doktor bana kilo yapmaz dedi.
sen kaç gün kullandın canım ? 5 gün değil mi ? benim sanki iştahımı açtıSonuçta hormon ilacı bilmiyorum kilo m şişlinlik mi ama 2 kg tartıda fark etti
sen kaç gün kullandın canım ? 5 gün değil mi ? benim sanki iştahımı açtı
Bu ilaçların hepsi kilo yapıyor2 ayda 2 kilo aldım
Doktor kontrolüne gitmicek misin?Teşekkür ederim. Bende sabırsızlanıyorum, acaba yumurtalarım da büyüme oldu mu diye ?
Gidicem canım ama haftaya Pazartesi. İlaça başladıktan sonra 9. 10. günü gel dedi.Doktor kontrolüne gitmicek misin?
Ben 11. Günü gittim 16mm olmuştu ertesi gün gittim 18mm olmuş. O gün doktor iğne verdi ertesi günü yaptır dedi.Gidicem canım ama haftaya Pazartesi. İlaça başladıktan sonra 9. 10. günü gel dedi.
bende 9. günü gidicem. eğer istediği gibi büyümüşse direk ilişki önerecek. sonrası kısmet. Sen haftaya kısmetse bu stresten kurtulacaksınBen 11. Günü gittim 16mm olmuştu ertesi gün gittim 18mm olmuş. O gün doktor iğne verdi ertesi günü yaptır dedi.
Aynen canım gerçekten de stresten kurtulcam. Bebek beklemediğim zamanlar ne güzelmiş diyorum. Ne gün saymak var ne belirti aramak var. Hatta o kadar çabuk geçerdi ki zaman ah derdim yine başladı adet. Şimdi geçmiyorbende 9. günü gidicem. eğer istediği gibi büyümüşse direk ilişki önerecek. sonrası kısmet. Sen haftaya kısmetse bu stresten kurtulacaksın
Benimde kasıklarım arada sızlamaya başladı. Bazen içerde bişeyler oynuyor gibi. Oruçlu musun canımBenim başım cok dönüyo napcam bole
Çok haklısın şimdi zaman geçmiyor. ama hayırlısıyla bekleyişinin karşılığını alacaksın canım. 4-5 gün daha sabret.Aynen canım gerçekten de stresten kurtulcam. Bebek beklemediğim zamanlar ne güzelmiş diyorum. Ne gün saymak var ne belirti aramak var. Hatta o kadar çabuk geçerdi ki zaman ah derdim yine başladı adet. Şimdi geçmiyor
Malum eşim gece rahat durmadı bende ayaklarımı dikip uyuya kalmsm malesf tutamadm tansiyonma baktrdm 9.7 cıktıBenimde kasıklarım arada sızlamaya başladı. Bazen içerde bişeyler oynuyor gibi. Oruçlu musun canım
Aynen tatlım kaç günleri saydık geçirdik biz :) bu günlerde geçer inşallah hepimiz karşılığını alırrız.Çok haklısın şimdi zaman geçmiyor. ama hayırlısıyla bekleyişinin karşılığını alacaksın canım. 4-5 gün daha sabret.
Hmmm düşük çıkmış baya. Dedim acaba aç kaldın ondan mı. İlacı sabah mı içtin yoksaMalum eşim gece rahat durmadı bende ayaklarımı dikip uyuya kalmsm malesf tutamadm tansiyonma baktrdm 9.7 cıktı
Oluyor canım bende de hatta geriliyor gibi oluyorKızlar ya bende yürürken özellikle sağ yumurtalığımda batma oluyor. Sizde de var mı benzeri?
Oluyor canım bende de hatta geriliyor gibi oluyor
Valla artık bilmiyorum ilaç mı üşütme mi psikolojik mi. Aklım almıyorilaçtan kaynaklı değil mi o? bir göğüslerim nasıl hassas el sürülmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?