ayy canım inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız :) birbirimizi haberdar edelim lütfen :) biliyor musun bazen nasıl umutlanıyorum nasıl umutlanıyorum anlatamam. bu ay oldu galiba diyorum. sonra bazı yazıları yorumları okuyorum benim yaşadığım belirtileri o da yaşamış ama olmamış. sonra boşuna umutlanma diyorum kendi kendime. bazen bu düşünceler okadar yoruyor ki beni kendimden kaçmak istiyorum resmen. inşallah olcak, bebeğim gelcek biliyorum buna yürekten inanıyorum ama inşallah daha fazla bekletmez:)Canım aynı şeyleri ben de yaşadım özellikle bugün kasığım öyle çok ağrıyordu ki gün boyu adım atarken bile batıyordu ben de sadece klomen kullandım çatlatma iğnesi kullanmadım ve ovülasyon testi yaptım test controlden daha koyuydu yaklaşık bir saat önce yine yaptım hafiften renk açılmaya başlamış yani bu belirtiler yumurtalık çatlaması doktor cuma günü yum kontrolünde bir kaç güne çatlatacak ve rahim kalınlaşmaya başlaşım çok güzel demişti :) benim de adetin 15. Günüydü bugün yaklaşık aynı günlerde adet olucaz sanırım ama inşallah olmayız da güzel haberler alırız :)
Su kan testinin evde yapma makinesini icat edemediler gittiutancimdan bende gidemiyom saglik ocagina
Insallahh ikimizde guzel haberler aliriz.
İnan aynı duyguları paylaşıyoruz canım benim Allahın izniyle gelecek bebişlerimiz sadece zamanı var bu yaşadıklarımız da hep bahane işte inşallah daha fazla bekletmezler annişlerini de sağlıkla hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşuruz onlara :)ayy canım inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız :) birbirimizi haberdar edelim lütfen :) biliyor musun bazen nasıl umutlanıyorum nasıl umutlanıyorum anlatamam. bu ay oldu galiba diyorum. sonra bazı yazıları yorumları okuyorum benim yaşadığım belirtileri o da yaşamış ama olmamış. sonra boşuna umutlanma diyorum kendi kendime. bazen bu düşünceler okadar yoruyor ki beni kendimden kaçmak istiyorum resmen. inşallah olcak, bebeğim gelcek biliyorum buna yürekten inanıyorum ama inşallah daha fazla bekletmez:)
Su kan testinin evde yapma makinesini icat edemediler gittiutancimdan bende gidemiyom saglik ocagina
Uyuyamiyorum ki heyecandan 9 da randevum var sabah. Hala adet olmadim. Bi agliyorum bi yuzumde tebessum oluyor. Demek 1 yil ugrasinca oynatmaya az kaldi.canım naptın bir gelişme var mı :)
amin canım inşallahİnan aynı duyguları paylaşıyoruz canım benim Allahın izniyle gelecek bebişlerimiz sadece zamanı var bu yaşadıklarımız da hep bahane işte inşallah daha fazla bekletmezler annişlerini de sağlıkla hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşuruz onlara :)
ayyy çok heyecanlı. saat fe 9 u geçmiş naptın acabaUyuyamiyorum ki heyecandan 9 da randevum var sabah. Hala adet olmadim. Bi agliyorum bi yuzumde tebessum oluyor. Demek 1 yil ugrasinca oynatmaya az kaldi.
Progesteron testi yapacak pztesi yumurta çatlamış mı diye bakacaktıamin canım inşallahsenin kontrolün ne zaman
ben onu yaptırmaya korkuyorum ya. bendende onu istemedi. acaba gidip versem mi bende. ultrasondan bakıp çatlamış yumurtam demiştiProgesteron testi yapacak pztesi yumurta çatlamış mı diye bakacaktı
benim de bu ay olmazsa bende rahim filmi cektirecegimKızlar bu ay benden de ümit yok akıntım gelmeye başladı adet olacağımadet olunca doktor çağırmıştı gideyim de şu rahim filmini çeksin artık ne yapim
Canım korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok ne yapim :))) inşallah senin gelmez de gerek kalmaz filmebenim de bu ay olmazsa bende rahim filmi cektirecegim
Öyle çok kan verdim ki şu bi kaç aydır bazen üst üste 2-3 gün verdiğim oldu kan alan ekiple hastane personelleriyle kanka oldum resmen :) bence yaptır canım doktor gel dedi bana onu yaptırmak için tatil planlarımı erteledim belki progesteron düşük olur ilaç verir ve bebişin tutunmasını sağlar bu düşünceyle gidiyorum ben :)ben onu yaptırmaya korkuyorum ya. bendende onu istemedi. acaba gidip versem mi bende. ultrasondan bakıp çatlamış yumurtam demişti
Belki gebelik belirtisi olan akıntıdır dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma :)Kızlar bu ay benden de ümit yok akıntım gelmeye başladı adet olacağımadet olunca doktor çağırmıştı gideyim de şu rahim filmini çeksin artık ne yapim
aşkın da çok mantıklı o zaman bende gidip getiriyim pazartesi. benim progesteronum hep 0 küsür çıkıyorduÖyle çok kan verdim ki şu bi kaç aydır bazen üst üste 2-3 gün verdiğim oldu kan alan ekiple hastane personelleriyle kanka oldum resmen :) bence yaptır canım doktor gel dedi bana onu yaptırmak için tatil planlarımı erteledim belki progesteron düşük olur ilaç verir ve bebişin tutunmasını sağlar bu düşünceyle gidiyorum ben :)
amin canım inşallah ya bakalım. diğer arkadaşımızın dediği gibi belki seninki gebelikte gelen akıntı dır iyle olamaz mı?Canım korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok ne yapim :))) inşallah senin gelmez de gerek kalmaz filme
Valla canım bir yıldır hep ümitlendim belki adet değildir diye ama hep adet oldum. Bu ay da ümitlrnmek istemiyorumBelki gebelik belirtisi olan akıntıdır dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma :)
Zannetmiyorum canım çünkü benim hep bir iki gün kahve akıntım olur sonra adet başlar. Bu da öyle bence.amin canım inşallah ya bakalım. diğer arkadaşımızın dediği gibi belki seninki gebelikte gelen akıntı dır iyle olamaz mı?
Benim yumurtlamamda erken. Buyumesinde catlamasinda sorun yok. Ama doktora soyledigim halde hep klomeni verdiginde iliski olmasin klomen bittikten 3 gun sonra gel diyor.. klomen kullanirken asiri akintim oldu catlatma ignesinden sonra bile boyle olmamisti. Klomen bitti 3. Gun gittim kac yumurtam oldugunu soylemedi sadece ultrasonda bakarken kendi kendine himmm bu 20 olmus tmm dedi yazdi igne recetesini yarin sabah yaptir dedi. Bugun ve igne vuruldugun gun kesin iliski olsun sonrasi istersen gun asiri olabilir dedi. Bende umutla bekliyorum her ay. Bu ay da olmazsa ama doktoru dinlemeyip klomen kullanirken de calisma yapicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?