Merhaba, ben de geldim.. adetin 3. gününde klomen içmeye başladım dün bitti bugün doktora gittim yani döngüde 8. gündeyim 11 mm solda bişeyler görüyorum yavaş yavaş büyümeye çalışıyo dedii... sizlerin nasıldı sonuçlar ? cuma günü tekrar çağırdı. İnşallah bu ay hepimizin güzleri güler sağlıklı bebişlerle.. amiinnn
canım bende değişik şeyler oluyor göğüslerim şişmeye başladı ama uçları cok acıo dokunduğumdaAkşam yap muhakkak testi merak ettim bakalım senin nasıl çıkacak. Bende de gaz sancısı var :) ne yediysem artık
ya benim bugun 7. günüm ama ateşim çıkıo ve göğüslerim şiş ve ucları acıo
Aa bu iyi bi belirti gibi. İnşallahhhhh inşallah güzel şeyler olsun. Benim ne belirti var ne bişey sadece çok açım :)canım bende değişik şeyler oluyor göğüslerim şişmeye başladı ama uçları cok acıo dokunduğumda
oda 1-2 saatir cıkmaya başladı işte iyi mi kötü mü pek anlamdm bakalm ateş basıo cok fenaAa bu iyi bi belirti gibi. İnşallahhhhh inşallah güzel şeyler olsun. Benim ne belirti var ne bişey sadece çok açım :)
Sabahları ateşini ölçsene canım. Bakalım artıyor mu azalıyor muoda 1-2 saatir cıkmaya başladı işte iyi mi kötü mü pek anlamdm bakalm ateş basıo cok fena
evet yapayım solediğini bakalm sadece öğlen mi oldum bugunlk mu acaba dmi sende göğüs uclarına bi dokun ben ole farkettm:)Sabahları ateşini ölçsene canım. Bakalım artıyor mu azalıyor mu
I ıh yok bende öyle bişey :) belki de hayatımda hiç bu kadar iyi olmamıştı sağlığımevet yapayım solediğini bakalm sadece öğlen mi oldum bugunlk mu acaba dmi sende göğüs uclarına bi dokun ben ole farkettm:)
ya gerçekten :) bende bilmıorm dye dye bugun 7. günümüzün sonuna denk gelıozI ıh yok bende öyle bişey :) belki de hayatımda hiç bu kadar iyi olmamıştı sağlığım
He valla sayılı günler çabucak geçiyor işte. Haftaya pazartesi yapıcam testi bakalım ne dicek :)ya gerçekten :) bende bilmıorm dye dye bugun 7. günümüzün sonuna denk gelıoz
Merhabalar bir tanesi geldi
aaa evet 13. gün oluo zaten senin iğnenin etkisi geçmiş o zamn kesin cıkar heraldeHe valla sayılı günler çabucak geçiyor işte. Haftaya pazartesi yapıcam testi bakalım ne dicek :)
aynen öle daaraldım vallaaaa artık biranönce olsun bitsin bu işMerhabalar bir tanesi geldiNasılsinız . Okudum yazilarinizi uniq12 ac birakma yavrum kendini işler güçler bitmez.. S sunshine__ Hayirlara ciksin agrin benim desag kasigim agriyor dünkü kadar degil oturup kalkinca azalip cogaliyor. Gecmiyorrr gunlerrrr gecsin neyse ne çıksın bilelim
Bugun yapicaksin mi testaynen öle daaraldım vallaaaa artık biranönce olsun bitsin bu iş
inşallah ben gidene kadar eczaneler kapanmassa yapacagm :)Bugun yapicaksin mi test
Bugün gerçekten yoğun birgün zamanda çabuk geçiyor şükür. Ah ah o ağrılardan bir demette ben istiyorumMerhabalar bir tanesi geldiNasılsinız . Okudum yazilarinizi uniq12 ac birakma yavrum kendini işler güçler bitmez.. S sunshine__ Hayirlara ciksin agrin benim desag kasigim agriyor dünkü kadar degil oturup kalkinca azalip cogaliyor. Gecmiyorrr gunlerrrr gecsin neyse ne çıksın bilelim
Evet dün bile geçtiyse o zaman hiçbişey kalmaz. Tabi pazartesiye kadar yine dayanamaz yaparım gibime geliyoraaa evet 13. gün oluo zaten senin iğnenin etkisi geçmiş o zamn kesin cıkar heralde
Ben de salı yaparim. Test sonucu beklerken kesin evde boyle gider gelirim heycandan cokkkkkk heycanlı olucak.He valla sayılı günler çabucak geçiyor işte. Haftaya pazartesi yapıcam testi bakalım ne dicek :)
bencede :9Bugün gerçekten yoğun birgün zamanda çabuk geçiyor şükür. Ah ah o ağrılardan bir demette ben istiyorumağrısız olunca sanki olmamış gibi geliyor.
Evet dün bile geçtiyse o zaman hiçbişey kalmaz. Tabi pazartesiye kadar yine dayanamaz yaparım gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?