Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnnnnn inşallahhhh.. senellaaa allah duysun sesini , aylardırrr birlikte çabalıyoruz rabbim bana dilediklerini sana da nasip etsin sana da versin o ikiz bebeleri birlikte kafalari yerizsaka bi yana ikiz isterim bir kerede halletmis olurum iyi güzel amaa benim bu koca yanlizgim da cisede gidemez bi bez de kendime takarim
.
Olumlu düşünüp sitrese girmemeye calisicam temizlik yapiyorum derinden yarindan sonra 15 gun temizlik hastaligimi bir kenara koymaya calisicam elimden geleni her anlam da yerine getireyim gerisi allahin takdiri.
benimde dularim seninle guzel arkadaşım benim.hazirannnnnn bebislerimizi verrrsin bizeee ve tüm sayfaya aminn..![]()
ayy:) rüyaların çıkar mııı:)İnşallah canım. bu sabaha karşı rüya gördüm, bana sen hamilesin diyorlardı ve direk uyandım. :)
Bilmiyorum ama genelde rüyalarımı hatırlamam :) Ama ilk defa böyle bir rüya gördüm. rüya da değildi, biri seslendi sanki. şu anda yazarken bile gözlerim dolduayy:) rüyaların çıkar mııı:)
yaaa ben bile bir garip oldum inşallah vardırBilmiyorum ama genelde rüyalarımı hatırlamam :) Ama ilk defa böyle bir rüya gördüm. rüya da değildi, biri seslendi sanki. şu anda yazarken bile gözlerim doldu
Canım seni gördüğüme çok sevindim. O kadar tuhaf bir duyguydu ki, rüya bile olsa hamilesini duymak :)))))yaaa ben bile bir garip oldum inşallah vardırama sakin ve sabırlı oluyoruz tamam mı?
Böyle ruya gorenler genel de hamile çıkıyor hayir olsun gercek olsun aminnnnnBilmiyorum ama genelde rüyalarımı hatırlamam :) Ama ilk defa böyle bir rüya gördüm. rüya da değildi, biri seslendi sanki. şu anda yazarken bile gözlerim doldu
Ball yazmışsın balll :) inşallah amin canım hepimizin bebeişleri olsun. bende öyle duymuştum ve ilk defa başıma geldi.Böyle ruya gorenler genel de hamile çıkıyor hayir olsun gercek olsun aminnnnn![]()
Biz de gorduk uzme kendini yeni döneme hazirlan hangi aydir o mubarek ay bilmiyoruz sabir..Kızlar kırmızıları gördüm![]()
allahım hemen pazar olsun çift çizgileri gör bize yazzzzz:)))) ben iyiyim sürekli ovu testi yapıyorum ama henüz çift çizgiyi bulamadım:) yine de değerlendiriyorum olacak ama eminim:))Canım seni gördüğüme çok sevindim. O kadar tuhaf bir duyguydu ki, rüya bile olsa hamilesini duymak :)))))
sen nasılsın canım ?
Amin senelllaaa.. klomen kullandin mi? birde kalan ignelerin vardi naptin gitmedin degilmi doktora? Ne dicem klomen kullanirken ben mahfolmustum beni cok etkilemisti okadar igne yedim ceyregi kadar agrim olmadi cok şaşırdım iyi oldu klomen niye okadar sanci yapti anlmadim.Bende isterim de kaldırabilir miyim bilmiyorum :)
Hem vücut olarak hamilelik sürecini ben daha çok takıyorum. Dünyaya geldikten sonra öyle böyle büyür. Allah'ım bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar ver. Isteyen herkese bekleyen herkese beklediklerini ver. Amin.
Adetin 8.günündeyim yumurtlama günlerine girmiş bulunmaktayım. Ama yumurtlama var mi yok mu fikrim yok tabi ki.
Olacak canımmm olacak inanıyorum, senden çok güzel enerji alıyorum. inşallah bu ay umudunu kaybetmeyenler güzel haberler alır. Testini sakın ihmal etme ve çalışmalarını da canımallahım hemen pazar olsun çift çizgileri gör bize yazzzzz:)))) ben iyiyim sürekli ovu testi yapıyorum ama henüz çift çizgiyi bulamadım:) yine de değerlendiriyorum olacak ama eminim:))
inşallah canım. hep destek tam destek:)Olacak canımmm olacak inanıyorum, senden çok güzel enerji alıyorum. inşallah bu ay umudunu kaybetmeyenler güzel haberler alır. Testini sakın ihmal etme ve çalışmalarını da canım
Öyle dedi canım ben de bilmiyorum ilk deneyimim olduğu için. Evet gittiğim de yumurtaları ma ve Rahime bakmış tıGuzellik neden idrara sıkışıp? yumurta kontorolümü oldun
Amin senelllaaa.. klomen kullandin mi? birde kalan ignelerin vardi naptin gitmedin degilmi doktora? Ne dicem klomen kullanirken ben mahfolmustum beni cok etkilemisti okadar igne yedim ceyregi kadar agrim olmadi cok şaşırdım iyi oldu klomen niye okadar sanci yapti anlmadim.
O yumurtalari iyi takip etGun aşırı caliş kacirmaaaaa bu seferrr
![]()
Amin insallahhhhhh..Yok ne klomen ne iğne hiçbiri Yok, ALLAH var :)) verirse böyle de verir.
Klomen de yumurtlama günleri çok sancı oluyor birde göğüs ağrısı da klomen de çok.
Igneler korkulacak gibi değil ağrı sancı falan yok genelde.
Ovulasyon testi yapıyorum bakalım. Zaten ramazan hal de yok çalışacak. RABBIM inşallah yumurtladigim güne denk getirir.
İnsallah .. Catlama ignesi vericekmi sana ?Umarım yarın yumurtalarin büyümüş ve klomen etkisini göstermiş der.
Hiç bir bilgim yok o yüzden çok heycanlaniyorumİnsallah .. Catlama ignesi vericekmi sana ?