Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah bu ay hepimiz güzel haberlerle döneriz Senin de yeni ilaç hayırlı olsun inşallah çok faydalı gelir de çifter çifter bebişlerin olur :))))

Merhaba kızlar adetim den 6 gün önce kan testi yaptırdığım da 6.8 çıkmıştı hcg. Yarın regl günüm ama ben sabah saglık ocağına gidip kan testi verdim yarın sabah ogrenecegim sonucunu inşallah değerlerim yukselmistir..

İnşallah canım. bize de yaz.

arkadaşlar acaba aramızda klomen ve yakı yı bir arada denryen oldu mu hic. ben bu ay klomen kullandım. acaba yakı yaksam mi diyorum

Ben de klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bu ay ilk kez..
11. gün testim negatifti..
12. gün (dün) çok hafif silikti.
Bu sabah bir tık daha koyulaşmıştı.
Umarım bebişimdir..

arkadaşlar acaba aramızda klomen ve yakı yı bir arada denryen oldu mu hic. ben bu ay klomen kullandım. acaba yakı yaksam mi diyorum
Ben de denesem mi acaba diyorum yakıyı özellikle yumurtlama zamanı yapmak lazımmış ya hatta ilk kupa kapatıp sonra yakı mı yapsam diyorum ama bu sıcak havalarda iyice yakmasın yakı dayanabilir miyiz acaba

Ben de denesem mi acaba diyorum yakıyı özellikle yumurtlama zamanı yapmak lazımmış ya hatta ilk kupa kapatıp sonra yakı mı yapsam diyorum ama bu sıcak havalarda iyice yakmasın yakı dayanabilir miyiz acaba
Bu yakı nedir kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…