Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkimiz için de hayırlısı neyse o olsun canım. Ben bu ay kafaya takmıyorum, belirti falan da aramıyorum.
Sut buhari duymustum canim, bi an akloma esti yaptim. Yaptigimiz her sey bahane insallah hakkimizda hayirlisi olurn sirf su sureci rahat gecirmek icin hafta sonu tatile cikiyoruz

Sut buhari duymustum canim, bi an akloma esti yaptim. Yaptigimiz her sey bahane insallah hakkimizda hayirlisi olurn sirf su sureci rahat gecirmek icin hafta sonu tatile cikiyoruz
Bende duymuştum ama yapmadım canım. Zaten bu aydan sonra bir iki ay ara vericem sonra da aşılama olacak sanırım. Allah bekleyen kimseyi uzun süre aratmasın...

Bende duymuştum ama yapmadım canım. Zaten bu aydan sonra bir iki ay ara vericem sonra da aşılama olacak sanırım. Allah bekleyen kimseyi uzun süre aratmasın...
Amin canim. Insallah bu bekleme surense mujde olur sana bebisinin haberini alirsin

20180619_233152

Bak bende igneden sonra dusunmiycem dedim ama kendimi burada buldum:) ignemi vuruldum bu aksam iki yumurtam gelismis hayirlisi hakkimizda
Ben de yarın gidicem inşallah gelişmiştir yumurta geçen ay ilaç kullanmamıştım ama hiç yumurtalamadım da korkuyorum. bu ay içinde hamile kalsam keşke önümüzdeki ay yıldönümü hediyesi vermek istiyorum eşime bundan güzel hediye olmaz sanırım :)

Bende kullandim bu ay arkadaşlar doktor yarin icin cagirdi catlamis mi diye bakmak için inşallah hepimiz hayırlı sonuclar aliriz

Hadi bu ay olur inşallah canım :)) bende üçüncü klomendeyim perşembe iğne oldum beklemedeyin yani :))
amin yavrum sagolasin..
Ahh o klomen allahtan bir kere kullandirdilarr ne berbat birsey o yumurtaliklarim apandisit agrisi gibi ağriyordu. Yada beni cok etkiledi.
İnsallahh son klomen olur bebikinnnn seninledir:KK5:

Selam kızlar bende doktorumu değiştirdim çok ilgisizdi özel bir doktora gidiyorum simdi dün başladım yani dün gittim alttan muayene etti ve normal muayene etti sonra klomen yazdı perşembe günü baslıcam günde 1 tane içerek tam 5 gün kullanıcam daha sonra salı günü tekrar gidecem gel dedi Dr. ve idrarrını yapma dedi dolu ol dedi öyle bakalım dedi işte kızlar diaformin diye ilaç yazdı progestan yazdı bunları kullanan var mı arkadaşlar kullandıktan sonra ne gibi etki gördünüz yani işe yarıyor mu birde idrar dolu bir şekilde gidince ultrasona veriyor bakıyor yani demem su ki bu ilaçların ne gibi etkisini gördünüz ve idrarını böyle biriktirip ultrasona girdiniz mi girdiyseniz ne dedi doktorunuz kızlar kusura bakmayın çok soru sordum ama lütfen
Bilenler yazsın arkadaşlar lütfen ve catlatma iğnesi hiç kullanmadım bu doktor verir mi bu ilaçlardan sonra bilmiyorum

Selam kızlar bende doktorumu değiştirdim çok ilgisizdi özel bir doktora gidiyorum simdi dün başladım yani dün gittim alttan muayene etti ve normal muayene etti sonra klomen yazdı perşembe günü baslıcam günde 1 tane içerek tam 5 gün kullanıcam daha sonra salı günü tekrar gidecem gel dedi Dr. ve idrarrını yapma dedi dolu ol dedi öyle bakalım dedi işte kızlar diaformin diye ilaç yazdı progestan yazdı bunları kullanan var mı arkadaşlar kullandıktan sonra ne gibi etki gördünüz yani işe yarıyor mu birde idrar dolu bir şekilde gidince ultrasona veriyor bakıyor yani demem su ki bu ilaçların ne gibi etkisini gördünüz ve idrarını böyle biriktirip ultrasona girdiniz mi girdiyseniz ne dedi doktorunuz kızlar kusura bakmayın çok soru sordum ama lütfen
Bilenler yazsın arkadaşlar lütfen ve catlatma iğnesi hiç kullanmadım bu doktor verir mi bu ilaçlardan sonra bilmiyorum
Öncelikle hayırlı olsun, idrarını tut demesinin nedeni daha net görebilmek adınadır. Ultrasonla bakılan şeylerde genelde idrarı tut derlermiş ya. Ama bende öyle bir şey demedi ve duymadım da. benim 2. klomenim herhangi yan etkisini görmedim. Dün iğne vuruldum şu anda da beklemedeyim.

Öncelikle hayırlı olsun, idrarını tut demesinin nedeni daha net görebilmek adınadır. Ultrasonla bakılan şeylerde genelde idrarı tut derlermiş ya. Ama bende öyle bir şey demedi ve duymadım da. benim 2. klomenim herhangi yan etkisini görmedim. Dün iğne vuruldum şu anda da beklemedeyim.

inşallah olur canım benim bakalım hayırlısı bebiş olur inşallah olursa bizimle paylaş canım bu arada cevabın için tesekurler

Klomen e bugün başladım kızlar pazar günü Ne kadar günde 2 tane kullanacağım ilk klomenim çok heyecanlıyım.Zaten olmazsa da doktora aşılama tüp bebeğe geç diyeceğim 1 yıldır yoruldum artik

Bugün doktordan geldim adetimin 10. Günü bugün ve 13mm 11mm 10mm boyutlarında 3 yumurta gördü doktor cuma günü yine kontrole gidicem sizce nasıl boyutları ??

Kızlar doktordan ciktim simdi sol taraf 15 mm sag taraf 21 mm yumurta oluşmuş cok mutlu oldum cumaya kadar bekleyelim gel dedi doktor catlamazsa igne vuralim diye bu yumurta büyük ihtimal catlar dimi

Hadi bu ay olur inşallah canım :)) bende üçüncü klomendeyim perşembe iğne oldum beklemedeyin yani :))
Kuzu senden iyi haber diliyorum bu ay ;)) bugün doktora gittim bende tedavimi değiştirdi ilacı yani femara die bir ilaca geçirdi 3.günden itibaren 5 gün içicem pazartesi de takibe başlıyoruz hatta bu sefer iğneden sonrada ultrasona alıcakmış bakalım nası olcak ;)

inşallah olur canım benim bakalım hayırlısı bebiş olur inşallah olursa bizimle paylaş canım bu arada cevabın için tesekurler
İnşallah canım, hepimizin gönlünden geçen olsun hayırlısıyla. Yaklaşık bir 10 gün girmeyeceğim, hatta telefonumdan da sildim programı tamamen kafam rahat olsun tatilde.

amin yavrum sagolasin..
Ahh o klomen allahtan bir kere kullandirdilarr ne berbat birsey o yumurtaliklarim apandisit agrisi gibi ağriyordu. Yada beni cok etkiledi.
İnsallahh son klomen olur bebikinnnn seninledir:KK5:
Beni çok etkilemedi canım bu ay son bakalım ne olacak. Allah’ım duydun sesini de dileklerimiz kabul olsun ;)

Back