Amin canım inşallah bu ay hepimiz güzel haberlerle dönerizKuzu senden iyi haber diliyorum bu ay) bugün doktora gittim bende tedavimi değiştirdi ilacı yani femara die bir ilaca geçirdi 3.günden itibaren 5 gün içicem pazartesi de takibe başlıyoruz hatta bu sefer iğneden sonrada ultrasona alıcakmış bakalım nası olcak
İnşallah canım. bize de yaz.Merhaba kızlar adetim den 6 gün önce kan testi yaptırdığım da 6.8 çıkmıştı hcg. Yarın regl günüm ama ben sabah saglık ocağına gidip kan testi verdim yarın sabah ogrenecegim sonucunu inşallah değerlerim yukselmistir..
Aminnnn canım inşallah hayırlısı ile hepimize nasip olsunAmin canım inşallah bu ay hepimiz güzel haberlerle dönerizSenin de yeni ilaç hayırlı olsun inşallah çok faydalı gelir de çifter çifter bebişlerin olur :))))
Bende klomen kullandım ama hiç öyle şeyler denemedim canmarkadaşlar acaba aramızda klomen ve yakı yı bir arada denryen oldu mu hic. ben bu ay klomen kullandım. acaba yakı yaksam mi diyorum
ayy hadi hayırlısıBugün regl günüm hcg 42.70 çıktı hafta ya yine test yapacaklarmis.
ee hamilesin o zaman canımBugün regl günüm hcg 42.70 çıktı hafta ya yine test yapacaklarmis.
foto atsana tatlım biz de bakalım merak ettim:)))Ben de klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bu ay ilk kez..
11. gün testim negatifti..
12. gün (dün) çok hafif silikti.
Bu sabah bir tık daha koyulaşmıştı.
Umarım bebişimdir..
canım ben de silik görüyorum yaaa11. gün testim negatif diye onu anında çöpe atmıştım ama diğerleri duruyor :))
Eki Görüntüle 2159282 Bu dün öğlen yaptığım testimdi (12. gün)
Eki Görüntüle 2159283 Bunu da sabırsızlıktan bu sabah 5,30'ta yaptım öğleni bekleyemedim :) (13. gün)
İnşallah bebşimdir :)canım ben de silik görüyorum yaaa
ayyy inşallahhh ne zaman kandan baktıracaksın?İnşallah bebşimdir :)
Hastane kuruma çok uzak canım..ayyy inşallahhh ne zaman kandan baktıracaksın?
ayy hadi güzel haberlerle gell:)Hastane kuruma çok uzak canım..
Yarın öğlen inşallah fırsat bulursam gidicem hastaneye bi kan vereyim :)
Ben de denesem mi acaba diyorum yakıyı özellikle yumurtlama zamanı yapmak lazımmış ya hatta ilk kupa kapatıp sonra yakı mı yapsam diyorum ama bu sıcak havalarda iyice yakmasın yakı dayanabilir miyiz acabaarkadaşlar acaba aramızda klomen ve yakı yı bir arada denryen oldu mu hic. ben bu ay klomen kullandım. acaba yakı yaksam mi diyorum
Bu yakı nedir kızlar ?Ben de denesem mi acaba diyorum yakıyı özellikle yumurtlama zamanı yapmak lazımmış ya hatta ilk kupa kapatıp sonra yakı mı yapsam diyorum ama bu sıcak havalarda iyice yakmasın yakı dayanabilir miyiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?