Hayırlısı olsun canım. çok düşünmeden akışına bırak tek tavsiyem buArkadaşlar merhaba ben de bu ay klomene başladım bugün 5. Gündü ve yarın konrtolüm var ilk kez kullanıyorum çok merak ediyorum sonucu dua edelim birbirimize
canımmmm nasılsınnn?Hayırlısı olsun canım. çok düşünmeden akışına bırak tek tavsiyem bu
kuzummm .. iyiyim sen nasılsın güzel anne ? bebeişin nasıl ? nasıl gidiyor hamişlik ?canımmmm nasılsınnn?
şu an bir şey yok sadece çookk uykum geliyor onun dışında gayet iyiym çok şükür. cuma günü kontrol var bakalım görebilecek miyiz bu sefer:)kuzummm .. iyiyim sen nasılsın güzel anne ? bebeişin nasıl ? nasıl gidiyor hamişlik ?
Yaaa yerimmmm :) görürsünüz inşallah. sağlıkla kucağına al bebişini canımmm.şu an bir şey yok sadece çookk uykum geliyor onun dışında gayet iyiym çok şükür. cuma günü kontrol var bakalım görebilecek miyiz bu sefer:)
inşallah canım. darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallah ya bu ay olacak kesin ya:)Yaaa yerimmmm :) görürsünüz inşallah. sağlıkla kucağına al bebişini canımmm.
Dikkat et kendine , yeme içme vs. :)
Amin canım, sen dua et hamişsin kabul olur :) iğneyi vurulayım sonrası hayırlısı artık.inşallah canım. darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallah ya bu ay olacak kesin ya:)
ederim tabii canım yaa:)Amin canım, sen dua et hamişsin kabul olur :) iğneyi vurulayım sonrası hayırlısı artık.
Canım hiç belli olmaz bak maşallah 5 yumurtan varmış ihtimal yüksek yani inşallah tutmuşturBenim 5 tane yumurtam vardı..
10-14-15-18-20 boyutlarında..
Bundan iki gün sonra iğne olmuştum. Benim de ilk oluyor..
Sanırım gebe de değilim :/
Büyüklük olarak da arkadaşların dediği gibi 21 mm olan gayet güzel.
Hayırlısı olsun inşallah.
Aynen öyle Çıkart aklından canım çok güzel sürpriz oluyor ben adet gelmedi evdeki testlerde de yok zaten yok dedim saldım çayıra hesabı en son gideyim artık da söktürücü falan versin klomen i kullanayım diye gittim değerim 10bin küsür çıktı nasıl sürpriz olduğunu anlatamam stres çok etkileyen şey burda sürekli düşünmediğim ay hamile kaldım diyenlere şaşırıyordum gerçekten de öyle Allahım hayırlısını versin hepimize de :))Hayırlısı canım. iğneden sonra tamamen aklımdan çıkartıcam çocuk olayını unutucam hatta süpriz olsun :)
Yok canım benim üç oldu. Bu aydan sonra biraz ara vereceğim doktorum da ara verelim dedi. İnşallah bu ay olur da yüzüm güler :)Seninde 2. klomen değil mi canım ?
İnşallah canım ya düşünmemeye çalışıyorum her seferinde de kendime söz veriyorum ama yine düşünüyorumHayırlısı olsun canım. çok düşünmeden akışına bırak tek tavsiyem bu
Amin canim insallah bende gittim 2 yumurtam gelismis 20 ve 22 mm ignemi vuruldum gerisi allaha kalmis:)Yok canım benim üç oldu. Bu aydan sonra biraz ara vereceğim doktorum da ara verelim dedi. İnşallah bu ay olur da yüzüm güler :)
Bak bende igneden sonra dusunmiycem dedim ama kendimi burada buldum:) ignemi vuruldum bu aksam iki yumurtam gelismis hayirlisi hakkimizdaİnşallah canım ya düşünmemeye çalışıyorum her seferinde de kendime söz veriyorum ama yine düşünüyorum
İkimiz için de hayırlısı neyse o olsun canım. Ben bu ay kafaya takmıyorum, belirti falan da aramıyorum.Amin canim insallah bende gittim 2 yumurtam gelismis 20 ve 22 mm ignemi vuruldum gerisi allaha kalmis:)
Canım hevesini kaçırmayı hiç istemiyorum ama ben iğne olduğum ay 18. gün adet olmuştum. Bu bilgiyi ben hayal kırıklığına uğradığım için yazıyorum. İnşallah seninki bebiştendirKızlar iğneden sonraki 14. günüm adet olmadım olacak gibi de hissetmiyorum ihtimal var mı
Geçen ay benimde öyle olmuştuCanım hevesini kaçırmayı hiç istemiyorum ama ben iğne olduğum ay 18. gün adet olmuştum. Bu bilgiyi ben hayal kırıklığına uğradığım için yazıyorum. İnşallah seninki bebiştendir
O zaman inşallah bu ay olmazGeçen ay benimde öyle olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?