• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her ay koltuk siliyorum mutfak dolaplari icini dokuyorum ( disini zaten hep siliyorum (beyazz) buzdolabı desen cam desen komsularim hasta takmislar adimi panjurlari cekip gizli gizli cam siliyorum temizlik yapiyorum.ne gelirse akliniza yine oyle bayram temizligi gibi incik bincik temizliyorum evin her köşesini , diyorum yap bakarsin hamile kalirsin yapmazsin kimsen yok her ay kendimi paraliyorum. Veee yine cok pis daldim eve Senella Senella buz dolabı mutfak dolaplari kaldi camasir tamam gecede onlari toplarim utulerim yeterrrrr yaaaa her ay hamile kalicam diye mahfoldum sizde boylemisiniz bi deli benmiyim:temizlik::confused::rolleyes:

Her ay koltuk siliyorum mutfak dolaplari icini dokuyorum ( disini zaten hep siliyorum (beyazz) buzdolabı desen cam desen komsularim hasta takmislar adimi panjurlari cekip gizli gizli cam siliyorum temizlik yapiyorum.ne gelirse akliniza yine oyle bayram temizligi gibi incik bincik temizliyorum evin her köşesini , diyorum yap bakarsin hamile kalirsin yapmazsin kimsen yok her ay kendimi paraliyorum. Veee yine cok pis daldim eve Senella Senella buz dolabı mutfak dolaplari kaldi camasir tamam gecede onlari toplarim utulerim yeterrrrr yaaaa her ay hamile kalicam diye mahfoldum sizde boylemisiniz bi deli benmiyim:temizlik::confused::rolleyes:

Sensin :)

Sen bir rahat duramıyormusun
Abartma şu anda vücudunu dinlendir. Hamile kalırsak o zaman düşünürüz nolcagini temizliği
Bu arada benim de yumurtlamam olmadan gardrobuma el atmam lazım ama fırsat yok. Oructa sarsıyor.

38 canim. Olumlulugunu bozma hiç, o çok lazim :)

Aynı yaşta sayılıriz. Ilk bebek mi olacak. Kendi yasima yakın kişileri görünce daha motive oluyorum sanırım. Yasa takmış durumdayım. Ama bunda doktorlarında payı var. Yaşın var acele et demeleri. Amh olcturdunuz mu? Neler yapmayı planliyorsunuz

Aynı yaşta sayılıriz. Ilk bebek mi olacak. Kendi yasima yakın kişileri görünce daha motive oluyorum sanırım. Yasa takmış durumdayım. Ama bunda doktorlarında payı var. Yaşın var acele et demeleri. Amh olcturdunuz mu? Neler yapmayı planliyorsunuz

Evet canim ilk bebek olacak gelirse :) Gecen yıl bir kürtajım var. Amh ölçtürdüm, 0;36ydi sanırım. İlk alınca sonucu çok ağladım. Doktorum dedi ki gayet uygun, ben amh ve fsh beraber değerlendiriyorum. Kendiniz denediniz, şimdi biraz hızlandıralım diye klomen verdi. 3 aydir klomen kullanıyorum. En son doktora çok sızlandık, bunaldım, iliskiden soğudum vs diye. İste bu ayda olmazsa sen rahim filmi çektir, esin de test versin dedi. Bunlara gerek yok ama icin rahat etmeyecek dedi :) Kısmet artık bakalım. İlki üçüncü ayda gelmişti ama kalbi atmadı. Sen ne durumdasın canim, doktor önemli ya, zaten zor bir durum, bir de onlar panikletirse hepten cildiririz.

Evet canim ilk bebek olacak gelirse :) Gecen yıl bir kürtajım var. Amh ölçtürdüm, 0;36ydi sanırım. İlk alınca sonucu çok ağladım. Doktorum dedi ki gayet uygun, ben amh ve fsh beraber değerlendiriyorum. Kendiniz denediniz, şimdi biraz hızlandıralım diye klomen verdi. 3 aydir klomen kullanıyorum. En son doktora çok sızlandık, bunaldım, iliskiden soğudum vs diye. İste bu ayda olmazsa sen rahim filmi çektir, esin de test versin dedi. Bunlara gerek yok ama icin rahat etmeyecek dedi :) Kısmet artık bakalım. İlki üçüncü ayda gelmişti ama kalbi atmadı. Sen ne durumdasın canim, doktor önemli ya, zaten zor bir durum, bir de onlar panikletirse hepten cildiririz.

Bende 7 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. O zamana kadar da hormon ne bilmiyordum. Tsh ve Fsh yüksek cikti. Tsh ile ilgili ilaç kullandım düştü. Hâlâ ara ara alıyorum. Fsh geçen ay ilk ölcturdugumde 12.77 di 6 ay önce. Geçen ay 10 'a düşmüş. Amh değerim 0.34 ama tam adetin 3.günü değildi. 2 kere klomen kullandım. Geçen ayda menogon ve catlatma iğnesi. Fazla gecikme tüp bebek merkezine git diyorlar. Bir yandan gebe kaldın olmaz demiyorum kendiliğinden de olabilir diyorlar. Kafam allak bullak.

Sensin :)

Sen bir rahat duramıyormusun
Abartma şu anda vücudunu dinlendir. Hamile kalırsak o zaman düşünürüz nolcagini temizliği
Bu arada benim de yumurtlamam olmadan gardrobuma el atmam lazım ama fırsat yok. Oructa sarsıyor.
Ovilasyon testi kullaniyormusun acabası ? Allah kabul eylesin oruçlu olup calisip eve gelip is guc zor allah yardımcın olsun.
Bitirdim butün henüz iş olamayan gereksiz işleri, ben de bittim ama, :confused:

Senellaaa duaaa et bana saatine bak 3 te malum koltukta olucam..ask cocugu olmucak şırınkaaaa cocugu yapcam :-)allah iizin verirse. senle konusmustuk aylarrr önce:))) seninkisi aşk cocugu olsun gerek kalmasin dilegim banada sana da baska seferlere birşeylere gerek kalmasın amin.. :KK19:

Bende 7 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. O zamana kadar da hormon ne bilmiyordum. Tsh ve Fsh yüksek cikti. Tsh ile ilgili ilaç kullandım düştü. Hâlâ ara ara alıyorum. Fsh geçen ay ilk ölcturdugumde 12.77 di 6 ay önce. Geçen ay 10 'a düşmüş. Amh değerim 0.34 ama tam adetin 3.günü değildi. 2 kere klomen kullandım. Geçen ayda menogon ve catlatma iğnesi. Fazla gecikme tüp bebek merkezine git diyorlar. Bir yandan gebe kaldın olmaz demiyorum kendiliğinden de olabilir diyorlar. Kafam allak bullak.

Amh ilk öğrendiğimde ağlamaktan helak oldum. Sagolsun doktor rahatlattı. Ben artık düşünemiyordum tüp bebek diye tutturdum. Eşim dedi ki bu doktor tüp bebek de yapıyor kendisi aşılama da. Bence tamamen doktora bırak kendini, o ne derse o olsun. Bir de olduğum yerde, Doğudan Batı’dan insanların akın akın geldiği bir doktor var. Ablam bunalttı bir hafta ona git, olur musun gitsen vs. İyice bozdu psikolojimi. İnan gittiğimde doktoruma ağlayarak anlattım diger doktorun adini zikrederek. Konuştu, bildigin terapi yaptı, topladım kendimi. Bakalım zaman ne gösterecek. Fsh 10 sinir görüyorlar, iyi düşmüş canim, sıkıntın kalmamış, tsh da düşmüş. Bozma moralini, sakin kafayla düşün, ona göre yol çiz kendine. Olmaması icin hiç bir sebep yok, biraz kendimizi rahat bırakabilsek :) Simfi ne durumdasın, döngünün kaçıncı günü yanı. Bir de burada okumuştum, amh 1 kusur olan kıza da hemen tüp bebeğe git demiş doktoru. Anlamak da zorluk cekiyorum :)

Ovilasyon testi kullaniyormusun acabası ? Allah kabul eylesin oruçlu olup calisip eve gelip is guc zor allah yardımcın olsun.
Bitirdim butün henüz iş olamayan gereksiz işleri, ben de bittim ama, :confused:

Senellaaa duaaa et bana saatine bak 3 te malum koltukta olucam..ask cocugu olmucak şırınkaaaa cocugu yapcam :-)allah iizin verirse. senle konusmustuk aylarrr önce:))) seninkisi aşk cocugu olsun gerek kalmasin dilegim banada sana da baska seferlere birşeylere gerek kalmasın amin.. :KK19:

O da ask çocuğu olur merak etme, esin aşkla verir, sen de aşkla kabul edersin :) Allah yardımcın olsun, kolaylıklar versin canim. İşlem sırasında acıyacak mi vs diye düşünmeden olacak inanıyorum diye enerji ver bakalım :)

O da ask çocuğu olur merak etme, esin aşkla verir, sen de aşkla kabul edersin :) Allah yardımcın olsun, kolaylıklar versin canim. İşlem sırasında acıyacak mi vs diye düşünmeden olacak inanıyorum diye enerji ver bakalım :)
amin allah duysun sesini hepimiz kavusalim..
Hsg de sesim hiç cıkmadı bunda acısa da dayanırım hic sesim çıkmaz güçlüyüm ben.
hamileliğimin gerçekleşmesine izin veriyorum ve verdim.Bir çocuk sahibi olmak için ideal koşullara sahibim. Yaradanin yaratici gücüne minnettarım,şükürler olsun.. olumluyum olumlusunuz hamile kalacagız öyle de oldu aminnn. :KK72: Ben ona olucak ya:KK66: Senii şırınkaaa cocugu dicem kizdirinca :KK70: Pozitiflik tavan olumlama desen tamam sence de Kıvama gelmisimdir artık :-)

amin allah duysun sesini hepimiz kavusalim..
Hsg de sesim hiç cıkmadı bunda acısa da dayanırım hic sesim çıkmaz güçlüyüm ben.
hamileliğimin gerçekleşmesine izin veriyorum ve verdim.Bir çocuk sahibi olmak için ideal koşullara sahibim. Yaradanin yaratici gücüne minnettarım,şükürler olsun.. olumluyum olumlusunuz hamile kalacagız öyle de oldu aminnn. :KK72: Ben ona olucak ya:KK66: Senii şırınkaaa cocugu dicem kizdirinca :KK70: Pozitiflik tavan olumlama desen tamam sence de Kıvama gelmisimdir artık :-)

Şırınga cocuuu iyiymiş :) Aferin sana, valla kaptın yıldızları seni şırınga cocuuunun annesi :)

B
Okduklarimdan yani baska hikayelerden yola cikarak bence de hsg cekilmelisin neden dersen ki insallah aciktir ama, hani dusukler kurtajlar sonrasi tupler de ufak tikaniklar olabiliyormuş oyle bir iki kisiyi okumustum vaktiyle. Bizim sperm sorunumuz vardi askerler kosmuyordu :tokat: azdi ve meni sivi hacmi dusuktu yoluna koyduk ben hsg cekildim aylarrr önce acikti tuplerim sonuc aşılama . Senella Senella sana da ucasim geldi menopoz tehlikesin de degiliz henüz bizim de sınavımız belki sabırr olucakkk daha önce döllenmen oldu tutanamadi yineee olucakkk ve tutunucak ve tosbik hanim daha once de hamile kalmissin yine kalicaksin sebeb senin senellanin kafaya degerleri takması suraya bak ya labronatmiydi neydi onlarin adi onlari gecmisiniz sorsak butun degerleri yorumlarsiniz kendinizi asmissiniz o dusuk yada yüksek degerlerle ne hamile kalanlar var kac yasinda anne olanlar 20 likler de bizden farklimi ama hepimiz de var beynimizi rahat birakmiyoruz gun saymasak unutsak olucak guzelliklerim benim:)

Son düzenleme:
B

Okduklarimdan yani baska hikayelerden yola cikarak bence de hsg cekilmelisin neden dersen ki insallah aciktir ama, hani dusukler kurtajlar sonrasi tupler de ufak tikaniklar olabiliyormuş oyle bir iki kisiyi okumustum vaktiyle. Bizim sperm sorunumuz vardi askerler kosmuyordu azdi ve meni sivi hacmi dusuktu yoluna koyduk ben hsg cekildim aylarrr önce acikti tuplerim sonuc aşılama . Senella Senella sana da ucasim geldi menopoz tehlikesin de degiliz henüz bizim de sınavımız belki sabırr olucakkk daha önce döllenmen oldu tutanamadi yineee olucakkk ve tutunucak ve tosbik hanim daha once de hamile kalmissin yine kalicaksin sebeb senin senellanin kafaya degerleri takması suraya bak ya labronatmiydi neydi onlarin adi onlari gecmisiniz sorsak butun degerleri yorumlarsiniz kendinizi asmissiniz o dusuk degerlerle ne hamile kalanlar var kac yasinda anne olanlar 20 likler de bizden farklimi ama hepimiz de var beynimizi rahat birakmiyoruz gun saymasak unutsak olucak guzelliklerim benim:)

İnsallah kuzum hepimiz kavuşuruz bıcırıklara :) Evet, senella ve bana iyi bir olumlama seansı şart. Yarın başlıyorum ben kendimi pozitif yapmaya :) Dualarımız seninle

Olacak canımmm olacak inanıyorum, senden çok güzel enerji alıyorum. inşallah bu ay umudunu kaybetmeyenler güzel haberler alır. Testini sakın ihmal etme ve çalışmalarını da canım
dün ovu testinde kırmızıyı gördümm:) ama eşim şehir dışındaydı sabah geldi ama değerlendirdim bugün de test yapıcam inşallah o da kırmızı çıkaaar:)

Kızlar Günaydın Günaydın gunaydin lar rrrr yumurtam 18 ml olmuş doktor çok iyi gelişmiş dedi 3 gün ilişki 1 tane ilaç verdi uzun cubuk gibi 15 tane 15 gün boyunca vajinanın içine sikacakmisim Rahime yapismasini saglayacakmis

Kızlar Günaydın Günaydın gunaydin lar rrrr yumurtam 18 ml olmuş doktor çok iyi gelişmiş dedi 3 gün ilişki 1 tane ilaç verdi uzun cubuk gibi 15 tane 15 gün boyunca vajinanın içine sikacakmisim Rahime yapismasini saglayacakmis
gözün aydın canım darısı bebiş haberine inşallah:)

Back