Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

ayyy ne güzel o zaman en iyisini yapıyosun

canım yaaaa sen iyi test yapıyosun ben cok korkuyorum yapmaya dün de zorla yaptım ve hüsran oldu
hem adet gelene kadar belli olmaz..senin akıntın iyiye işaret bence..bak arkadaşın biri 14. gün pozitif görmüş..senin için de her şey bitmiş değil dahaa:)

hem adet gelene kadar belli olmaz..senin akıntın iyiye işaret bence..bak arkadaşın biri 14. gün pozitif görmüş..senin için de her şey bitmiş değil dahaa:)
kız ne biliyim öglen eve yemege gıtmıstım yols-dayken bısey geldı dedım kesın adet oldum eve gıtıım baktım yok sonra yıne oldu tuvalette afedersın peceteye sılerken akıskan oluyor orası ama bi yandan da arada karnım ve belim agrıyor

kan testi yaptırmayı düşünüyor musun..vaktin varsa yaptır..bizimki gibi muallakta bir durum bile olmaz..çünkü sende iğnenin etkisi felan hiçbişi kalmadı..

kan testi yaptırmayı düşünüyor musun..vaktin varsa yaptır..bizimki gibi muallakta bir durum bile olmaz..çünkü sende iğnenin etkisi felan hiçbişi kalmadı..
ya esim hastanede calısıyor hemde acılde o kadar cok gıttım kı artık herkes yıne mı dıyor o yuzden gıtmek ıstemıyorummm

ya esim hastanede calısıyor hemde acılde o kadar cok gıttım kı artık herkes yıne mı dıyor o yuzden gıtmek ıstemıyorummm
anladım canım..bekleyelim bakalım hakkımızda hayırlısı..benim negatif ben hissediyorum ama cuma günü test yaptırıp gözümle göreyim ondan sonra artık gün sayıp durmayayım diye düşünüyorum..çünkü bu bekleyiş gerçekten yıpratıcı..

Canım dahaE="meltem_butterfly, post: 46345273, member: 231542"]Yaww bende öyleyim niyeki yaa
Kan tahlili yaptır kurtul
Canim daha belli olmazki..birkaç gün daha gecmesi lazım kesin olsun:) hiçbir belirtim ve ümidim yok ama yine de meraklilik yapıyorum işte:) olumsuz da olsa bu ay rahim filmi çekilcem ondan bir sevinç
Bende aynen öyleyim koç burcu musun

yok canım yayım ama koçlarla iyi anlaşırımm

evet cok yıpranıyoruz ya hayırlısı olur ınsallah bekledıgımız gıbı olur

gül keşke sen test yapsan aynı gün yapıldı iğnemiz karşılaştırırdık..bu da bugünki testim..iğnenin 8. günü..ama dolan gün sayısı 7:)Eki Görüntüle 1826139
Ben bi defadan cumartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum.cumartesi 11 günüm olucak.çünkü benim iğnemde çarşamba sabah idi.ama yinede sonuçta çıkacağını belli olacağını sanmıyorum

ben haftasonu şehirdışında olcağım için mecbur cuma yaptırcam..bende o zaman çıkcağını sanmıyorum ama yine de yaptırcam..

şu testlerim bitse de rahatlasaydım her tuvalate gittiğimde test ypıyorum..şimdikinde hiçbişi çıkmadı..sonunda gitti tamamen yalancı çizgii..artık çizgi görürsem bu gerçek çizgi olcak demektirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…