• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar uzun yazdim ama dedim faydalanin aklimdakileri konuyla alakali arastirdiklarimi bilin akliniz da kalmasin yapmayi düşünürsünuz belki.. rakı koymasaniz da oluyormuş koayarsaniz tabi daha iyiki rakiyi yazmis:)) birini okumustum ovulasyondan 3 gun once gunde iki defa su buharina oturmus hamile kalmis kaynana baskısıyla:)) benim arkadasim da koca kariya gitti herseyi denedi olmadi 7 yil olmustu kadin sut buharina oturtmuş ve kasiklarina masaj yapmiş ordaki damarlar acilsin yumurtaliklari beslesin filan tam hatırlamıyorum ergendim o zamanlar :) hamile kaldi kadina gittikten sonra. Ebru destanda gorunce aklima o gelmişti. Eger sut bahari yaparsaniz banyo yapmayin ustten bir su dokup direk yataga iliskiye giriceksiniz usutmeyin birde..uzun yazdim diye sövmeyin bana :KK70: hersey sizin icin öpüldünüz cokss:confused:

Doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşın sana bebiş haberleri getirsin.

O kadar kişiden bir hamile çıkmadı mı yaa.. :KK43:
Demekki bu klomen bir işe yaramıyor hiç sonuç alamadık. Allah'ım sen ver yarabbim. Mübarek ayının hürmetine bu aciz kullarını da sevindir.
Annem diyor ki bizim zamanımızda çocuk olmasın diye uğraşırdık. Şimdi çocuk olsun diye uğraşıyorlar.

mavitosbik07 mavitosbik07 ben ilk gün 7.gün 9.gün 11.gün 12.gün yaptım hepsi silik çizgi çıktı. Bende iğne etkisi geç geçti. Ama senin etkisinin geçtiğine bakma burda bodrum güzelinin de erken geçti etkisi hatta 13.günde silik çizgi gördü hepimiz sevindik ama o da aldattı bizi. 14.günden önce yapma bana kalırsa.

Süt maydonoz buharı yapan var mi? Nasıl yapılıyor bilen?

Doktorum zaten gün vermedi, günün geçince yap dedi de iste içten gelen dürtükleyen bir seyler oluyor :) Vallahi totoş ediyorlar bizi daha gelmeden.

Sut buharını yapan biri anlatmıştı. Şutu kaynatmışlar, ilk sıcaklığı çıkınca kovanın üzerine oturtup etrafını sarmışlar örtüyle. Daha sonra eşiyle iliskiye girmiş hemen. Yalnız o kizi fazla sıcakken oturtmuşlar, tahriş olmuş, aylarca uğraşmış onunla. Yaparsan sıcaklığa dikkat et

silik çıkıyor canım.demek ki yumurtlama olmamış.daha zamanım var zaten. beklemedeyim hala:)
anladım canım, acaba geç mi yumurtluyorsun, yada bende hala yumurtlamamış olabilir miyim ? ovi. testi almadım. sadce kasık hassasiyeti ve akıntım var.

anladım canım, acaba geç mi yumurtluyorsun, yada bende hala yumurtlamamış olabilir miyim ? ovi. testi almadım. sadce kasık hassasiyeti ve akıntım var.
ya az önce yumurta akı gibi akıntım geldi ve hafif sancı giriyor ara ara ama ben test getirmemişim yanımda:(((

Armin Armin teşekkür ederim. Yarın adetin 7.günü. Yarın akşam yaparım bir kere ilişkiye de o zaman başlarım. Bana da annem yap diye ısrar ediyor. Dediğinde mantıklı sonuçta rahim ağzını ınceltiyor demekki. Bana kalırsa sütü ziyan etmemek lazım amma yapicak bişey yok çaresizlik :))

Haydi Allah'a emanet

Back