• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnnn teşekkür ediyorum şekerim benim kafa guzel bugun :confused:sen de ne var ne yok ???

Ben dükkanı kapardım bu ay, dün belimin ortasına oturan agri, reglin ben geliyorum deme sekli :) Adet gelsin de rahim filmi çekilecek. Aman enerjini dusurme, olumsuz seyleri sakin okuma :) süpürge gelmesin totona:)

Ben dükkanı kapardım bu ay, dün belimin ortasına oturan agri, reglin ben geliyorum deme sekli :) Adet gelsin de rahim filmi çekilecek. Aman enerjini dusurme, olumsuz seyleri sakin okuma :) süpürge gelmesin totona:)
Kac günün kaldı senin ? Ne biliyosun hemen bata yorma yinede :KK11: Yok yok ben olumluyum kafam gecen aya goree cok daha rahat cok daha olumlu :KK45: tabii aşilamadan sonraki 12,13 gunler gelen giden sancilardan acabaalrla beynimi yakmasam iyi o surecec :KK17: insallahh :KK6:

Merhabalarr kızlar bugun doktor kontorulum vardi solda 17 mm sagda 14mm iki yumurtam olmuş :)) Yarın catlama ignesi yapicam cuma aşılamam saat@ 3.15 te :confused: nasıl heycan bastı ignenin 24 saatin de yapicak aşılamayı erken catlma riskine karşı. 14 gun nasıl gecicek:rolleyes:cumanın hayrı hürmeti bereketi benimle olsun bizimle olsun haziran hepimizin bebegiyle bitirdigi ay olsun bol bol bebis olsun.cokkkk heycanlı:KK6:@Senella
Hadi hayırlısı olsun canımmm

Sen demi test yapacaksın, çok heeycanlı :))) kızlar hiç mi belirtiniz yok. akıntınız da mı yok ?
Ne harikaaaa test zamani gelmiş sizin sayilı günler kalmış inşallahhhhhhh pespese güzel haberlerinizi alırızzz hamileyim pozitif cikti gibi şeyler duyalim artik burdaaa:rolleyes: bolllll şanslar :KK36:

Merhabalarr kızlar bugun doktor kontorulum vardi solda 17 mm sagda 14mm iki yumurtam olmuş :)) Yarın catlama ignesi yapicam cuma aşılamam saat@ 3.15 te :confused: nasıl heycan bastı ignenin 24 saatin de yapicak aşılamayı erken catlma riskine karşı. 14 gun nasıl gecicek:rolleyes:cumanın hayrı hürmeti bereketi benimle olsun bizimle olsun haziran hepimizin bebegiyle bitirdigi ay olsun bol bol bebis olsun.cokkkk heycanlı:KK6:@Senella

Oyy oyy iki şans iki bebek ikiz annesi arminch :)))

Bence aşılama da senin şansın yüksek, çünkü sperm sorunu vardı başlarda. Şimdi en kaliteliydi seçip yollayacaklar :)) Sonra supriz.

Inşallah tam çatladığı gün aşılama olur aynı dakikada :))

Oyy oyy iki şans iki bebek ikiz annesi arminch :)))

Bence aşılama da senin şansın yüksek, çünkü sperm sorunu vardı başlarda. Şimdi en kaliteliydi seçip yollayacaklar :)) Sonra supriz.

Inşallah tam çatladığı gün aşılama olur aynı dakikada :))
Aminnnnnnnn inşallahhhh.. senellaaa allah duysun sesini , aylardırrr birlikte çabalıyoruz rabbim bana dilediklerini sana da nasip etsin sana da versin o ikiz bebeleri birlikte kafalari yeriz :confused: saka bi yana ikiz isterim bir kerede halletmis olurum iyi güzel amaa benim bu koca yanlizgim da cisede gidemez bi bez de kendime takarim :rolleyes::KK70:.
Olumlu düşünüp sitrese girmemeye calisicam temizlik yapiyorum derinden yarindan sonra 15 gun temizlik hastaligimi bir kenara koymaya calisicam elimden geleni her anlam da yerine getireyim gerisi allahin takdiri.
benimde dularim seninle guzel arkadaşım benim.hazirannnnnn bebislerimizi verrrsin bizeee ve tüm sayfaya aminn..:KK36:

Çok haklısın takmamak lazım ama işte elde olmuyor. şu sonucu alana kadar zaman geçsin başka bir şey istemiyorum. sende mi klomen kullandın ?
Evet canım klomen kullandım ben de cuma sabah doktor çağırdı idrara sıkışık şekil de gel dedi klomeni ilk kullanışım ve klomende sonra ki muaynem

Evet canım klomen kullandım ben de cuma sabah doktor çağırdı idrara sıkışık şekil de gel dedi klomeni ilk kullanışım ve klomende sonra ki muaynem
Guzellik neden idrara sıkışıp? yumurta kontorolümü oldun

Ben de akıntı cok var. Ama regl öncesi belirti olarak da benim akıntım olur normalde, ondan dolayı çok şey edemiyorum :KK43: :KK43: senin nasıl?
Benim bat 9 haziran canim 3 gun oncesinden basladi surekli islagim resmen boyle olmazdi. Bo o farkliligim var.

Ne harikaaaa test zamani gelmiş sizin sayilı günler kalmış inşallahhhhhhh pespese güzel haberlerinizi alırızzz hamileyim pozitif cikti gibi şeyler duyalim artik burdaaa:rolleyes: bolllll şanslar :KK36:
Amin canim hepimiz verelim o guzel haberi. Ignenin uzerinden 14. Gun test yapalim dedik:)) varsa kuuckte olsa deger cikar. Sirf hamileyimdir diye evde elimi bir seye surmuyorum:))

Sanirim ultrasonla bakerken daha iyi anlayacaktir o yuzden gel dedi. Insallah karisliginu aliriz. Hazirana bebislerimizle gireriz. Bayram tam bayram olur:))

Back