- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
- 198
Vajinal takip ediliyor..Peki yumurtalara vajinal mi yoksa karindan mi bakiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinal takip ediliyor..Peki yumurtalara vajinal mi yoksa karindan mi bakiyor
Geçen ay çağırmamıştı canım , ama bu ay çağırır diye tahmin ediyorum. Dün gittim 2 yumurtam vardı, salı da gel çatlatma iğneni vuralım dedi. ama geçen ay böyle yapmamıştı. klomeni verdi 10. gün gel dedi. sonra iğneyi vurdurdu ve adet olusanda olmasan da gel dedi. bu ay biraz daha dikkat ediyor diye düşünüyorum.
canım 4 haftalık daha. ben tekrar klomen tedavisine başlayacaktım bu ay. ama adet dönemim bayrama denk geldiği için muayene olmayacaktım doktor test yapalım da ona göre bakalım bari dedi. test yaptık 135 çıktı. yani adetim gecikmemişti henüz:)
karından bakıyor canım.Peki yumurtalara vajinal mi yoksa karindan mi bakiyor
aminn canım inşallah en kısa zamanda olur sizlerin de:)Hayırlı olsun canım Rabbim bizlerede nasip etsin
Canım benim bu ay 2.Senin 2 .gidişin miydi canım
Peki benim bu 2. Gidişim ama pişman oldum hem erken gittim hemde sanırım tatile yola denk gelecek bak benim
12 Haziran lekem geldi
16 Haziran kanama başladı
17 Haziran da doktora gittim
20 Haziran da klomen e başlıycam
24 Haziran da bitecek
25 Haziran da da kontrole gel dedi.umarim o gün iğneyi verir ve gel demez erken gitmişim doktora belki reglin 3 günü verir diye erken gittim 26 haziranda tekrar çagirirsa bir daha ücret ödeyeceğim. Birde sana bir sorum var kadında problem yoksa yine de doktora gitmeli mi
Canım benim bu ay 2.
ben kolemene adetimin 2. günü başladım, geçen ayda öyle olmuştu. Tam ovi.dönemimde bitmiş oluyor ve yumurta büyüyordu o zamanda iğne vuruluyor. Keşke sanada erken verseydi , durumu belirtseydin tatil işini.
5 günde yumurtan büyürmü bilemiyorum canım ? En azından istenilen boyuta gelir mi bilemiyorum. Ben klomene başladığım günden itibaren 10. 11 gün gittim. dün 9. gün gittim biri 15 diğeri 19 mm dedi, salı gününe kadar 20 i geçerler dedi.
kadından hiçbir sorun yoksa erkeğin durumuna bakır. eşim ve bende sorun yok ama daha fazla beklememek için destekleyici tedaviye başladık.
Canim benimde yumurtalarim buyuyor catliyor ama olmadi beklememek icinde en hafifi destekleyici olarak klomene baslayalim dedi tamamen dogal bu yontem. En dusuk 18mm olmasi gerekiyor canim sonra catlama ignesi vurduruyorsun 36 saat sonra iliskiBizimde güya sorun yok eşimde hafif var ama değerler engel değil diyor doktorlar yani benim yumurtlama kendiliğinden okuyor biraz pişmanda oldum klomen çatlama iğnesi hasta e masrafları sorun yok ki bende yumurtlama günün takvimle uyuyor e 2 günde bir ilişkide olacak sanki doktora gitmem biraz mantıksız oldu zaten hiç ilgilenmiyorda pişmanımBende erken başlatır diye erken gittim şimdi haftaya 10 günlük muayene bitiyor tekrar ücret ödeyeceğim olması gereken kaç mm canım bana birşey demiyor ultrason kağıdından bakıyorum ben
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahSlm arkadaşlar iyi geceler. Ben adet olmayı bekliyordum adet olunca klomen kullanacaktım 36gün geçti bayramdan sonra doktora gideyim dedim ve bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim keseyi gördük değerim de onbinlerde çıktı çok şükür insan takmadıktan sonra herşey oluyor ben buraya hiç girmedim ramazan ayıydı zaten davetler sohbetler hiç aklıma gelmedi insan rahat olunca herşey oluyor Allah büyük çok güzel duyguymuş allahım devamını getirsin kazasız belasız isteyen herkese nasip etsin![]()
Amin canım inşallah :))hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Canım bende perşembe oldum biri 19 biri 21 di. Senin de 21 olan çatlar ama diğeri çok büyümüş çatlamayabilir.Kızlar iki yumurtam oluşmuş biri sağda biri solda. Sağdaki 26mm soldaki 21mm çatlatma iğnesi oldum. Bu büyüklükler nasıl sizce? Yumurta sayısı nasıl ilk defa kullanıyorum hiç bilemedim.
Gayet güzel yumurtaların. büyük ihtimalle 21mm olan çatlar. çok büyüyünce sağlıklı olmuyormuş.Kızlar iki yumurtam oluşmuş biri sağda biri solda. Sağdaki 26mm soldaki 21mm çatlatma iğnesi oldum. Bu büyüklükler nasıl sizce? Yumurta sayısı nasıl ilk defa kullanıyorum hiç bilemedim.
Seninde 2. klomen değil mi canım ?Canım bende perşembe oldum biri 19 biri 21 di. Senin de 21 olan çatlar ama diğeri çok büyümüş çatlamayabilir.
Ah hadi inşallah canım bundan gerisi Allah a kalmış bizimGayet güzel yumurtaların. büyük ihtimalle 21mm olan çatlar. çok büyüyünce sağlıklı olmuyormuş.
bende bugün vurulacağım. son ölçümünüde bugün yapacak. Pazar günü gitmiştim 2 tane sol da vardı. biri 19mm diğeri 15mm. 2 günde dahada büyümüşlerdir herhalde. hakkımızda hayırlısı.
Hayırlısı canım. iğneden sonra tamamen aklımdan çıkartıcam çocuk olayını unutucam hatta süpriz olsun :)Ah hadi inşallah canım bundan gerisi Allah a kalmış bizim![]()
Benim 5 tane yumurtam vardı..Kızlar iki yumurtam oluşmuş biri sağda biri solda. Sağdaki 26mm soldaki 21mm çatlatma iğnesi oldum. Bu büyüklükler nasıl sizce? Yumurta sayısı nasıl ilk defa kullanıyorum hiç bilemedim.