Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba ben de bu ay klomene başladım bugün 5. Gündü ve yarın konrtolüm var ilk kez kullanıyorum çok merak ediyorum sonucu dua edelim birbirimize
Hayırlısı olsun canım. çok düşünmeden akışına bırak tek tavsiyem bu

şu an bir şey yok sadece çookk uykum geliyor onun dışında gayet iyiym çok şükür. cuma günü kontrol var bakalım görebilecek miyiz bu sefer:)
Yaaa yerimmmm :) görürsünüz inşallah. sağlıkla kucağına al bebişini canımmm.
Dikkat et kendine , yeme içme vs. :)

Canım hiç belli olmaz bak maşallah 5 yumurtan varmış ihtimal yüksek yani inşallah tutmuştur

Hayırlısı canım. iğneden sonra tamamen aklımdan çıkartıcam çocuk olayını unutucam hatta süpriz olsun :)
Aynen öyle Çıkart aklından canım çok güzel sürpriz oluyor ben adet gelmedi evdeki testlerde de yok zaten yok dedim saldım çayıra hesabı en son gideyim artık da söktürücü falan versin klomen i kullanayım diye gittim değerim 10bin küsür çıktı nasıl sürpriz olduğunu anlatamam stres çok etkileyen şey burda sürekli düşünmediğim ay hamile kaldım diyenlere şaşırıyordum gerçekten de öyle Allahım hayırlısını versin hepimize de :))

Yok canım benim üç oldu. Bu aydan sonra biraz ara vereceğim doktorum da ara verelim dedi. İnşallah bu ay olur da yüzüm güler :)
Amin canim insallah bende gittim 2 yumurtam gelismis 20 ve 22 mm ignemi vuruldum gerisi allaha kalmis:)

İnşallah canım ya düşünmemeye çalışıyorum her seferinde de kendime söz veriyorum ama yine düşünüyorum
Bak bende igneden sonra dusunmiycem dedim ama kendimi burada buldum:) ignemi vuruldum bu aksam iki yumurtam gelismis hayirlisi hakkimizda

Kızlar iğneden sonraki 14. günüm adet olmadım olacak gibi de hissetmiyorum ihtimal var mı

Kızlar iğneden sonraki 14. günüm adet olmadım olacak gibi de hissetmiyorum ihtimal var mı
Canım hevesini kaçırmayı hiç istemiyorum ama ben iğne olduğum ay 18. gün adet olmuştum. Bu bilgiyi ben hayal kırıklığına uğradığım için yazıyorum. İnşallah seninki bebiştendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…