Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Kızlar dun yaptgm negatif testte bgn hafif golge olusmus 14. Gunumdu. Adet sancısı basladı sinyal veriyor. Gerci testi 5 dkdan snra ciddiye almayım diyorlarda bir umut işte sizinde yorumlarınızı bekliyrm

Eklentiler

• image.jpeg
    47,5 KB · Görüntüleme: 52
  • image.jpeg
    13 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar dun yaptgm negatif testte bgn hafif golge olusmus 14. Gunumdu. Adet sancısı basladı sinyal veriyor. Gerci testi 5 dkdan snra ciddiye almayım diyorlarda bir umut işte sizinde yorumlarınızı bekliyrm
valla bende de aynı sey oldu önce cıkmadı daha sonra baktıgımda hafif cıkmıstı ama cok sonra gördum

E="haziran452, post: 46344191, member: 736830"]8. günde canım[/QUOTE]
Canim igneyi yapıldığın günle beraber mi 8. Gün

CanımUOTE="okaliptus_, post: 46343343, member: 717337"]Kızlar dun yaptgm negatif testte bgn hafif golge olusmus 14. Gunumdu. Adet sancısı basladı sinyal veriyor. Gerci testi 5 dkdan snra ciddiye almayım diyorlarda bir umut işte sizinde yorumlarınızı bekliyrm[/QUOTE]
Canim bugün idrarini biriktir bi daha yap bence..

="haziran452, post: 46344497, member: 736830"]Canim igneyi yapıldığın günle beraber mi 8. Gün[/QUOTE]
yok tatlım o gunu saymadım[/QUOTE]
Anladım canım tamam

BE="meltem_butterfly, post: 46344655, member: 231542"]Benim hala akıntım var kızlar. Klomen biteli 9 gün oldu. Sizinde öyle mi?[/QUOTE]
Bende yok ama diğer arkadaslarda devam ediyormuş akıntı canım

Canım dahaE="meltem_butterfly, post: 46345273, member: 231542"]Yaww bende öyleyim niyeki yaa
Kan tahlili yaptır kurtul[/QUOTE]
Canim daha belli olmazki..birkaç gün daha gecmesi lazım kesin olsun:) hiçbir belirtim ve ümidim yok ama yine de meraklilik yapıyorum işte:) olumsuz da olsa bu ay rahim filmi çekilcem ondan bir sevinç var içimde. .

eve geldim kızlar test yaptım iyice silik çıktı..yarına iğnenin etkisi tamamen gider bende cuma test yaptırmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı..gül derya siz naptınız? derya kan testi yaptır mı?

canım yaaaa sen iyi test yapıyosun ben cok korkuyorum yapmaya dün de zorla yaptım ve hüsran oldu

gül keşke sen test yapsan aynı gün yapıldı iğnemiz karşılaştırırdık..bu da bugünki testim..iğnenin 8. günü..ama dolan gün sayısı 7:)

canım yaaaa sen iyi test yapıyosun ben cok korkuyorum yapmaya dün de zorla yaptım ve hüsran oldu
canım ben hüsrana uğrıcaksam da uğrayayım olsun bitsin diyorum..boşuna ümitlenip beklemek benim için daha kötü..aylardır üzüldüğüm için alıştım sanırım..artık pek etkilenmiyorum bikaç aydır bi rahatlık var üzerimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…