Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Catlatma iğnesi olmadıysan hamilesin, tebriklerİyi bayramlar kızlar regl 6 gün kaldı test yaptım çok silik çıktı sizce bu ne anlama geliyor.
Olmadım canım inşallah ya çok istiyorum cunkuCatlatma iğnesi olmadıysan hamilesin, tebrikler
Kıızlaar bende gecen ay adet dönemimde 22mayısta klomen kullandım günde bir tane içerek 7 gün kullandım sonra doktorun verdiği tarihlerde ilişkiye girdim ve yumurtlama günümdede ilişkiye girdim ondan sonra sarı akıntım beyaz akıntım fazlaydı belinin heryeri kasıklatım ağrıyordu sonra 4 gündür kahverengi leke gelmeye başladı sonra dünde kan gelmeye başladı normal adet kanımdan daha fazla kan gelmeye başladı ve agrımda çok fazla 1 saatte 2 ped değiştiriyorum bu unun nedenini bilenler var mı yada hamile kalmadan önce böyle bilet yasayan var mı kimisi bana çocuktan önce böyle com olursun sonrada bebek olur diyorlar arkadaşlar ne kadar doğru bilenler yazsın lutfeenn şimdiden tesekurler![]()
Hımmm hayırlısı olsun canımBende iki aydır yoğun kanama yaşadım. Hatta önceki ay kanama için doktora gittim iğne yaptılar. Çocuk olmadi tabi.
Kızlar klomeni kullanırken kasık ağrısı ne zaman başlıyor? Bende henüz hiçbirşey yok gibi bugün son klomeni içtim. Normal mi bu?
Çok sağol canım cevabın için. Acaba işe yaramadı mı diye üzülmeye başlamıştımNormal canım daha sonra ilişkiye girdikten sonra ağrıların baslar merak etme Allah yardımcımız olsun![]()
iyi akşamlar kızlar bende dün son klomen ilacımı içtim. gün de 2 tane öğle vaktinde içtim. bir süredir takip ediyorum herkes yumurtası çatlarken hissetmiş ya da bir belirti yaşamış. ama bende hiç bir belirti yok. sanki hiç kullanmamış gibi hissediyorum kendimi. böyle olan ya da bu tarz bir şeyler yasayan var mı acaba![]()
senin kaçıncı kullanısin canım. ben moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama çok beceremiyorumDaha klomenin yeni bitmiş yumurtlaman olmamış ki, olduğu zaman hissedeceksin. Ilkinde ben fazla hissettim. Ikıncı de o kadar olmadi benim.
1-5 arası negatif ama 5 üstü gebelik ihtimali olarak degerlendirilir diye biliyorum amaAdeti me 5 gun kaldı acilde kan testi yaptırdım 6.8 cikti hcg sizce nasıl ?
İnsallah canm1-5 arası negatif ama 5 üstü gebelik ihtimali olarak degerlendirilir diye biliyorum amabu 5 gün sonra yaptırdığında daha da yukselir umarım
çoookk teşekkür ederim canım darısı sana olsun inşallah en kısa zamanda:)Guzel anne dikkat et kendine. Ya inan gittim hemem esime anlattim arkadasim vardi beraber gun sayiyorduk hamileymis diye esimde cok tebrik etti. Allahin takdiri iste yumurtan buyumedi dedi doktor igne vurmadi ama allah ol diyince olur. Cok sukur nazar degmesin masallah. Dikkat et kendine artik cok iyi bak kendine canim
çokk sağ ol canım darısı hepinize inşallahhhCanım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim![]()
evde tonlarca ovu testi var canım daha gebelik testi almamıştım hiç:) bugün bakacak bakalım doktor görünüyor mu. aslında biraz tedirginim görünecek mi diyeMaşallah güzel değerin, evde gebelik testin yok mu yap bakalım çizgi koyuluğu nasıl olacak. Bence tutunmustur keseyi görmek için en az 500 olmalı diyorlar. Yumurtlamadan sonra 12 13 gün geçmiş daha kanallarda değildir. Inşallah sağlıkla ilerler, sağlıkla kucağına alırsın.
amiiiinnnn inşallah darısı başınıza olur. en erken belirtiyi sen verdin banaa:)
Maşallahhhhhhhhhhhhhhh diyoum önce tebrik ediyorum nihayet bir hamile çıktı bu sayfaydan rabbim
Kesesini kalp atislarini saglicaklada kucagina almayi nasip etsinnnnnnn amin![]()
ederimmm tabiii kiii:)Heyaaa senellaaa ovilasyon testini gebelik sanip ortaligi karistirmisim allah söyletmiş cok heycanlanmıştım testi görünce baksen su işe
![]()
@yzgyzg
bize de dua et kız
![]()