedi aaaa nye cumaya da var ne yapsak baska bsey yapamıomuyuz dyo dedim malesef :)
baya kendini germişin bende öksürürken yumurtalıgın orası cok acıdı neden acabaBen bu sabah yataktayken esnedim gerildim istemsiz o an sanki kasigim tutuldu top gibi oldu sanki fena oldum. Aferin iyi halt ettin ne esniyosun geriliyorsun kediler gibi . Kendime cakasim geldihala agriyor
aynen ole :)Aa ne güzel heyecanı :) siz bu akşm yarın akşam oturup güzelce vakit geçirin zaman da çabuk geçsin size
bendn heyecenlı oldugu kesin :)Yavru senin koca daha mi heycanlı insallah guzel haberlerle doneceksiniz
Bir bilsek zengin olsam eve ultrason tahlil makinasi alir cekip cekip doktora atardimbaya kendini germişin bende öksürürken yumurtalıgın orası cok acıdı neden acaba
harika fikir :) ama malesef olmuoBir bilsek zengin olsam eve ultrason tahlil makinasi alir cekip cekip doktora atardim
Erken degilmi canısı. Kacinci gunun ki yarin ?bendn heyecenlı oldugu kesin :)
cuma gitcez canım 10. gün oluyor:) olsun gdelim ilaçın yan etki yapıo korktm ondan geldm derim.Erken degilmi canısı. Kacinci gunun ki yarin ?
ama bakmadan duramıyorum, hoşuma gidiyor :)aynen aynen bende öle durumdayım işden kavulacam sonun da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?