Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hmm bak sıvı konusu olabilir. Bodrumda yaşıyorum ve burası çok sıcak litrelerce su içiyorum. Az önce okudum bi yerden yine birinin 6. Günü negatifmiş ama adet günü yapmış pozitifi görmüş. Ay hadi inşallah benim de öyle olur

o ilacı gece yatmadan 1 saaat önce kullanın ben ilacı içiyordum 1 saat sonra sızıyordum sabaha etkisi baya azalıyor ama gün içerisinde içme dedi doktorum.
Bana bunu mutlaka kullan dedi zaten ramazan geliyo gece yatmadan alırm bde shurda artk

Bana bunu mutlaka kullan dedi zaten ramazan geliyo gece yatmadan alırm bde shurda artk

evet ilaç çok etkili ve faydalı ama gündüz kullanan özelilkle araç kullanan biri asla kullanmamalı ddi doktor. gece uyumadan 1-2 saat önce en güzeli.
bu arada gebelik beklerken oruç tutacak mısınız?
aşılama oldum bugün 15 gün gebelik için bekleyeceğiz bu sürede oruçlu olmam sakıncası yoktur dmi?

Bende yaptım. Üstteki iğne günü diğeri 5.gün

Eklentiler

• Screenshot_20180514-205310.png
    94 KB · Görüntüleme: 31
bence
ne olabilir ki oruc tutmayıp gebelik mi bekleyecz o biraz sacma olacak bi şekide Allah bize bunj gösterir

bence
ne olabilir ki oruc tutmayıp gebelik mi bekleyecz o biraz sacma olacak bi şekide Allah bize bunj gösterir

bende öyle düşünüyorum. uzun süre yemek ve su olmadan vücut direnci düşüyor ama allah bir kolaylık sağlar yardım eder inş.

Bunu aşılama doktoruna keşke sorsaydın. O kadar aşılama için bekledin sonuçta.

Ben tutmayı düşünüyorum. Zaten ilk aylarda bebek anneden beslenmiyormuş. Öğrendikten sonra tutmayabilirim. Ama şimdi olup olmadığını bile bilmiyorum. Belki de oruçlu olmak iyi bile gelebilir, hormon değerlerimiz normal seviyesine düşer belli mi olur. Her belirti yi gebeliğe değil oruca bağlarız stres yapmamış oluruz :)))

Evet gördmdecanm bu ne demek oluo iyi bsey mi kotu bişey mi gördgm kadaryla silik çizgide cıkmams
Fotoda belli olmuyor canım ama ipince silik bir çizgi var. Okudum birinin daha böyle olmuş ama sonra hamile olduğunu öğrenmiş

Oo seninkiler baya belli olmuş. Neyse moral bozmak yok daha yolun başındayız zaten.

Ben az şu tuketiyorum canım. Büyük ihtimal ondandir. Birde ben menagon iğne oldum yumurta geliştirmek için o da bayağı hormon içeriyordu ondan koyu bence. Bana doktorum bol su içmeli soyledi ama günde 2-3 bardak içiyorum
Birde tatlı yeme dedi, yumurta kalitesini şekerli şeyler bozuyor diye. Ama bugün baklava yedim :))

İnşllh cnm inşllh bebişlermzin hbeerni alrz senin bugun kacıncı günün

ben bugün aşılama oldum. 2 gün önce çatlatma iğnesi oldum. doktor her ihtimale karşı bugün de deneyin dedi.
29 nisanda regl olmuştum en son.
hayırlısıyla inş şu 2 hafta içinde iyi haberler bekliyorum

ayyyyyyy tatlı eşittir ben deli gibi tatlı yiyorum ben ya gece gündüz :0
yememeye çalışayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…