Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen kaç gün kullandın canım ? 5 gün değil mi ? benim sanki iştahımı açtı

Evet iştah da açıyor - 5 gün kullandım sonra çatlatma iğnesi yapıldı bir gün sonra da aşılama.
Geçen ay da klomen progesteron yine çatlatma iğnesi kullanmıştım.
Bide folik asit 2-3 aydır
Hepsi hormon ilacı işte

canım ben ilk defa bu ay başladım sadece klomen o yüzden hemen bana etki etmemiş olabilir, ama iştah açtı.
çatlama iğnesi sonra aşılamam mı ? duymamıştım canım, ne kadar oldu ? var mı belirtiler?

Bu ilaçların hepsi kilo yapıyor 2 ayda 2 kilo aldım

Aynen yapıyor arkadaşım. Ben ilk Trioid ilacı ile başladım. Sonra 2 ay klomen bu ay iğne derken. 6 kilo aldım 6 ayda. Kilom aynı senelerdir ben hiç kilom değişmez. Şimdi karin bölgem kilolu nerdeyse 4'5 aylık hamile gibiyim.

SİZ DAHA MI ERKEN GİTTİNİZ ? KIZLAR

Ben 11. Günü gittim 16mm olmuştu ertesi gün gittim 18mm olmuş. O gün doktor iğne verdi ertesi günü yaptır dedi.
bende 9. günü gidicem. eğer istediği gibi büyümüşse direk ilişki önerecek. sonrası kısmet. Sen haftaya kısmetse bu stresten kurtulacaksın

bende 9. günü gidicem. eğer istediği gibi büyümüşse direk ilişki önerecek. sonrası kısmet. Sen haftaya kısmetse bu stresten kurtulacaksın
Aynen canım gerçekten de stresten kurtulcam. Bebek beklemediğim zamanlar ne güzelmiş diyorum. Ne gün saymak var ne belirti aramak var. Hatta o kadar çabuk geçerdi ki zaman ah derdim yine başladı adet. Şimdi geçmiyor

Çok haklısın şimdi zaman geçmiyor. ama hayırlısıyla bekleyişinin karşılığını alacaksın canım. 4-5 gün daha sabret.

Çok haklısın şimdi zaman geçmiyor. ama hayırlısıyla bekleyişinin karşılığını alacaksın canım. 4-5 gün daha sabret.
Aynen tatlım kaç günleri saydık geçirdik biz :) bu günlerde geçer inşallah hepimiz karşılığını alırrız.

Malum eşim gece rahat durmadı bende ayaklarımı dikip uyuya kalmsm malesf tutamadm tansiyonma baktrdm 9.7 cıktı
Hmmm düşük çıkmış baya. Dedim acaba aç kaldın ondan mı. İlacı sabah mı içtin yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…