Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öncelikle hayırlı olsun :) klomenden sonra iğne vurunduysan kaçıncı gün öğrendin acaba? bugün iğneden sonra 13.günüm ve pozitif çıktı test ama hala iğnenin etkisi mi bilemedim.
çok teşekkürler canım darısı başına inşallah:dua:canım iğne vurmadı çünkü yeterince büyümemiş dedi yumurtalarım için. hiç bilmiyorum iğne mevzusunu:(

çok tşekkür ederim canım. klomen tedavisiydi ilk ayımdı. amaq doktor yumurtalar yeterince büyümemiş dedi. pko var biraz zaman alır hamilelik dedi. ama ben ovu testleriyle takip ettim 3 gün üst üste değerlendirdim oldu çok şükür:)
Göznaydn kuzm inşallah kucağına almakta nasip olr dua et bzlerede bnde bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldm

öncelikle hayırlı olsun :) klomenden sonra iğne vurunduysan kaçıncı gün öğrendin acaba? bugün iğneden sonra 13.günüm ve pozitif çıktı test ama hala iğnenin etkisi mi bilemedim.
Bnde iğne verdm dün canm 15. Gününe kadr tekrar yap testlerini koyulsşrsa hayrlı olsnn kuzm

:KK15:
kızlaaaaaaaaaaaaarrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm:):):):):):)
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Maşallahhhhhhhhhhhhhhh diyoum önce tebrik ediyorum nihayet bir hamile çıktı bu sayfaydan rabbim
Kesesini kalp atislarini saglicaklada kucagina almayi nasip etsinnnnnnn amin :halay:

Daha tutunamadigini nerden anladı. Beta değerin kaç çıktı. Bayramda verirsin çifte bayram olur. :)
Yalnız burdan Armin Armin i temiz kalpli arkadaşımı tebrik edeyim. Senin ovu testini gebelik sanıp sevinmişti. Sayfanın ilk gebesi demişti. Hakkaten de öyle oldu Allah söyletmis meğer onu.

Çok sevindim canım bizlere de dua et, peşinden gelelim.
:KK70: Heyaaa senellaaa ovilasyon testini gebelik sanip ortaligi karistirmisim allah söyletmiş cok heycanlanmıştım testi görünce baksen su işe:rolleyes: :confused:@yzgyzg :KK70: bize de dua et kız :KK19:

etmez olur muyum canım benimmm:)) rahimde şu an görünmüyor kanallarda olabilir dedi. döllenme olmuş dedi 135 çıktı canım değer. ya valla en erken belirti ovu testini gebelik testi sanmasıydı:)))) en kısa zamanda güzel haberleriniz gelir inşallahhhh:)

Maşallah güzel değerin, evde gebelik testin yok mu yap bakalım çizgi koyuluğu nasıl olacak. Bence tutunmustur keseyi görmek için en az 500 olmalı diyorlar. Yumurtlamadan sonra 12 13 gün geçmiş daha kanallarda değildir. Inşallah sağlıkla ilerler, sağlıkla kucağına alırsın.

Guzel anne dikkat et kendine. Ya inan gittim hemem esime anlattim arkadasim vardi beraber gun sayiyorduk hamileymis diye esimde cok tebrik etti. Allahin takdiri iste yumurtan buyumedi dedi doktor igne vurmadi ama allah ol diyince olur. Cok sukur nazar degmesin masallah. Dikkat et kendine artik cok iyi bak kendine canim

Klomen kullanan arkadaşlar. Ya ben iğne de vurulmuştum bugün 6. günüm..
Sürekli o son dakika adet olursunuz ve o bel ve kasık ağrısı olur ya.. Her gün belli zamanlarda aynen öyle vurup geçiyor. Sanki resmen aha geldi diyorum ama zaten zamanı da çok erken. Sizde böyle olmuş muydu? ya da oluyor mu? Bir de ben normalin de üstünde aşırı üşüyorum etkisi olduğunu düşünmüyorum ama sorayım dedim. Çok şiş ve gazım varken iki gündür onda da çok rahatım hatta kilo vermişim :/

benim de ayni belirtiler cok üşüyordum ondan aksamina acile gitmistim adetime bes gun kala ilk gogus uclarm sizlnamya haff kasinti adet olucak mism gibi hissiyat vardi sonuçta hamilydm ama dkkt etmedim kndi kfama gore davrnp dra gitmeyi hep erteledim sonraki adetmn 12 gnde kahverngi geldi yani bende birz zumba vs yaptm ufak bi temzlk yaptim baya yuruys yaptm anlayacagin tutunmadi takdiri ilahi ama siz siz olun leke gordgunuz gibi dra gidin bu zmaanlrda sakin kendinizi yormayn ne olur

benim de ayni belirtiler cok üşüyordum ondan aksamina acile gitmistim adetime bes gun kala ilk gogus uclarm sizlnamya haff kasinti adet olucak mism gibi hissiyat vardi sonuçta hamilydm ama dkkt etmedim kndi kfama gore davrnp dra gitmeyi hep erteledim sonraki adetmn 12 gnde kahverngi geldi yani bende birz zumba vs yaptm ufak bi temzlk yaptim baya yuruys yaptm anlayacagin tutunmadi takdiri ilahi ama siz siz olun leke gordgunuz gibi dra gidin bu zmaanlrda sakin kendinizi yormayn ne olur

Bende leke var kahverengi gecen gün vardı iç çamaşırımda biraz ve dün test yaptım sonuç negatif çıktı gerçekten benim göğüs uclarımdada var ağrı hala var 1 haftadir ve adetime 6 gün var belimin ağrısından ölüyorum zaten

Klomen kullanan arkadaşlar. Ya ben iğne de vurulmuştum bugün 6. günüm..
Sürekli o son dakika adet olursunuz ve o bel ve kasık ağrısı olur ya.. Her gün belli zamanlarda aynen öyle vurup geçiyor. Sanki resmen aha geldi diyorum ama zaten zamanı da çok erken. Sizde böyle olmuş muydu? ya da oluyor mu? Bir de ben normalin de üstünde aşırı üşüyorum etkisi olduğunu düşünmüyorum ama sorayım dedim. Çok şiş ve gazım varken iki gündür onda da çok rahatım hatta kilo vermişim :/

Igneden dolayı bir sürü belirtiler olabilir. Iğne hcg içerdiği için hamilelik belirtilerinin hepsi yaşanıyor. Bu ay kendi halimdeyim hiçbir belirtim yok. Hormonlar bizi mahvediyor. Geçen ay burda herkes tüm belirtileri yaşadı neredeyse ve hiç hamile çıkan olmadi maalesef. Inşallah hamileliktir yaşadıkların ama belirtilere takılmadan günlerini rahat geçir.

Kızlar bir konuda bilginize ihtiyacım. Var klomen beta yüklü olduğu için saçma sapan belirtiler veriyor ya vücuda geçen ay kullandım bu ay kullanmadım ben klomen ama göğüslerim geçen ay ki gibi sızı hassaslık var normalde olmaz böyle klomen etkisi kalmış olabilir mi ?

Yaptım canım test bişey çıkmadı çok üzgünüm
Üzülme bakalım canım daha bat a var belli olmaz sonradan testte çıkan da var. Benim de hiç belirti Yok zaten umudumda Yok. Adet olursam doktor tekrar 3. Gün klomen kullan bitince gel dedi ama kararsızım tedaviyi bırakmayı düşünüyorum. Artık iyice bebek olayından yoruldum.

Üzülme bakalım canım daha bat a var belli olmaz sonradan testte çıkan da var. Benim de hiç belirti Yok zaten umudumda Yok. Adet olursam doktor tekrar 3. Gün klomen kullan bitince gel dedi ama kararsızım tedaviyi bırakmayı düşünüyorum. Artık iyice bebek olayından yoruldum.

Bence tedavini bırakma canım sen tedavini ol gerisini Allah'a bırak canını sıkma umudunu kaybetme her nasip vaktine esirdir kuzum bilmiyorum canım adetime daha 6 gün var akıntım tuhaf bir renk kahverengi tonlarında ve çok fena belim ağrıyor ağlayacak haldeyim adet sancısı gibi ama önceden adetliyken bile böyle bir ağrım yoktu simdi ise 2 haftadır geberiyorum

Back