- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
İnşallah yarın test yapılacakO zaman inşallah bu ay olmaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yarın test yapılacakO zaman inşallah bu ay olmaz![]()
Sut buhari duymustum canim, bi an akloma esti yaptim. Yaptigimiz her sey bahane insallah hakkimizda hayirlisi olurn sirf su sureci rahat gecirmek icin hafta sonu tatile cikiyoruzİkimiz için de hayırlısı neyse o olsun canım. Ben bu ay kafaya takmıyorum, belirti falan da aramıyorum.
Bende duymuştum ama yapmadım canım. Zaten bu aydan sonra bir iki ay ara vericem sonra da aşılama olacak sanırım. Allah bekleyen kimseyi uzun süre aratmasın...Sut buhari duymustum canim, bi an akloma esti yaptim. Yaptigimiz her sey bahane insallah hakkimizda hayirlisi olurn sirf su sureci rahat gecirmek icin hafta sonu tatile cikiyoruz
Amin canim. Insallah bu bekleme surense mujde olur sana bebisinin haberini alirsinBende duymuştum ama yapmadım canım. Zaten bu aydan sonra bir iki ay ara vericem sonra da aşılama olacak sanırım. Allah bekleyen kimseyi uzun süre aratmasın...
Ben de yarın gidicem inşallah gelişmiştir yumurta geçen ay ilaç kullanmamıştım ama hiç yumurtalamadım da korkuyorum. bu ay içinde hamile kalsam keşke önümüzdeki ay yıldönümü hediyesi vermek istiyorum eşime bundan güzel hediye olmaz sanırım :)Bak bende igneden sonra dusunmiycem dedim ama kendimi burada buldum:) ignemi vuruldum bu aksam iki yumurtam gelismis hayirlisi hakkimizda
Negatif yavrum
Amin canım hem bana hem de tüm bekleyenlere olur inşallahAmin canim. Insallah bu bekleme surense mujde olur sana bebisinin haberini alirsin
Hadi bu ay olur inşallah canım :)) bende üçüncü klomendeyim perşembe iğne oldum beklemedeyin yani :))Negatif yavrumama yenilen pehlivan güreşe doymazmış 2 ci aşılamaya gectim
sen de ne var ne yok ??
amin yavrum sagolasin..Hadi bu ay olur inşallah canım :)) bende üçüncü klomendeyim perşembe iğne oldum beklemedeyin yani :))
Öncelikle hayırlı olsun, idrarını tut demesinin nedeni daha net görebilmek adınadır. Ultrasonla bakılan şeylerde genelde idrarı tut derlermiş ya. Ama bende öyle bir şey demedi ve duymadım da. benim 2. klomenim herhangi yan etkisini görmedim. Dün iğne vuruldum şu anda da beklemedeyim.Selam kızlar bende doktorumu değiştirdim çok ilgisizdi özel bir doktora gidiyorum simdi dün başladım yani dün gittim alttan muayene etti ve normal muayene etti sonra klomen yazdı perşembe günü baslıcam günde 1 tane içerek tam 5 gün kullanıcam daha sonra salı günü tekrar gidecem gel dedi Dr. ve idrarrını yapma dedi dolu ol dedi öyle bakalım dedi işte kızlar diaformin diye ilaç yazdı progestan yazdı bunları kullanan var mı arkadaşlar kullandıktan sonra ne gibi etki gördünüz yani işe yarıyor mu birde idrar dolu bir şekilde gidince ultrasona veriyor bakıyor yani demem su ki bu ilaçların ne gibi etkisini gördünüz ve idrarını böyle biriktirip ultrasona girdiniz mi girdiyseniz ne dedi doktorunuz kızlar kusura bakmayın çok soru sordum ama lütfen
Bilenler yazsın arkadaşlar lütfen ve catlatma iğnesi hiç kullanmadım bu doktor verir mi bu ilaçlardan sonra bilmiyorum
Öncelikle hayırlı olsun, idrarını tut demesinin nedeni daha net görebilmek adınadır. Ultrasonla bakılan şeylerde genelde idrarı tut derlermiş ya. Ama bende öyle bir şey demedi ve duymadım da. benim 2. klomenim herhangi yan etkisini görmedim. Dün iğne vuruldum şu anda da beklemedeyim.
Kuzu senden iyi haber diliyorum bu ayHadi bu ay olur inşallah canım :)) bende üçüncü klomendeyim perşembe iğne oldum beklemedeyin yani :))
İnşallah canım, hepimizin gönlünden geçen olsun hayırlısıyla. Yaklaşık bir 10 gün girmeyeceğim, hatta telefonumdan da sildim programı tamamen kafam rahat olsun tatilde.inşallah olur canım benim bakalım hayırlısı bebiş olur inşallah olursa bizimle paylaş canım bu arada cevabın için tesekurler
Beni çok etkilemedi canım bu ay son bakalım ne olacak. Allah’ım duydun sesini de dileklerimiz kabul olsunamin yavrum sagolasin..
Ahh o klomen allahtan bir kere kullandirdilarr ne berbat birsey o yumurtaliklarim apandisit agrisi gibi ağriyordu. Yada beni cok etkiledi.
İnsallahh son klomen olur bebikinnnn seninledir![]()