Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Arınç çim ben de adetimiin 15.günü durumlar böyle. ...klomenin 2.ayindayim.

Eklentiler

• 2018-06-13 04.03.54.jpg
    2018-06-13 04.03.54.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 40
Senella Senella naber nasılsın? Sen sormadan ben soylim adet sancılarıyla cebelleşiyorum geldi gelicek haldeyim:KK24:

Napiyim bayram için tatile geldim. Yol yordu karnım çok ağrıdı. Bir ara kasigima sancı gibi ağrılar girip girip cıktı yol boyunca. Çokta yordum kendimi hazırlanma yol derken. Bilmiyorum ne olacak. Bayram sonu bat geliyor. Bisey olup olmadığını bilmiyorum denize girmek sakıncalı olur mu onu da bilmiyorum. Bisey yoksa sorun yok girerim. Gene senella nın kafası allak bullak.

Yaa dur bakalım adet sancıları da belirti sonuçta
Bakalım neler olacak.

@Arınç çim ben de adetimiin 15.günü durumlar böyle. ...klomenin 2.ayindayim.
Güzellik ben pek anlamiyorum bildigim kadarini soylim bu testten oncekileri de diz siraya cek at seni bir uzmana havale ediyorum:confused: Senella Senella hatta onu etiketle gordugun de seve seve cevaplar en kontorol cizgisi kadar koyu olmali olduysa bilki yumurtluyosun en koyu gordugum gun ve en silik gunu mutlaka degerlendir.ve ertesi gun yani sonraki gun testi tekrarla silikse catlamistir tam siliklesmediyse de sen en koyu gordugun gunu degerlendir ve yine takip et sarsim bitti kocanin telinden girdim klavyesine tukureyim:KK70: yaz sil corba oldu . Yarin bu testin daha koyulasir bence :KK31:

Napiyim bayram için tatile geldim. Yol yordu karnım çok ağrıdı. Bir ara kasigima sancı gibi ağrılar girip girip cıktı yol boyunca. Çokta yordum kendimi hazırlanma yol derken. Bilmiyorum ne olacak. Bayram sonu bat geliyor. Bisey olup olmadığını bilmiyorum denize girmek sakıncalı olur mu onu da bilmiyorum. Bisey yoksa sorun yok girerim. Gene senella nın kafası allak bullak.

Yaa dur bakalım adet sancıları da belirti sonuçta
Bakalım neler olacak.
Iyi tatiller olsun şekerime:) ahh senella bizim kafalar hep allak bullak ne olacak bu halimiz. Usutme kendini bana bugun komsum diyor tatile git denize gir guneslen ben 3 cocuguma tatiller de hamile kaldim. Bilmiyorum girsen bi dert girmesen ayri bir dert tatile gitmisin suya girmeden durulmaz bilemedim.
Bu ay sende klomen catlma ignesi yok o agrilar tamamensss organik agrilar dogallll:KK70:benim hormonlu belirtilerimden daha umuttt verici :KK31: hamile dön insallah :KK19: bana gelince aylardir seni hic yaniltmadim ahhh keske yanilsam tutmadi adet olucam kesin, alttan vuruyor gondersin gelsin kirmizilar da 2ci yoluma bakim artik.
Beni habersiz birakma insallah bat mayista kalir oldu ki gorursen yaz bana birkac arastirma yaptim gerek olarsa konusuruzz amann da olmasın:KK8:

Iyi tatiller olsun şekerime:) ahh senella bizim kafalar hep allak bullak ne olacak bu halimiz. Usutme kendini bana bugun komsum diyor tatile git denize gir guneslen ben 3 cocuguma tatiller de hamile kaldim. Bilmiyorum girsen bi dert girmesen ayri bir dert tatile gitmisin suya girmeden durulmaz bilemedim.
Bu ay sende klomen catlma ignesi yok o agrilar tamamensss organik agrilar dogallll:KK70:benim hormonlu belirtilerimden daha umuttt verici :KK31: hamile dön insallah :KK19: bana gelince aylardir seni hic yaniltmadim ahhh keske yanilsam tutmadi adet olucam kesin, alttan vuruyor gondersin gelsin kirmizilar da 2ci yoluma bakim artik.
Beni habersiz birakma insallah bat mayista kalir oldu ki gorursen yaz bana birkac arastirma yaptim gerek olarsa konusuruzz amann da olmasın:KK8:

Evet tamamen organik aynen. Inşallah iyi şeylere işarettir. Bu kadar kendini paralamaya ne olacak olduysa da tutunamamış olabilir :) Bu ayki bahanemde hazır kendimi çok yordum olmadi :)
Ama o zaman üzülmek yok, tatilin tadını çıkarıcam. :)

Bana da alttan sızı şeklinde ince ince biseyler giriyor bakalım ne olacak. Ama iki gündür baldırlarıma kramplar giriyor o da 12 saat yol çek ondan heralde. Sadece bir belirtiden ben adetin geleceğini anlıyorum. Karnın bir anda haldir güldür faaliyete geçtiği an beklenen geliyor. Daha bata var hayırlısı Allah'tan.

Hayrlı olsnnn kuzmm dilerm Sonuna kadr mutlulugn devam eder ne yaptın anlatrman belrtlirn neydi
sağ ol canım isteyen herkese nasip olur inşallah. normalde tekrar klomene başlamak için test verdim hamile çıktım:) açıkçası çok bir değişiklik olmadı adet öncesi gibiydi. sadece göğüs uçlarımda hafif bir his oldu daha önce hiç olmayan başka hiç birşey yoktu:)

Gözün aydın canım.
Armin Armin biri kırdı zinciri artık arkası çorap söküğü gibi gelir.

Batın ne zamandı nasıl anladın ne belirtilerin vardı?
batıma 2 gün falan var canım. şimdi normalde ben bu ay klomene tekrar başlayacaktım. ama adetimde bayramda olacağım için doktor kan istedi ona göre başlatacaktı bir baktık bebe var:) daha tutunmamış. progesteron verdi. şu an hala çok şaşkınım. eşime söylemedim daha:) darısı hepinize inşallaaaahhh

batıma 2 gün falan var canım. şimdi normalde ben bu ay klomene tekrar başlayacaktım. ama adetimde bayramda olacağım için doktor kan istedi ona göre başlatacaktı bir baktık bebe var:) daha tutunmamış. progesteron verdi. şu an hala çok şaşkınım. eşime söylemedim daha:) darısı hepinize inşallaaaahhh

Daha tutunamadigini nerden anladı. Beta değerin kaç çıktı. Bayramda verirsin çifte bayram olur. :)
Yalnız burdan Armin Armin i temiz kalpli arkadaşımı tebrik edeyim. Senin ovu testini gebelik sanıp sevinmişti. Sayfanın ilk gebesi demişti. Hakkaten de öyle oldu Allah söyletmis meğer onu.

Çok sevindim canım bizlere de dua et, peşinden gelelim.

Daha tutunamadigini nerden anladı. Beta değerin kaç çıktı. Bayramda verirsin çifte bayram olur. :)
Yalnız burdan Armin Armin i temiz kalpli arkadaşımı tebrik edeyim. Senin ovu testini gebelik sanıp sevinmişti. Sayfanın ilk gebesi demişti. Hakkaten de öyle oldu Allah söyletmis meğer onu.

Çok sevindim canım bizlere de dua et, peşinden gelelim.
etmez olur muyum canım benimmm:)) rahimde şu an görünmüyor kanallarda olabilir dedi. döllenme olmuş dedi 135 çıktı canım değer. ya valla en erken belirti ovu testini gebelik testi sanmasıydı:)))) en kısa zamanda güzel haberleriniz gelir inşallahhhh:)

sağ ol canım isteyen herkese nasip olur inşallah. normalde tekrar klomene başlamak için test verdim hamile çıktım:) açıkçası çok bir değişiklik olmadı adet öncesi gibiydi. sadece göğüs uçlarımda hafif bir his oldu daha önce hiç olmayan başka hiç birşey yoktu:)
Tebrik edrm cnm bnm bu ay tedavi olrk be yaptn cnm pekii

öncelikle hayırlı olsun :) klomenden sonra iğne vurunduysan kaçıncı gün öğrendin acaba? bugün iğneden sonra 13.günüm ve pozitif çıktı test ama hala iğnenin etkisi mi bilemedim.

Back