Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben az şu tuketiyorum canım. Büyük ihtimal ondandir. Birde ben menagon iğne oldum yumurta geliştirmek için o da bayağı hormon içeriyordu ondan koyu bence. Bana doktorum bol su içmeli soyledi ama günde 2-3 bardak içiyorum
Birde tatlı yeme dedi, yumurta kalitesini şekerli şeyler bozuyor diye. Ama bugün baklava yedim :))
Oh oh maşallah doktorunu baya baya dinlemişsin :D aman millet neler kullanıyor neler içiyor yinede hamile kalıyor

ben bugün aşılama oldum. 2 gün önce çatlatma iğnesi oldum. doktor her ihtimale karşı bugün de deneyin dedi.
29 nisanda regl olmuştum en son.
hayırlısıyla inş şu 2 hafta içinde iyi haberler bekliyorum
A
ben bugün aşılama oldum. 2 gün önce çatlatma iğnesi oldum. doktor her ihtimale karşı bugün de deneyin dedi.
29 nisanda regl olmuştum en son.
hayırlısıyla inş şu 2 hafta içinde iyi haberler bekliyorum
ynn inşllh hpmiz

ayyyyyyy tatlı eşittir ben deli gibi tatlı yiyorum ben ya gece gündüz :0
yememeye çalışayım bari :KK43:

Yeme tatlı bana catlatma iğnesini vurduğu gün dedi. Tatlılardan uzak duruyoruz dedi, yumurta kalitesini etkiler dedi. O günden beri çayımın şekeri dışında yemedim. Ki bende tatlıyı çok severim. Belki de yumurtalarimin zayifligu tatlılardan kaynaklanıyor.

Oh oh maşallah doktorunu baya baya dinlemişsin :KK70: aman millet neler kullanıyor neler içiyor yinede hamile kalıyor

Valla dinledim o günden beri. bugün toplantı için yemeğe çıkardılar benimde karnım toktu yemek yiyemedim, tatlı söyledim :))

Ramazan'da nasıl yapicam tatlıyı acaba. Kan sekerim düşecek.

evet ilaç çok etkili ve faydalı ama gündüz kullanan özelilkle araç kullanan biri asla kullanmamalı ddi doktor. gece uyumadan 1-2 saat önce en güzeli.
bu arada gebelik beklerken oruç tutacak mısınız?
aşılama oldum bugün 15 gün gebelik için bekleyeceğiz bu sürede oruçlu olmam sakıncası yoktur dmi?

Size de progestan verdi mi doktorunuz?

Bir ben içmiyorum bi bana vermemişler :110:

tatlı yememem gerektiğini duymam beni üzdü :)
nerdeyse her öğünümde mutlaka tatlı var. mutsuz ve asabi bir insan olmam inş :) tatlı yememeye çalışacağım

İçenler ve icmeyler olarak farki gorucez içmeyince de oluyor mu olmuyor mu

hangi folik asiti kullanıyorsunuz?
ben bi kutu folidays bitirdim bi kaç güne bitecek. vitamin de içeren folik asit e başlamak istiyorum.

Ben diledigimce ev isi yapamama sorunum olmadikca bal seker olurum ama aksi olursa allahim esimi korusun benden:KK73:

Ben infolik iciyorum kendimce

duydum bnunu da. eczaneye soracağım yarın içinde D vitamini takviyesi de olması lazımmış.
Valla bilmiyorum açıkçası. Normalde de araştırım ama çok üstünde durmadım. 17gündür kullanıyorum. Az çnce eşim ddiyor ki 15 gün sonra yaparız test. O kadar kolay çıktı ki ağzından 10 günüm var adetime. Bana o 10 gün nasıl geçecek diye düşünürken :) 15 günü düşünemiyorum

Valla bilmiyorum açıkçası. Normalde de araştırım ama çok üstünde durmadım. 17gündür kullanıyorum. Az çnce eşim ddiyor ki 15 gün sonra yaparız test. O kadar kolay çıktı ki ağzından 10 günüm var adetime. Bana o 10 gün nasıl geçecek diye düşünürken :) 15 günü düşünemiyorum

evet benim de önümde tam 10-15 gün var beklmek çok zor

Back