Valla artık bilmiyorum ilaç mı üşütme mi psikolojik mi. Aklım almıyor
oof ooff ne zormuş kadın olmak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla artık bilmiyorum ilaç mı üşütme mi psikolojik mi. Aklım almıyor
canım ben ilk defa bu ay başladım sadece klomen o yüzden hemen bana etki etmemiş olabilir, ama iştah açtı.
çatlama iğnesi sonra aşılamam mı ? duymamıştım canım, ne kadar oldu ? var mı belirtiler?
29 bende30 bende
Benim başım cok dönüyo napcam bole
Ben rahim filmi çekildim kendimi çok kastım okuduğum şeyler beni çok korkuttu o yüzden zor geçti ama 5 dakika sürdü aslında dayanılmayacak bi acı değil rahat olmak çok önemli şimdi bida çekilcek deseler hiç korkmam sadece ne olacağını bilmediğim için korktumValla kızlar inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ne zormuş bu işler. Daha adetime var bakalım klomen bende nasıl etki edicek. Rahim filmi çektiren varmı ağrılı oluyormuş ondan korktum biraz.
Çatlatma iğnesi vurulan arkadaşlar inşallah yumurtalarınız bir güzel çatlar ve döllenir güzel haberler alırız
![]()
Ben rahim filmi çekildim kendimi çok kastım okuduğum şeyler beni çok korkuttu o yüzden zor geçti ama 5 dakika sürdü aslında dayanılmayacak bi acı değil rahat olmak çok önemli şimdi bida çekilcek deseler hiç korkmam sadece ne olacağını bilmediğim için korktum
Progesteron ne için verdi doktorunuz ?
Valla bende korkuyorum ama bakalım inşallah sorunsuz geçerBen rahim filmi çekildim kendimi çok kastım okuduğum şeyler beni çok korkuttu o yüzden zor geçti ama 5 dakika sürdü aslında dayanılmayacak bi acı değil rahat olmak çok önemli şimdi bida çekilcek deseler hiç korkmam sadece ne olacağını bilmediğim için korktum
Aynen tatlım kaç günleri saydık geçirdik biz :) bu günlerde geçer inşallah hepimiz karşılığını alırrız.
Hmmm düşük çıkmış baya. Dedim acaba aç kaldın ondan mı. İlacı sabah mı içtin yoksa[/QUOTE
Neofortil ilaç kullanıorm folik asit yerine verdi doktor 219 tl aldığım sabah 2 adet içiorum bde ne olur ne olmaz hamile kalırsam tutunması için progestan verdi sabah öğle akşam tok karna kullanıorm canm
Evet rahat olmak önemli benim sonuçlarım güzel sol temiz sağda hafif sıvı birikimi varmış o açıldı verdikleri ilaçla senin sonuçların nasılÇok basit bir işlem evet çok fazla acı çeken de olmuş benim de çok rahat geçmişti, bir problem çıkmadı çok şükür senin sonuçlar nasıl?
Evet rahat olmak önemli benim sonuçlarım güzel sol temiz sağda hafif sıvı birikimi varmış o açıldı verdikleri ilaçla senin sonuçların nasıl
Neofortil ilaç kullanıorm folik asit yerine verdi doktor 219 tl aldığım sabah 2 adet içiorum bde ne olur ne olmaz hamile kalırsam tutunması için progestan verdi sabah öğle akşam tok karna kullanıorm canmAynen tatlım kaç günleri saydık geçirdik biz :) bu günlerde geçer inşallah hepimiz karşılığını alırrız.
Hmmm düşük çıkmış baya. Dedim acaba aç kaldın ondan mı. İlacı sabah mı içtin yoksa
Hiç korkup kendini kasma yoksa zor geçer benim öyle oldu ama aşırı bişey yok vajinal muayene gibi düşün sadece ilaç basıyolar onda da karnında adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor dayanılmıcak değil 5 dakika sürüyor sonra kalkıp normal hayatına devam ediyosun sanki birşey olmamış gibiValla bende korkuyorum ama bakalım inşallah sorunsuz geçer
Dogrudur peki senin de olmuyor mu bebiş bende pco dediler sonra solda tek büyük bi kist var dediler adet bekliyorumBi sıkıntı çıkmadı ikisi de açık - 28 Yaşında olman avantajın dedi daha geç yaşlarda kapanabiliyormuş
Öyle düşünme , belirti yaşamadan hamişsindr belkide. güzel düşün lütfen. göreceksin güzel haberler vereceksin bize.Pazartesi aşılama yaptırdık spermi ince bir kanülle çatlayan yumurtalara bırakıyorlar bugün 3. Günüm hiç belirti Yok bence tutmadı :/
Dogrudur peki senin de olmuyor mu bebiş bende pco dediler sonra solda tek büyük bi kist var dediler adet bekliyorum
Biliyorum canım ilaçlarını o yüzden dedm işte sabah içtin mi diye progestan malum yan etkisi olan bi ilaç. Günün nasıl geçiyor bu aradaNeofortil ilaç kullanıorm folik asit yerine verdi doktor 219 tl aldığım sabah 2 adet içiorum bde ne olur ne olmaz hamile kalırsam tutunması için progestan verdi sabah öğle akşam tok karna kullanıorm canm