Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ee hamilesin o zaman canım
Evet canm öyle görünüyor sabahi zor ettim ama duygusal geçişlerinden mi bilmiyorum sinirli uyandım kafam dolu gibi sol göğüs ağrım çok inşallah haftaya değerlerim düzgün birsekilde ilerlerde kaç haftalik olduğum belli olur belki de anne ve babamın buruklugu onlari çok ozluyorum tuhaf duygular hissediyorum ağlamak istiyorum aglayamiyorum ama biliyorum anne olunca hersey düzelecek sağlıkla gelsin bütün yavrular.

Bu yakı nedir kızlar ?
Topikte okumuştum yumurtlama günlerinde bel kısmıne kupa kapatıp hemen yakı yapıştırıp beklemeden birlikte olunca hamile kalan birkaç bayan vardı geçen ay yumurtlama gerçekleşmedi o yüzden yapamadım bu ay gelişecek inşallah denemek istiyorum ama havalar çok sıcak dayanabilir miyim bilmiyorum

ben taktım bugün 2.günüm. doktor pazartesi günü yumurtalarda hareketlenme var ama istediğim düzeyde de gil demişti. bende denemekten ne çıkar diye düşünüp taktım. ilk taktiğim zaman fazlaca yanma olmuştu ama şimdi rahatladım. dayanilmicak gibi değil
bu arada bende pko var

Kızlar daha önce doktorum bana klomen vermişti 3 ay dene diyerek. Ben birer ay arayla iki kere denedim. Sonra başka doktora gittim iğne ve catlatma iğnesi ile tedavi yaptı sonuç olmadi. Geçen ay da ramazan diye tedavi istemedim. Adetim de bayrama denk Geldi gene doktora gidemedim. Acaba kalan klomeni kendi kendime kullansam mi? Bu ay da boş geçmesin diyerek. Zaten klomen kullandıran takip bile istememişti

Yoksa iyice doğal şeylere mi yöneleyim.

b
Kızlar daha önce doktorum bana klomen vermişti 3 ay dene diyerek. Ben birer ay arayla iki kere denedim. Sonra başka doktora gittim iğne ve catlatma iğnesi ile tedavi yaptı sonuç olmadi. Geçen ay da ramazan diye tedavi istemedim. Adetim de bayrama denk Geldi gene doktora gidemedim. Acaba kalan klomeni kendi kendime kullansam mi? Bu ay da boş geçmesin diyerek. Zaten klomen kullandıran takip bile istememişti

Yoksa iyice doğal şeylere mi yöneleyim.
ben cesaret edemezdim. çünkü kontrol edilmezse kiste dönüşme ihtimali var. bu seferde o sıkıntıyla uğraşabilirsin. doktor banada kontrole ge k demedi ama ben kendim gidip baktırıyorum.

Bende yaklasik 5 aydir falan kullandim hamile kalamayinca hsg yani rahim filmi cekildim gecen ay bu ay son olarak ilac kullan dedi gebelik olmazsa onumuzdeki ay asilama tedavisine baslicaz dedi ne olur bilmem cok dertliyim :KK43::KK17:

Evet canm öyle görünüyor sabahi zor ettim ama duygusal geçişlerinden mi bilmiyorum sinirli uyandım kafam dolu gibi sol göğüs ağrım çok inşallah haftaya değerlerim düzgün birsekilde ilerlerde kaç haftalik olduğum belli olur belki de anne ve babamın buruklugu onlari çok ozluyorum tuhaf duygular hissediyorum ağlamak istiyorum aglayamiyorum ama biliyorum anne olunca hersey düzelecek sağlıkla gelsin bütün yavrular.
Hayırlııs olsun canım. güzel düşün, inşallah güzel bir değerin olmuştur. bize de yaz emi.

merhaba kızlar. ben bu ay ilk kez klomen kullandım. 5 gün, gün de 100mg. doktora gittiğimde yumurtalarda hareketlenme var ama istediğim düzeyde değil demişti. bende adetinin 12. gününde yaki taktım belime. 2 gün durdu. normalde pazartesi günü kontrole çağırmıştı doktor ama çok ağrım olduğu için gittim ve bana yumurtamın çatladığını söyledi. ha gebelik olur olmaz bilmiyorum tabiki ama aramızda klomene yumurtası gelişmeyen varsa yakı kullanmasini tavsiye ederim. umarım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder :dua:

Bende yaki kullandim belime ve ayaklarima hep corap giydim sicak tuttum.. klomen bittikten 3 gun sonra 20 olmustu yumurtam.. hala yaki kullaniyordum her aksam. Catlatma ignesinden sonra cok agrim oldu bende gittim catladigini soyledi. 24 gunde bir regl oluyorum ben. Bat pazartesi gunu. Allahim nasip eder insallah.

Kızlar bugün Klomen in 3.günü regli minde 7.günündeyim ama kesin yumurtladım akintim arttı pazartesi doktor kontrolüm çatlamışsa gözükür mu yoksa hiç yumurta oluşmamış gibi mi gözükür

b

ben cesaret edemezdim. çünkü kontrol edilmezse kiste dönüşme ihtimali var. bu seferde o sıkıntıyla uğraşabilirsin. doktor banada kontrole ge k demedi ama ben kendim gidip baktırıyorum.

Çagirmadigi için düşündüm ama uygulamadım:)
Hormon ilaçları mahvediyor beni.

Kızlar bugün Klomen in 3.günü regli minde 7.günündeyim ama kesin yumurtladım akintim arttı pazartesi doktor kontrolüm çatlamışsa gözükür mu yoksa hiç yumurta oluşmamış gibi mi gözükür

7.gün erken yumurtlama için ama olur mu olur tabi. Ben ovulasyon testinde 12.gün pik görmüştüm doktor 14.gün çağırdı baktığında daha yumurtlama olmamış demişti. Bence çatladığını öncesinde bir iki gün önce yumurtayi tespit etmişse anlıyorlar. Yoksa orda yumurta görmezse yumurtlama olmamış diyorlar bence.

Bende yaki kullandim belime ve ayaklarima hep corap giydim sicak tuttum.. klomen bittikten 3 gun sonra 20 olmustu yumurtam.. hala yaki kullaniyordum her aksam. Catlatma ignesinden sonra cok agrim oldu bende gittim catladigini soyledi. 24 gunde bir regl oluyorum ben. Bat pazartesi gunu. Allahim nasip eder insallah.
amin canım inşallah. ben 2 gün taktım çıkardım sen kaç gün takıyorsun

Kızlar bugün gittim doktora çok şükür birden fazla yumurta gelişmiş ikisi 17.5 mm civarında büyük ihtimalle hafta sonu çatlar 3-4 gün üst üste ilişki dedi ama çatlatma iğnesi vermedi

Kızlar bugün gittim doktora çok şükür birden fazla yumurta gelişmiş ikisi 17.5 mm civarında büyük ihtimalle hafta sonu çatlar 3-4 gün üst üste ilişki dedi ama çatlatma iğnesi vermedi
Sorun yoksa belki kendi catlar diye dusunmustur. Ama catlamazsa kist olusuyor.. ilac kullandin mi klomen vb. Sen yine de isini garantiye al bi kontrole gidip baktir canim yumurtana catlamis mi diye..

Çagirmadigi için düşündüm ama uygulamadım:)
Hormon ilaçları mahvediyor beni.

7.gün erken yumurtlama için ama olur mu olur tabi. Ben ovulasyon testinde 12.gün pik görmüştüm doktor 14.gün çağırdı baktığında daha yumurtlama olmamış demişti. Bence çatladığını öncesinde bir iki gün önce yumurtayi tespit etmişse anlıyorlar. Yoksa orda yumurta görmezse yumurtlama olmamış diyorlar bence.
Bakalım bana ne diyecek kesin yumurtladım ama eminim

Sorun yoksa belki kendi catlar diye dusunmustur. Ama catlamazsa kist olusuyor.. ilac kullandin mi klomen vb. Sen yine de isini garantiye al bi kontrole gidip baktir canim yumurtana catlamis mi diye..
Kullandım canım gün de 1 tane 5 gün klomen kullandım baktı ultrasonla çok iyi gelişmiş dedi ama bilmiyorum bir de bu ay eşimin tahlilinde ileri hızlı hareket 0 çıktı belki o yüzden boş yere horman vermek istemedi bilmiyorum ama çatlıcak dedi 4 temmuzda adetin 21. Günü oluyor kontrole gel bakalım çatlamış mı diye dedi

Kızlar ben geldim ...ama elim boş :110:görmeye 2 hamile var.tebrik ederim kızlar. Darısı başımıza inş. Bu arada bazı yazıları okudukça kendi kendime de güldüm :dondurma:çünkü bildgiin bu çocuk olayı hepimiz i kadın dogumcu yapacak...yakın olayı varmış bak ben onu hiç duymamistim.
Eczanelerden yakın die isticem dimi. ?
Ayrıca ben de bu sabah kendi gobegimi çektim youtbedan izleyerek göbek eşim yerinde atmiyodu bu da gebeliğe falan engel diye okudum:halay:
Ay kızlar neler neler deniyorum. Hakkimzda hayirlsii:KK49:

Ayrıca bu 2.klomeni kullanıp adetin i bekleyen kaç kişiyiz bu ay:63:benim 4 gün falan kaldı. ..oy oy o kadar denenecek şey var ki ....aşılama yaptircam kafaya koydum. 1.5 yıllık evliyim sadece vajinaya o aleti sokarken acıyor mu kızlar yaaa çok korkuyom:eek:

Back