- 14 Kasım 2017
- 1.363
- 799
- 43
- 36
Günaydın canım , artık bekleme zamanı diyorsun :) Ben pazar günü test yapacağım , varsa çıkar artık. İğneden sonra 14. günGünaydın canım. dün test yaptım ama koyu çıkmadı. yanlış alarm:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım , artık bekleme zamanı diyorsun :) Ben pazar günü test yapacağım , varsa çıkar artık. İğneden sonra 14. günGünaydın canım. dün test yaptım ama koyu çıkmadı. yanlış alarm:))
inşallah vardır bir şeyler canım ya.ilk haber senden gelir belki belli mi olur:)Günaydın canım , artık bekleme zamanı diyorsun :) Ben pazar günü test yapacağım , varsa çıkar artık. İğneden sonra 14. gün
Hayırlısı canım, nedne bilmiyorum olumlu hissediyorum taa en başından beri, allah utandırmasın. sen ne zaman düşünüyorsun ?inşallah vardır bir şeyler canım ya.ilk haber senden gelir belki belli mi olur:)
inşallah çok güzel sonuçlar alırsın. bana daha var canım önce yumurta gününü saptayıp değerlendirmem lazım benim haziranın ortasında belli olur artık:)Hayırlısı canım, nedne bilmiyorum olumlu hissediyorum taa en başından beri, allah utandırmasın. sen ne zaman düşünüyorsun ?
Güzel haberler alalım da hayırlısyla canım, bekleyelim. bende akıntı hiç kesilmedi devamlı var. avaba hala yumurluyor muyum diye düşünüyorum :)inşallah çok güzel sonuçlar alırsın. bana daha var canım önce yumurta gününü saptayıp değerlendirmem lazım benim haziranın ortasında belli olur artık:)
yok ya bence hala yumurtlama olmuyordur:) bende çok akıntı yok sadece dün oldu o da yanlış alarmmış:)Güzel haberler alalım da hayırlısyla canım, bekleyelim. bende akıntı hiç kesilmedi devamlı var. avaba hala yumurluyor muyum diye düşünüyorum :)
Ama o akıntı bir şeylerin habercisidir ya , durdur kere olmaz ? normalde olur muydu ? bende normalde yaptırmazdım ama iğne vurulduğum için bahanem oldu :)yok ya bence hala yumurtlama olmuyordur:) bende çok akıntı yok sadece dün oldu o da yanlış alarmmış:)
mutlaka durduk yere olmuyordur belki de bir şeylerin habercisidirAma o akıntı bir şeylerin habercisidir ya , durdur kere olmaz ? normalde olur muydu ? bende normalde yaptırmazdım ama iğne vurulduğum için bahanem oldu :)
Ne hissettiğimide bilmiyorum sadece Pazar gününü bekliyorum. Klomen kullanıp gebe kalan çok az özellikle il ayında.mutlaka durduk yere olmuyordur belki de bir şeylerin habercisidirama ne yapmıyoruz tam sonucu görmeden kendimizi şartlamıyoruz
![]()
az kaldı ama bak olmazsa üzülmek yok. herkesin bünyesi farklı. sabırlı olmalıyız.Ne hissettiğimide bilmiyorum sadece Pazar gününü bekliyorum. Klomen kullanıp gebe kalan çok az özellikle il ayında.
Başta eşim olmak üzere annem babam kardeşimde öyle, üzülmek yok kaptırma diyorlar. ben yapı olarak çok hassasım. eşim hatta Hazirana tatil ayarladı olmazsa bunalıma girmeyeyim diye :) inşallah canım hayırlısı olsun da.az kaldı ama bak olmazsa üzülmek yok. herkesin bünyesi farklı. sabırlı olmalıyız.
Bence kendini sadece tatile şartla hiç bebek mevzusunu düşünme çünkü düşündükçe olacağı varsa da olmuyor.Başta eşim olmak üzere annem babam kardeşimde öyle, üzülmek yok kaptırma diyorlar. ben yapı olarak çok hassasım. eşim hatta Hazirana tatil ayarladı olmazsa bunalıma girmeyeyim diye :) inşallah canım hayırlısı olsun da.
ben de ilk ay denememde böyleydim sonra koyverdim gitti. bata kadar neler yaptım kafayı yiyordum:) şimdi rahatım :) öyle bunalım falan yoookkkk. biz sağlıklı olacağız ki vücudumuz da sağlıklı olsun bebiş versin bize:)Başta eşim olmak üzere annem babam kardeşimde öyle, üzülmek yok kaptırma diyorlar. ben yapı olarak çok hassasım. eşim hatta Hazirana tatil ayarladı olmazsa bunalıma girmeyeyim diye :) inşallah canım hayırlısı olsun da.
Evet haklısın ama zaman yaklaştıkca bir düşünce :) hayırlısı olsun,Bence kendini sadece tatile şartla hiç bebek mevzusunu düşünme çünkü düşündükçe olacağı varsa da olmuyor.
Kafana takmaya çalış dün akşam da ablam ve eşim bana kız di çok araştırıp bakıyorsun çok sorguluyorsun kendini rahat bırak artık diye. Takmayacagimmmmm hersey olacağına varırEvet haklısın ama zaman yaklaştıkca bir düşünce :) hayırlısı olsun,
Çok haklısın takmamak lazım ama işte elde olmuyor. şu sonucu alana kadar zaman geçsin başka bir şey istemiyorum. sende mi klomen kullandın ?Kafana takmaya çalış dün akşam da ablam ve eşim bana kız di çok araştırıp bakıyorsun çok sorguluyorsun kendini rahat bırak artık diye. Takmayacagimmmmm hersey olacağına varır
Merhabalarr kızlar bugun doktor kontorulum vardi solda 17 mm sagda 14mm iki yumurtam olmuş :)) Yarın catlama ignesi yapicam cuma aşılamam saat@ 3.15 tenasıl heycan bastı ignenin 24 saatin de yapicak aşılamayı erken catlma riskine karşı. 14 gun nasıl gecicek
cumanın hayrı hürmeti bereketi benimle olsun bizimle olsun haziran hepimizin bebegiyle bitirdigi ay olsun bol bol bebis olsun.cokkkk heycanlı
@Senella
Aminnnnn teşekkür ediyorum şekerim benim kafa guzel bugunAy masallah sağlı sollu güzel olmuşlar. Hafi bakalım hayırlısıyla geçsin güzelce :)
Kac gun kaldi bat??Çok haklısın takmamak lazım ama işte elde olmuyor. şu sonucu alana kadar zaman geçsin başka bir şey istemiyorum. sende mi klomen kullandın ?