- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Ben yapamadm işten yeni geldim eczaneler kapanms başım cok kotu dönüo eve geldm yattm şimdiKızlar testim bu fotoda belli oluyor mu bilmiyorum ama çok silik bi çizgi çıktı. Yani 6. Günde bu kadar silik çıkması normal mi bilmiyorum S sunshine__ sen yaptın mı canım
Deli olma niye düşüyor modun.. bak demekki ignenin etkisini atmissin baya ve agrilarinin nedeni igneye baglamazsin baglamayiz fazla bu iyi birsey bencee. Ve senella demisti sivi almak lazimmis bolca ignenin etkisini atmak icin!! niye dusuyor modun hemen allahim yarabbim
Evet ya bu nadıl bi ilaç yattum uzandm cok fenaym ayaga kalkıorm ortalk yerinde. Gidio
Bana bunu mutlaka kullan dedi zaten ramazan geliyo gece yatmadan alırm bde shurda artko ilacı gece yatmadan 1 saaat önce kullanın ben ilacı içiyordum 1 saat sonra sızıyordum sabaha etkisi baya azalıyor ama gün içerisinde içme dedi doktorum.
Bana bunu mutlaka kullan dedi zaten ramazan geliyo gece yatmadan alırm bde shurda artk
benceevet ilaç çok etkili ve faydalı ama gündüz kullanan özelilkle araç kullanan biri asla kullanmamalı ddi doktor. gece uyumadan 1-2 saat önce en güzeli.
bu arada gebelik beklerken oruç tutacak mısınız?
aşılama oldum bugün 15 gün gebelik için bekleyeceğiz bu sürede oruçlu olmam sakıncası yoktur dmi?
Vay anasnı ya bnde durum nasıl pki yaBende yaptım. Üstteki iğne günü diğeri 5.gün
bence
ne olabilir ki oruc tutmayıp gebelik mi bekleyecz o biraz sacma olacak bi şekide Allah bize bunj gösterir
Canım ya kötü olmuş senin durum. Baya kötü etkilemiş belli ki sende yarın yaparsın artık. Benim sonucu gördün dimiVay anasnı ya bnde durum nasıl pki ya
İnşllh cnm inşllh bebişlermzin hbeerni alrz senin bugun kacıncı gününbende öyle düşünüyorum. uzun süre yemek ve su olmadan vücut direnci düşüyor ama allah bir kolaylık sağlar yardım eder inş.
evet ilaç çok etkili ve faydalı ama gündüz kullanan özelilkle araç kullanan biri asla kullanmamalı ddi doktor. gece uyumadan 1-2 saat önce en güzeli.
bu arada gebelik beklerken oruç tutacak mısınız?
aşılama oldum bugün 15 gün gebelik için bekleyeceğiz bu sürede oruçlu olmam sakıncası yoktur dmi?
Oo seninkiler baya belli olmuş. Neyse moral bozmak yok daha yolun başındayız zaten.Bende yaptım. Üstteki iğne günü diğeri 5.gün
Evet gördmdecanm bu ne demek oluo iyi bsey mi kotu bişey mi gördgm kadaryla silik çizgide cıkmamsCanım ya kötü olmuş senin durum. Baya kötü etkilemiş belli ki sende yarın yaparsın artık. Benim sonucu gördün dimi
Fotoda belli olmuyor canım ama ipince silik bir çizgi var. Okudum birinin daha böyle olmuş ama sonra hamile olduğunu öğrenmişEvet gördmdecanm bu ne demek oluo iyi bsey mi kotu bişey mi gördgm kadaryla silik çizgide cıkmams
Peki etkisinin hemen azalmsı nye başkasnn 12 günde gdıoFotoda belli olmuyor canım ama ipince silik bir çizgi var. Okudum birinin daha böyle olmuş ama sonra hamile olduğunu öğrenmiş
Yok anam yok hiçbişeyim normal değil ki benim :) bakalım hafta sonu da patlatırım bi test belki o zaman bişiler çıkarPeki etkisinin hemen azalmsı nye başkasnn 12 günde gdıo
Oo seninkiler baya belli olmuş. Neyse moral bozmak yok daha yolun başındayız zaten.
İnşllh cnm inşllh bebişlermzin hbeerni alrz senin bugun kacıncı günün
Ben az şu tuketiyorum canım. Büyük ihtimal ondandir. Birde ben menagon iğne oldum yumurta geliştirmek için o da bayağı hormon içeriyordu ondan koyu bence. Bana doktorum bol su içmeli soyledi ama günde 2-3 bardak içiyorum
Birde tatlı yeme dedi, yumurta kalitesini şekerli şeyler bozuyor diye. Ama bugün baklava yedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?