Benim adetim pazartesi gunu.. klomen ve catlatma ignesi sonrasi beklemedeyim yani. Bana alttan muayene yapmadi klomen bittikten 3 gun sonra gittim ultrasonla bakti 20 olmus yumurta dedi catlatma ignesini yarin yaptir bugun yarin ve 1 hafta boyunca gun asiri iliski dedi. Bakalim Hayirlisi artik.Ayrıca bu 2.klomeni kullanıp adetin i bekleyen kaç kişiyiz bu aybenim 4 gün falan kaldı. ..oy oy o kadar denenecek şey var ki ....aşılama yaptircam kafaya koydum. 1.5 yıllık evliyim sadece vajinaya o aleti sokarken acıyor mu kızlar yaaa çok korkuyom
Insallah catlar, ileri hizli hareket 0 ise genelde tup bebek oneriyorlar ama asilama ile de sansin var bence sen keciboynuzu ve bal yedir.. Bu sekilde cok artan var arastir istersen. Ben isimi garantiye almak icin hep yediriyorum esime. Bu ay hamileyim galiba oyle bi his var icimde..Kullandım canım gün de 1 tane 5 gün klomen kullandım baktı ultrasonla çok iyi gelişmiş dedi ama bilmiyorum bir de bu ay eşimin tahlilinde ileri hızlı hareket 0 çıktı belki o yüzden boş yere horman vermek istemedi bilmiyorum ama çatlıcak dedi 4 temmuzda adetin 21. Günü oluyor kontrole gel bakalım çatlamış mı diye dedi
Canım 11 haziran demek istedin galiba. Sen umudunu kesme ben önce düşük çıkıp sonra artanları çok okudum. Belki sende de vardırMerhabalar ;
Bu ay ilk defa adetimin 3.gününden baslayarak 5 gün klomen kullandım .
Yumurtam istenilen boyuta geldigi zaman 6.günü doktor otriville catlatma ignesini uyguladı . ( 11 mayıs da vuruldum )
Bugun vuruldugum gün dahil 13. günüm .
Beta HCG degerim : 3.5 cıktı .
Adetime 6 gün kaldı , sizce hamile olma ihtimalim var mı ?
Tesekkürler
Aynen canım ayı yalnış yazmışım .,
Canım 11 haziran demek istedin galiba. Sen umudunu kesme ben önce düşük çıkıp sonra artanları çok okudum. Belki sende de vardır
İnşallah canım sen takipte kal ve kendine dikkat etAynen canım ayı yalnış yazmışım .
amin inşallah gebelik vardır .ağzından bal damlıyor
Keçi boynuzu özü yiyor şimdi klomen ve e vitamini de vermiş doktor inşallah faydası olur canım bize de aşılama demişler ama şubat ayında yapılan testte %47 ileri hareket vardı şimdi %0 ileri hızlı hareket %20 ileri yavaş hareket var doktor da ikinci teste çok güvenemedi bu ay deneyelim olmazsa bir sonraki ay testi yenileyip duruma bakarız dedi inşallah hamilesindir canım Rabbim büyük en olmazları olduran inşallah bize de nasip ederInsallah catlar, ileri hizli hareket 0 ise genelde tup bebek oneriyorlar ama asilama ile de sansin var bence sen keciboynuzu ve bal yedir.. Bu sekilde cok artan var arastir istersen. Ben isimi garantiye almak icin hep yediriyorum esime. Bu ay hamileyim galiba oyle bi his var icimde..
Bugun hep bulantim vardi hic bisey yiyemedim.. hatta soguk mu ictim de boyle oldu midem dedim kendi kendime. Sonra banyoda bayilmisim hic bisey anlamadim. Esim israr etti acile gittik. Kansizlik varmis birde doktor hcg istemis. 4.7 cikmis sonuc birsey demedi bana kan ilaci ic dedi zaten iciyorum. Az once geldik hastaneden. Keske o testi yapmasalardi ne guzel adet gunume kadar disimi sikacaktimKeçi boynuzu özü yiyor şimdi klomen ve e vitamini de vermiş doktor inşallah faydası olur canım bize de aşılama demişler ama şubat ayında yapılan testte %47 ileri hareket vardı şimdi %0 ileri hızlı hareket %20 ileri yavaş hareket var doktor da ikinci teste çok güvenemedi bu ay deneyelim olmazsa bir sonraki ay testi yenileyip duruma bakarız dedi inşallah hamilesindir canım Rabbim büyük en olmazları olduran inşallah bize de nasip eder
Çok geçmiş olsun canım çatlatma iğnesinin etkisi 12-13 gün sürüyor diye duymuştum testlerde de o yüzden yüksek çıkıyormuş ama inşallah iğneden değil de bebektendir. Beta hcg hormonu olduğu için vücutta hamile gibi tepkiler verebiliyormuş vücut. Az kalmış kesin öğrenmene inşallah öğrendiğinde müjdeli haberle dönersin canım :)Bugun hep bulantim vardi hic bisey yiyemedim.. hatta soguk mu ictim de boyle oldu midem dedim kendi kendime. Sonra banyoda bayilmisim hic bisey anlamadim. Esim israr etti acile gittik. Kansizlik varmis birde doktor hcg istemis. 4.7 cikmis sonuc birsey demedi bana kan ilaci ic dedi zaten iciyorum. Az once geldik hastaneden. Keske o testi yapmasalardi ne guzel adet gunume kadar disimi sikacaktim
Simdi esim cok umutlu..
Pazartesi adet gunum. Catlatma ignesinin 10. Gunundeyim o yuzden sevinemedim. Insallah yukselir degerlerim
Ahh keske.. Allahim hepimize o mujdeli haberleri nasip eder insallahÇok geçmiş olsun canım çatlatma iğnesinin etkisi 12-13 gün sürüyor diye duymuştum testlerde de o yüzden yüksek çıkıyormuş ama inşallah iğneden değil de bebektendir. Beta hcg hormonu olduğu için vücutta hamile gibi tepkiler verebiliyormuş vücut. Az kalmış kesin öğrenmene inşallah öğrendiğinde müjdeli haberle dönersin canım :)
Aminn canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla hepimize ve dünya üzerinde nerde isteyen varsa Rabbim nasip etsin o mutluluğu yaşamayıAhh keske.. Allahim hepimize o mujdeli haberleri nasip eder insallah
Canım ben de bu ay ilk kez klomen kullandım. Çatlatma iğnesi de oldum ama hala sol kasığımda batmalar oluyo bir doluluk hissi var. Umarım güzel şeylere işarettir bunlar.arkadaşlar ben klomen kullanırken yakı kulalndığımı söylemiştim ya. doktor yumurtamın çatladığını söyledi. gün aşırı ilişki dedi. ama sıkıntım şu ki aşırı kasık ağrım var. ara sıra da belime ağrı giriyor. özellikle de sabah kalktigim zaman. göğsümde de ağrı var. ve şu an adetinin 16.günü. acaba bütün bunlar klomenfen kaynaklı mi oluyor? birde doktor kontrolde rahîm duvarın kalınlaşmış demişti. bu iyi bir şey mis sanırım. 6 temmuzda gebelik testi yapacağız. ve ben o zamana kadar nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum klomen böyle etki yaptı mi sizde de?
Ayni seyleri yasiyoruz. Bende klomen kullandim dun coook kasik agrim vardi..adim attirmiyordu.catladimi acaba.arkadaşlar ben klomen kullanırken yakı kulalndığımı söylemiştim ya. doktor yumurtamın çatladığını söyledi. gün aşırı ilişki dedi. ama sıkıntım şu ki aşırı kasık ağrım var. ara sıra da belime ağrı giriyor. özellikle de sabah kalktigim zaman. göğsümde de ağrı var. ve şu an adetinin 16.günü. acaba bütün bunlar klomenfen kaynaklı mi oluyor? birde doktor kontrolde rahîm duvarın kalınlaşmış demişti. bu iyi bir şey mis sanırım. 6 temmuzda gebelik testi yapacağız. ve ben o zamana kadar nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum klomen böyle etki yaptı mi sizde de?
umarım güzel haberler alırız canım sen ne zaman test yapcaksin?Canım ben de bu ay ilk kez klomen kullandım. Çatlatma iğnesi de oldum ama hala sol kasığımda batmalar oluyo bir doluluk hissi var. Umarım güzel şeylere işarettir bunlar.
yaa inşallah çatlamıştır canım. inşalla h güzel haberler alırızAyni seyleri yasiyoruz. Bende klomen kullandim dun coook kasik agrim vardi..adim attirmiyordu.catladimi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?