Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar selam
Iki aydir klomen kullandim olmadi
Normalde bir sorunum yok cocugumda var dogal yolla oldu.Tekrar cocuk istiyorum ama olmadi klomen kullandim iki ay.Belkide iliski gunlerini tutturamadim bilemiyorum.Simdi bu ucuncu ay tekrar klomen kullanabilir miyim.Kullanan varsa kac ay ust uste ictiniz.Doktor randevum 3 Gun sonra gerci kendi soyler ama fikrinizi almak istedim

Kizlar selam
Normalde bir sorunum yok cocugumda var dogal yolla oldu.Tekrar cocuk istiyorum ama olmadi klomen kullandim iki ay.Belkide iliski gunlerini tutturamadim bilemiyorum.Simdi bu ucuncu ay tekrar klomen kullanabilir miyim.Kullanan varsa kac ay ust uste ictiniz.Doktor randevum 3 Gun sonra gerci kendi soyler ama fikrinizi almak istedim
Klomen 6 ay kullanılabilirmiş. Eğer kist vs sorun olmadıysa alınabiliniyormuş. Benimde 2. klomenim

senin kaçıncı kullanısin canım. ben moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama çok beceremiyorum

Ben 2 ay kullandım. Ama peşpeşe değil bir ay arayla. Ilk kullanisimda gebelik oluşmuştu. Peşindeki ay ara verdim adet gecikmesi yaşadığım için, sonraki ay tekrar kullandım. Ama hastalıklar gripler falan aldı bizi karı koca sonuç çıkmadı.

Adeti me 5 gun kaldı acilde kan testi yaptırdım 6.8 cikti hcg sizce nasıl ?

Iyi bence, adet günü 30 lu değerlerde çıkanlar var. Bu sürede dinlen bari. Catlatma iğnesi olmasın değil mi? Onun etkisi olabilir sonuçta.

evde tonlarca ovu testi var canım daha gebelik testi almamıştım hiç:) bugün bakacak bakalım doktor görünüyor mu. aslında biraz tedirginim görünecek mi diye

Bayram süprizi yaptı sana, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Görür inşallah bebisi doktorun, hcg ölçer gene.

Kizlar selam
Benim ilk tedavim bu. Doktorum eğer gebelik oluşmazsa bu tedaviye 6 ay devam edicez dedi. Sanırım bişi olmaz..

Ben 2 ay kullandım. Ama peşpeşe değil bir ay arayla. Ilk kullanisimda gebelik oluşmuştu. Peşindeki ay ara verdim adet gecikmesi yaşadığım için, sonraki ay tekrar kullandım. Ama hastalıklar gripler falan aldı bizi karı koca sonuç çıkmadı.
kist vs başka sorun olmuyorsa peş peşe kullanabiliyorsun canım. 2. ayım salı iğne vurulucam, cumartesi de tatile çıkıyoruz , tüm şartlar elverişli görünüyor. gerisi kısmet.

Iyi bence, adet günü 30 lu değerlerde çıkanlar var. Bu sürede dinlen bari. Catlatma iğnesi olmasın değil mi? Onun etkisi olabilir sonuçta.

Bayram süprizi yaptı sana, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Görür inşallah bebisi doktorun, hcg ölçer gene.
bugün test yaptırdım canım doktor 500 üzeri çıkması lazım dedi 1148 çıktı bir sıkıntı yok şimdilik:)

Canım iğneden sonra doktor takibe çağıracak mo seni
Geçen ay çağırmamıştı canım , ama bu ay çağırır diye tahmin ediyorum. Dün gittim 2 yumurtam vardı, salı da gel çatlatma iğneni vuralım dedi. ama geçen ay böyle yapmamıştı. klomeni verdi 10. gün gel dedi. sonra iğneyi vurdurdu ve adet olusanda olmasan da gel dedi. bu ay biraz daha dikkat ediyor diye düşünüyorum.

şu an iyiyim canım bir sıkıntım yok çok şükür. hcg 1148 çıktı doktor gayet iyi dedi ama daha göremedik bebişi. cuma tekrar bakalım dedi.sen nasılsın nasıldır tatil:)
Çok sevindim canım maşallah çok şükür. sen bu konuda en büyük örneksin. yumurta büyümüş büyümemiş vs vs hepsi bir bahane aslında. Ben tatile bu cumartesi çıkıyorum canım, salı günüde iğne vurulucaz bakalım. bebişini görünce banada yaz :)

şu an iyiyim canım bir sıkıntım yok çok şükür. hcg 1148 çıktı doktor gayet iyi dedi ama daha göremedik bebişi. cuma tekrar bakalım dedi.sen nasılsın nasıldır tatil:)
Kaç haftalik canm ve regl gününü geçtikten kaç gün sonra gittin doktora?

Kaç haftalik canm ve regl gününü geçtikten kaç gün sonra gittin doktora?
canım 4 haftalık daha. ben tekrar klomen tedavisine başlayacaktım bu ay. ama adet dönemim bayrama denk geldiği için muayene olmayacaktım doktor test yapalım da ona göre bakalım bari dedi. test yaptık 135 çıktı. yani adetim gecikmemişti henüz:)

Çok sevindim canım maşallah çok şükür. sen bu konuda en büyük örneksin. yumurta büyümüş büyümemiş vs vs hepsi bir bahane aslında. Ben tatile bu cumartesi çıkıyorum canım, salı günüde iğne vurulucaz bakalım. bebişini görünce banada yaz :)
inşallah bu ay olur canım benim yaaa:dua: yazarım tabii:)

Back