Bizde misafrliğe gidiyoruz şimdi. Valla oturup evde düşünmektense dışarı çıkmak daha iyi oluyor. Ama dedğine katılıyorum özellikle bugün yaşadığım batmalar kasılmalar boşa giderse üzülcem. Görümceme mesaj attım öylesine napıyosun diye. Yoksa haberlern mi var bana diyor. Ki durumdan da bahsetmedim olursa süpriz yapmak istiyoruz çünkü.Bu kakadar agri bosa cikmasin agrisiz gecirenede supriz civciv ciksin O daha şok olsunvalla ben bugun ben degilim O batan neyse bosa batmiss olursa allaha havale ediyorum Onu ,allahım iyligini bekledigimi verdirsin. Ayaga kalkmak istemiyorum ya neyseki cok guzel yagmur yagiyor evide silmisim ev mis ama her 10 dakka bir oturdum. Cam kenarinda elim de cay size kitlendim . Sizler napiyosunuz kizlarr?
İnsallah yaaa o soranlaraaaa böyle tatlış tatlış gülüp evettttttBizde misafrliğe gidiyoruz şimdi. Valla oturup evde düşünmektense dışarı çıkmak daha iyi oluyor. Ama dedğine katılıyorum özellikle bugün yaşadığım batmalar kasılmalar boşa giderse üzülcem. Görümceme mesaj attım öylesine napıyosun diye. Yoksa haberlern mi var bana diyor. Ki durumdan da bahsetmedim olursa süpriz yapmak istiyoruz çünkü.
Aminnnnnnn. Şu mübarek günler bize uğurlu gelsinİnsallah yaaa o soranlaraaaa böyle tatlış tatlış gülüp evettttttdemek nasip olsun hepimize
Hayırlı olsun ben kullanmadim ama kullanan arkadaslarim gorunce yazarlar. Az kalmis bata bir haftan var erken gebelik yapsan cikar belki de test yaptin mi hic :))Ben de klomen kullandım bu ay, 22 mayıs bat, zor da olsa bekliyorum. Progestan ben de kullanıyorum. Gebelik oluşursa tutunması kolay olsun diyeymiş. İştahsızlık yapıyormuş Protestan, bende de öyle bir etkisi var. Çok sevdiğim şeyleri bile istemiyor canım. Sizlerde de oldu mu böyle bir yan etki ?
Ben infolik iciyorum kendimce
canım günaydn nasılsn bugun :)Kızlar testim bu fotoda belli oluyor mu bilmiyorum ama çok silik bi çizgi çıktı. Yani 6. Günde bu kadar silik çıkması normal mi bilmiyorum S sunshine__ sen yaptın mı canım
Dün kan verecektim aslında ama biraz daha beklemeye karar verdim, yarın yaptırırım diye düşünüyorumHayırlı olsun ben kullanmadim ama kullanan arkadaslarim gorunce yazarlar. Az kalmis bata bir haftan var erken gebelik yapsan cikar belki de test yaptin mi hic :))
Günaydın tatlım. İyiyim hiçbir şeyim dipçik gibiyim :) sen nasılsıncanım günaydn nasılsn bugun :)
Benim de yok turp gibiyim :)Günaydın tatlım. İyiyim hiçbir şeyim dipçik gibiyim :) sen nasılsın
Dün yaptığım teste baktım koyulaşmış birazBenim de yok turp gibiyim :)
hadi ya bende aksam alcam bakalm bnde durumlar nasıl :)Dün yaptığım teste baktım koyulaşmış biraz
canım napıosnDün yaptığım teste baktım koyulaşmış biraz
Napim kuzum dükkandayım işler güçler koşturmacalar. Yazamadım ya biraz yoğunluğum vardı. Senin baş dönmelerin ne alem? İlaca alıştı mı bünyecanım napıosn
bugun daha iyim ama kanım ağrıo sanki sağ tarafıma bseler oluo hemen gecioNapim kuzum dükkandayım işler güçler koşturmacalar. Yazamadım ya biraz yoğunluğum vardı. Senin baş dönmelerin ne alem? İlaca alıştı mı bünye
Akşam yap muhakkak testi merak ettim bakalım senin nasıl çıkacak. Bende de gaz sancısı var :) ne yediysem artıkbugun daha iyim ama kanım ağrıo sanki sağ tarafıma bseler oluo hemen gecio
Hadi ya napalm artk sürekli belrtikerle devam edecz haftaya adet günümüz bakalm nolcakAkşam yap muhakkak testi merak ettim bakalım senin nasıl çıkacak. Bende de gaz sancısı var :) ne yediysem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?