- 27 Şubat 2018
- 261
- 155
- 33
- 35
Benim bugün iğneden sonraki 5. Günümdü. Genelde hep okuduklarım 12. Günde doğru sonuç almış haftaya bugün yapıyım diyorum ben de. Senin kaçıncı günün?umarım güzel haberler alırız canım sen ne zaman test yapcaksin?
Bende kullandim yaki aynen canim klomen yapiyor hatta ayiptir soylemesi oyle agrim oluyordu ki birliktelikte bile cok zorlandim. Sabah uyaninca kasik agrilari, goguslerim sizliyor resmen styeni fln takmadim. Digerlerinden tek farkli olan ve beni umutlandiran asiri uyumam ve midemin doluluk hissi, yaniyor gibi bazen.. benim adet gunum yarin. Ben 24 gunde bir adet oluyorum. Ama yarin ignenin 11. Gunu oluyor. Yani kafam karisti gecikse bile igneye baglayacagim. Cunku dogru sonuc icin 15 gun diyorlat.. of of kafam cok karisik.arkadaşlar ben klomen kullanırken yakı kulalndığımı söylemiştim ya. doktor yumurtamın çatladığını söyledi. gün aşırı ilişki dedi. ama sıkıntım şu ki aşırı kasık ağrım var. ara sıra da belime ağrı giriyor. özellikle de sabah kalktigim zaman. göğsümde de ağrı var. ve şu an adetinin 16.günü. acaba bütün bunlar klomenfen kaynaklı mi oluyor? birde doktor kontrolde rahîm duvarın kalınlaşmış demişti. bu iyi bir şey mis sanırım. 6 temmuzda gebelik testi yapacağız. ve ben o zamana kadar nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum klomen böyle etki yaptı mi sizde de?
ben iğne kullanmadım canım onun için kaçıncı gün olduğunu bilmiyorum. klomen kullanmayı bırakalı 9-10 gün oldu. doktor 2 hafta sonra gel gebelik testi yapalım demişti. işte o tarihte aşağı yukarı 6 temmuza denk geliyorBenim bugün iğneden sonraki 5. Günümdü. Genelde hep okuduklarım 12. Günde doğru sonuç almış haftaya bugün yapıyım diyorum ben de. Senin kaçıncı günün?
biliyor musunnn belirtilerimiz aynı. bende normalde uykuyu aşırı seven biriyim ama son zamanlarda neredeyse hiç uykuyla aram yok. normalde göğüs ağrısı yada acısı yasayan biri asla değilim. skn 3-4 gündür dokunamıyorum bile.Bende kullandim yaki aynen canim klomen yapiyor hatta ayiptir soylemesi oyle agrim oluyordu ki birliktelikte bile cok zorlandim. Sabah uyaninca kasik agrilari, goguslerim sizliyor resmen styeni fln takmadim. Digerlerinden tek farkli olan ve beni umutlandiran asiri uyumam ve midemin doluluk hissi, yaniyor gibi bazen.. benim adet gunum yarin. Ben 24 gunde bir adet oluyorum. Ama yarin ignenin 11. Gunu oluyor. Yani kafam karisti gecikse bile igneye baglayacagim. Cunku dogru sonuc icin 15 gun diyorlat.. of of kafam cok karisik.
Insallahh ikimizde guzel haberler aliriz.biliyor musunnn belirtilerimiz aynı. bende normalde uykuyu aşırı seven biriyim ama son zamanlarda neredeyse hiç uykuyla aram yok. normalde göğüs ağrısı yada acısı yasayan biri asla değilim. skn 3-4 gündür dokunamıyorum bile.
test yapanlarda genelde adet günü 1-2 gün geçtiği zaman test yapmışlar doğru sonic çıkmış. ama lan testinde. dilerim hepimiz için sağlıkla sıhhatle yavrularımız gelmiştir. senin günün sanırım benimkinden önce gelecek, hamile olduğun haberini öğrenirsem nasıl mutlu olurum anlatamammm. lütfen olumlu bir sonuç alırsan buraya yaz olur mu
Duramiyoruz kiKızlar sadece zihninizi ferah tutun başka şeyler düşünün. Sürekli internetten birşeyler araştırıp durmayın
Canım aynı şeyleri ben de yaşadım özellikle bugün kasığım öyle çok ağrıyordu ki gün boyu adım atarken bile batıyordu ben de sadece klomen kullandım çatlatma iğnesi kullanmadım ve ovülasyon testi yaptım test controlden daha koyuydu yaklaşık bir saat önce yine yaptım hafiften renk açılmaya başlamış yani bu belirtiler yumurtalık çatlaması doktor cuma günü yum kontrolünde bir kaç güne çatlatacak ve rahim kalınlaşmaya başlaşım çok güzel demişti :) benim de adetin 15. Günüydü bugün yaklaşık aynı günlerde adet olucaz sanırım ama inşallah olmayız da güzel haberler alırız :)arkadaşlar ben klomen kullanırken yakı kulalndığımı söylemiştim ya. doktor yumurtamın çatladığını söyledi. gün aşırı ilişki dedi. ama sıkıntım şu ki aşırı kasık ağrım var. ara sıra da belime ağrı giriyor. özellikle de sabah kalktigim zaman. göğsümde de ağrı var. ve şu an adetinin 16.günü. acaba bütün bunlar klomenfen kaynaklı mi oluyor? birde doktor kontrolde rahîm duvarın kalınlaşmış demişti. bu iyi bir şey mis sanırım. 6 temmuzda gebelik testi yapacağız. ve ben o zamana kadar nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum klomen böyle etki yaptı mi sizde de?
Aminn insallahCanım aynı şeyleri ben de yaşadım özellikle bugün kasığım öyle çok ağrıyordu ki gün boyu adım atarken bile batıyordu ben de sadece klomen kullandım çatlatma iğnesi kullanmadım ve ovülasyon testi yaptım test controlden daha koyuydu yaklaşık bir saat önce yine yaptım hafiften renk açılmaya başlamış yani bu belirtiler yumurtalık çatlaması doktor cuma günü yum kontrolünde bir kaç güne çatlatacak ve rahim kalınlaşmaya başlaşım çok güzel demişti :) benim de adetin 15. Günüydü bugün yaklaşık aynı günlerde adet olucaz sanırım ama inşallah olmayız da güzel haberler alırız :)
Canım bebek için çok aceleci değilsen bence bu ay kendi haline bırak günlerini iyi değerlendir.. Nasip olacaksa zaten olur.. Baktın olmadı, regl'in iki yada 3. günü başka bir doktora gidersin tekrar klomen kullanırsın ve yumurta takibini iyi yaptırırsın o zaman iğne kullanırsın..Selam kızlar size birşey soracağım .Bu gün klomen in 11.günü dün doktora gittim yumurtam 1 tane sağ da var o da 18 mm olmuş dedi bende öncesinde reglin 7.günü akintim ve kasik agrım olduğunu yumurtlamış olabileceğimi söyledim doktor da birşey görüyorum ya kist oluştu yada çatlayan yumurtan dedi .Bu gün içinde çatlama iğnesi burdur dedi.Adetin 2 günü gittim birde dün hiç yumurta takibi yapmadı geçen ay sık çağırmıştı bizi bu ay klomen kullandigim halde tek yumurtan var dedi.Ilk klomenim eşim iğneyi vurdurma diyor doğru düzgün takip etmedi ilişki günlerini söylemedi ilacı verio yolluyor dedi özele gidiyorum ama mennun kalamadım ya ne yapayım vurdurmasam olur mu .benim yumurtaliklarim kendi kendine oluşabilen ve çatlayabilsen zaten kasik ağrısı alıntı hepsini yaşıyorum. Sizce çatlama iğnesi yaptırmadan birşey olur mu
Canım bebek için çok aceleci değilsen bence bu ay kendi haline bırak günlerini iyi değerlendir.. Nasip olacaksa zaten olur.. Baktın olmadı, regl'in iki yada 3. günü başka bir doktora gidersin tekrar klomen kullanırsın ve yumurta takibini iyi yaptırırsın o zaman iğne kullanırsın..
Olmaz canım iğne zornlu değil zaten canını sıkma..1 yıl oldu canım tam olmuyor 2 aydır doktor kontrolünde oluyor geçen ay sadece çatlama iğnesi bu ay klomen kullandım çatlama iğnesi bugün yaptır dedi ama yaptirmiycam doğru düzgün çağırmadı 10 gün sonra ben erken yunurtluyorum bunu ben bule biliyorum doktor fark edemedi.Ayrica bi rahim filmi kaldı yaptırmadım doktora söyledi hiç çekeriz falan demedi.Igne vurdurmasam bi sıkıntı olmaz dimi
Doktor doğru düzgün takip yapmadı tek bildiği iğne vurdur.Tamam canım vurdurmayacağımOlmaz canım iğne zornlu değil zaten canını sıkma..
Canım çatlatma iğnesi zorunlu değil ama doktor takip ediyor eğer yumurtaların çatlamama gibi bir durumu olursa iğne veriyor iğneyle çatlıyor..kizlar obur ay bende klomen tedavisine baslicam. catlatma ignesi ile birlikte mi kullaniliyir
Benim yumurtlamamda erken. Buyumesinde catlamasinda sorun yok. Ama doktora soyledigim halde hep klomeni verdiginde iliski olmasin klomen bittikten 3 gun sonra gel diyor.. klomen kullanirken asiri akintim oldu catlatma ignesinden sonra bile boyle olmamisti. Klomen bitti 3. Gun gittim kac yumurtam oldugunu soylemedi sadece ultrasonda bakarken kendi kendine himmm bu 20 olmus tmm dedi yazdi igne recetesini yarin sabah yaptir dedi. Bugun ve igne vuruldugun gun kesin iliski olsun sonrasi istersen gun asiri olabilir dedi. Bende umutla bekliyorum her ay. Bu ay da olmazsa ama doktoru dinlemeyip klomen kullanirken de calisma yapicam.Selam kızlar size birşey soracağım .Bu gün klomen in 11.günü dün doktora gittim yumurtam 1 tane sağ da var o da 18 mm olmuş dedi bende öncesinde reglin 7.günü akintim ve kasik agrım olduğunu yumurtlamış olabileceğimi söyledim doktor da birşey görüyorum ya kist oluştu yada çatlayan yumurtan dedi .Bu gün içinde çatlama iğnesi burdur dedi.Adetin 2 günü gittim birde dün hiç yumurta takibi yapmadı geçen ay sık çağırmıştı bizi bu ay klomen kullandigim halde tek yumurtan var dedi.Ilk klomenim eşim iğneyi vurdurma diyor doğru düzgün takip etmedi ilişki günlerini söylemedi ilacı verio yolluyor dedi özele gidiyorum ama mennun kalamadım ya ne yapayım vurdurmasam olur mu .benim yumurtaliklarim kendi kendine oluşabilen ve çatlayabilsen zaten kasik ağrısı alıntı hepsini yaşıyorum. Sizce çatlama iğnesi yaptırmadan birşey olur mu
Su kan testinin evde yapma makinesini icat edemediler gittiHerkese merhaba.
Uzun zamandır 2.çocuk için uğraşıyorum bende
Geçen sene 6 haftalık bebeğim büyümediği için kürtaj oldum.Bu ay Klomen kullandım ve doktorun söylediği günleri tam değerlendirdim.SAT 27 Mayıstı.Bat 25 Haziran.Hala regl olmadım ve bir haftadır test idrar testi yapıyorum negatif.ince silik pembelik bile yokRegl olacağıma dair bir belirti bile yok.Ama hamililelik belirtisi de yok.Kan testi için 1-2 gün daha beklemek istiyorum zira ayda 2 defa yaptırdığımdan utanıyorum artık.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?