- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
- 198
İnşallahh canımmmm..ayy hadi güzel haberlerle gell:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahh canımmmm..ayy hadi güzel haberlerle gell:)
Evet canm öyle görünüyor sabahi zor ettim ama duygusal geçişlerinden mi bilmiyorum sinirli uyandım kafam dolu gibi sol göğüs ağrım çok inşallah haftaya değerlerim düzgün birsekilde ilerlerde kaç haftalik olduğum belli olur belki de anne ve babamın buruklugu onlari çok ozluyorum tuhaf duygular hissediyorum ağlamak istiyorum aglayamiyorum ama biliyorum anne olunca hersey düzelecek sağlıkla gelsin bütün yavrular.ee hamilesin o zaman canım
Topikte okumuştum yumurtlama günlerinde bel kısmıne kupa kapatıp hemen yakı yapıştırıp beklemeden birlikte olunca hamile kalan birkaç bayan vardı geçen ay yumurtlama gerçekleşmedi o yüzden yapamadım bu ay gelişecek inşallah denemek istiyorum ama havalar çok sıcak dayanabilir miyim bilmiyorumBu yakı nedir kızlar ?
ben cesaret edemezdim. çünkü kontrol edilmezse kiste dönüşme ihtimali var. bu seferde o sıkıntıyla uğraşabilirsin. doktor banada kontrole ge k demedi ama ben kendim gidip baktırıyorum.Kızlar daha önce doktorum bana klomen vermişti 3 ay dene diyerek. Ben birer ay arayla iki kere denedim. Sonra başka doktora gittim iğne ve catlatma iğnesi ile tedavi yaptı sonuç olmadi. Geçen ay da ramazan diye tedavi istemedim. Adetim de bayrama denk Geldi gene doktora gidemedim. Acaba kalan klomeni kendi kendime kullansam mi? Bu ay da boş geçmesin diyerek. Zaten klomen kullandıran takip bile istememişti
Yoksa iyice doğal şeylere mi yöneleyim.
Hayırlııs olsun canım. güzel düşün, inşallah güzel bir değerin olmuştur. bize de yaz emi.Evet canm öyle görünüyor sabahi zor ettim ama duygusal geçişlerinden mi bilmiyorum sinirli uyandım kafam dolu gibi sol göğüs ağrım çok inşallah haftaya değerlerim düzgün birsekilde ilerlerde kaç haftalik olduğum belli olur belki de anne ve babamın buruklugu onlari çok ozluyorum tuhaf duygular hissediyorum ağlamak istiyorum aglayamiyorum ama biliyorum anne olunca hersey düzelecek sağlıkla gelsin bütün yavrular.
b
ben cesaret edemezdim. çünkü kontrol edilmezse kiste dönüşme ihtimali var. bu seferde o sıkıntıyla uğraşabilirsin. doktor banada kontrole ge k demedi ama ben kendim gidip baktırıyorum.
Kızlar bugün Klomen in 3.günü regli minde 7.günündeyim ama kesin yumurtladım akintim arttı pazartesi doktor kontrolüm çatlamışsa gözükür mu yoksa hiç yumurta oluşmamış gibi mi gözükür
amin canım inşallah. ben 2 gün taktım çıkardım sen kaç gün takıyorsunBende yaki kullandim belime ve ayaklarima hep corap giydim sicak tuttum.. klomen bittikten 3 gun sonra 20 olmustu yumurtam.. hala yaki kullaniyordum her aksam. Catlatma ignesinden sonra cok agrim oldu bende gittim catladigini soyledi. 24 gunde bir regl oluyorum ben. Bat pazartesi gunu. Allahim nasip eder insallah.
Klomenin 2. Gunu basladim ymurtlamadan 2 gun sonrasina kadar taktim toplam 1 hafta. Bu donemde belimizi ve ayaklarimizi sicak tutmamiz cok onemliymis.amin canım inşallah. ben 2 gün taktım çıkardım sen kaç gün takıyorsun
Sorun yoksa belki kendi catlar diye dusunmustur. Ama catlamazsa kist olusuyor.. ilac kullandin mi klomen vb. Sen yine de isini garantiye al bi kontrole gidip baktir canim yumurtana catlamis mi diye..Kızlar bugün gittim doktora çok şükür birden fazla yumurta gelişmiş ikisi 17.5 mm civarında büyük ihtimalle hafta sonu çatlar 3-4 gün üst üste ilişki dedi ama çatlatma iğnesi vermedi
Bakalım bana ne diyecek kesin yumurtladım ama eminimÇagirmadigi için düşündüm ama uygulamadım:)
Hormon ilaçları mahvediyor beni.
7.gün erken yumurtlama için ama olur mu olur tabi. Ben ovulasyon testinde 12.gün pik görmüştüm doktor 14.gün çağırdı baktığında daha yumurtlama olmamış demişti. Bence çatladığını öncesinde bir iki gün önce yumurtayi tespit etmişse anlıyorlar. Yoksa orda yumurta görmezse yumurtlama olmamış diyorlar bence.
Kullandım canım gün de 1 tane 5 gün klomen kullandım baktı ultrasonla çok iyi gelişmiş dedi ama bilmiyorum bir de bu ay eşimin tahlilinde ileri hızlı hareket 0 çıktı belki o yüzden boş yere horman vermek istemedi bilmiyorum ama çatlıcak dedi 4 temmuzda adetin 21. Günü oluyor kontrole gel bakalım çatlamış mı diye dediSorun yoksa belki kendi catlar diye dusunmustur. Ama catlamazsa kist olusuyor.. ilac kullandin mi klomen vb. Sen yine de isini garantiye al bi kontrole gidip baktir canim yumurtana catlamis mi diye..