Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, ben de geldim.. adetin 3. gününde klomen içmeye başladım dün bitti bugün doktora gittim yani döngüde 8. gündeyim 11 mm solda bişeyler görüyorum yavaş yavaş büyümeye çalışıyo dedii... sizlerin nasıldı sonuçlar ? cuma günü tekrar çağırdı. İnşallah bu ay hepimizin güzleri güler sağlıklı bebişlerle.. amiinnn

Merhaba, ben de geldim.. adetin 3. gününde klomen içmeye başladım dün bitti bugün doktora gittim yani döngüde 8. gündeyim 11 mm solda bişeyler görüyorum yavaş yavaş büyümeye çalışıyo dedii... sizlerin nasıldı sonuçlar ? cuma günü tekrar çağırdı. İnşallah bu ay hepimizin güzleri güler sağlıklı bebişlerle.. amiinnn

Benim de döngünün 7. günü bugün. Ama ben 5. gün başladım, daha var yanı.

Merhabalar bir tanesi geldi:KK5::KK5: Nasılsinız . Okudum yazilarinizi uniq12 uniq12 ac birakma yavrum kendini işler güçler bitmez.. S sunshine__ Hayirlara ciksin agrin benim desag kasigim agriyor dünkü kadar degil oturup kalkinca azalip cogaliyor. Gecmiyorrr gunlerrrr gecsin :rolleyes: neyse ne çıksın bilelim :confused:
aynen öle daaraldım vallaaaa artık biranönce olsun bitsin bu iş

Kızlar Merhaba , bende bu ay klomen kullanmaya başladım, 4. günüm yarın bitiyor. haftaya Pazartesi gelirsin dedi doktor. İğne falan demedi , sanırım bu ay normal iğnesiz deneyecek. Balık yağı falanda verdi. Heyecanlı bir bekleyiş, burada sizinle paylaşmak çok güzel. çünkü çok abartı bir şeymiş gibi karşılanıyor bu tip tedaviler. o yüzden burada olmak güzel.
Sevgilerleee..

Merhabalar bir tanesi geldi:KK5::KK5: Nasılsinız . Okudum yazilarinizi uniq12 uniq12 ac birakma yavrum kendini işler güçler bitmez.. S sunshine__ Hayirlara ciksin agrin benim desag kasigim agriyor dünkü kadar degil oturup kalkinca azalip cogaliyor. Gecmiyorrr gunlerrrr gecsin :rolleyes: neyse ne çıksın bilelim :confused:
Bugün gerçekten yoğun birgün zamanda çabuk geçiyor şükür. Ah ah o ağrılardan bir demette ben istiyorum :D ağrısız olunca sanki olmamış gibi geliyor.
aaa evet 13. gün oluo zaten senin iğnenin etkisi geçmiş o zamn kesin cıkar heralde
Evet dün bile geçtiyse o zaman hiçbişey kalmaz. Tabi pazartesiye kadar yine dayanamaz yaparım gibime geliyor :D

He valla sayılı günler çabucak geçiyor işte. Haftaya pazartesi yapıcam testi bakalım ne dicek :)
Ben de salı yaparim. Test sonucu beklerken kesin evde boyle gider gelirim heycandan cokkkkkk heycanlı olucak. :skandal:

Bugün gerçekten yoğun birgün zamanda çabuk geçiyor şükür. Ah ah o ağrılardan bir demette ben istiyorum :KK70: ağrısız olunca sanki olmamış gibi geliyor.

Evet dün bile geçtiyse o zaman hiçbişey kalmaz. Tabi pazartesiye kadar yine dayanamaz yaparım gibime geliyor :KK70:
bencede :9

Back