- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
- 83
Canım sıkma canını haziran annesi olursun inşallah :) bende bunay totem yaptım hamilelik takvimi koydum, inşallah tutarGünaydın sabah kanamam başladı regl oldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sıkma canını haziran annesi olursun inşallah :) bende bunay totem yaptım hamilelik takvimi koydum, inşallah tutarGünaydın sabah kanamam başladı regl oldum![]()
bat 15i falan canım. benim de hep aklımda ama uğraşacak şeyler buluyorum. aklına gelince biriyle sohbet et.video izle :)Canım senin Bat ne zamandı ? İş yerinde sırf burada takılıyorum resmen iş yapamıyorum. Ama akşam evdeyken yada hafta sonu rahatım zaman çabuk geçiyor. ama işteyken![]()
Merhaba canım, klomenin düzene soktuğunu yazmıştı bir kaç arkadaş. yani tahmini bat gününde yapsan mı bilemedim bende :Skızlar bende varım batı bekleyen... normalde 8 mayıstı 8 haziran diye bekliyorum ama 18 mayısta doktor kontrolümde gebelik oluşmazsa 15 gün sonra adet olmanı bekliyorum ben dedi yani o da 2 hazirana denk geliyonormalde adetlerim çok düzensizdir 30 günü aşıyo bazen 26 27 günde bir oluyo bazen 15 günde bir...
oyüzden sizce 2 haziran geçince hemen test yapsam mı yoksa 8 haziranın da geçmesini beklesem mi testlerde twk çizgi görmekten nefret ediyorum hemen alt üst oluyorum İnşallah bu ayın şanslıları biz oluruz
diğer arkadaşlarım da bir sonraki ay hemen peşimizden sağlıklı gebeliklerle gelirler.. Amin
Şu haftada geçsin canım daha rahat oluruz diye düşünüyorum. Canım instgramın var mı ? ekleşelim ? :) istersen tabii.bat 15i falan canım. benim de hep aklımda ama uğraşacak şeyler buluyorum. aklına gelince biriyle sohbet et.video izle :)
ayy sosyal medya kullanmıyorum canım yaaŞu haftada geçsin canım daha rahat oluruz diye düşünüyorum. Canım instgramın var mı ? ekleşelim ? :) istersen tabii.
Ya biran o takvimi görünce ne sevindim hamilesin diye. İnşallah tutar toteminCanım sıkma canını haziran annesi olursun inşallah :) bende bunay totem yaptım hamilelik takvimi koydum, inşallah tutar![]()
En iyisini yapıyorsun :)ayy sosyal medya kullanmıyorum canım yaa![]()
Ayy inşallah tutar ya bi delilik yaptım bu ayYa biran o takvimi görünce ne sevindim hamilesin diye. İnşallah tutar totemin
ben de öyle düşünüyorum canım bir ara hepsi vardı telefon düşmüyordu elimden şimdi kurtuldumm:)En iyisini yapıyorsun :)
Tünaydın desem o da gecmis guzel gunler olsun:) bugünn benim Doğum günüm 36 oldumKızlar günaydın bugün nasılsınız ???
Doğum günün kurlu olsun canım, nice bebişli yıllaraTünaydın desem o da gecmis guzel gunler olsun:) bugünn benim Doğum günüm 36 oldumbenimki çiçeklerle uyandırdı beni
güne güzel başladım
Dun sol yumurtaligimi hissediyordum bugun sagda hareketli ordada olmuş hissediyorum anlaşılan 2 yumurta var buyuyen insallah 2yle devam edicek.
2 kisi kaldiniz cogumuz yeni doneme girdik insallah guzel haberler vericeksiniz![]()
Aminnn hepimizin olsunnnn. Hamilelik imzan daimi olsun gerçek olsun teşekkür ediyorumDoğum günün kurlu olsun canım, nice bebişli yıllara![]()
Yapmazmıyızzzzzz ilk gunun de bile yaptik . 6 gununde vardi hatta 10 12 miydi ya cok silikte olsa vardi. Bak ben sana bir tablo aticam bir forumda gormustum igneden sonraki testler atmistim hatta o zamanlar da.Kızlar, geçen ay çatlatma iğnesi olanlar, kaçıncı günde geçti ignenin etkisi, test yaptınız mi hiç arada
Eki Görüntüle 2151284
Yapmazmıyızzzzzz ilk gunun de bile yaptik . 6 gununde vardi hatta 10 12 miydi ya cok silikte olsa vardi. Bak ben sana bir tablo aticam bir forumda gormustum igneden sonraki testler atmistim hatta o zamanlar da.
hcgnin yalancısını gormek te guzel di :) ben ilk gun yaptim senella yapti yaptik yaptik testleri tukettik hcg de tükendi hop kirmizinin alasi donda bittiAyyy çok teşekkür ederim. Benim bugün 7. gün, yaptım çıkmadı, geçti mi acaba dedim. Ben de ikinci gün yapmıştım, anında çıkmıştı silik olarak.
hcgnin yalancısını gormek te guzel di :) ben ilk gun yaptim senella yapti yaptik yaptik testleri tukettik hcg de tükendi hop kirmizinin alasi donda bitti![]()
insallahhhhhh allahin izniyle gerçeğini gorucez hep birlikteeee .donda kirmiziyaaa hayırrrr testteee görelim kirmiziları hemde iki taneee penpe kahve kabul (yerlesirken olan) olucak olucakkk
![]()
Tünaydın desem o da gecmis guzel gunler olsun:) bugünn benim Doğum günüm 36 oldumbenimki çiçeklerle uyandırdı beni
güne güzel başladım
Dun sol yumurtaligimi hissediyordum bugun sagda hareketli ordada olmuş hissediyorum anlaşılan 2 yumurta var buyuyen insallah 2yle devam edicek.
2 kisi kaldiniz cogumuz yeni doneme girdik insallah guzel haberler vericeksiniz![]()
Uykum kaçtı msjini gördümDoğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşın sana bebiş haberleri getirsin.
O kadar kişiden bir hamile çıkmadı mı yaa..
Demekki bu klomen bir işe yaramıyor hiç sonuç alamadık. Allah'ım sen ver yarabbim. Mübarek ayının hürmetine bu aciz kullarını da sevindir.
Annem diyor ki bizim zamanımızda çocuk olmasın diye uğraşırdık. Şimdi çocuk olsun diye uğraşıyorlar.
mavitosbik07 ben ilk gün 7.gün 9.gün 11.gün 12.gün yaptım hepsi silik çizgi çıktı. Bende iğne etkisi geç geçti. Ama senin etkisinin geçtiğine bakma burda bodrum güzelinin de erken geçti etkisi hatta 13.günde silik çizgi gördü hepimiz sevindik ama o da aldattı bizi. 14.günden önce yapma bana kalırsa.
Süt maydonoz buharı yapan var mi? Nasıl yapılıyor bilen?